Re: Marketing i PR Klubu
501Jesteśmy w trakcie ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
Moderator: zielu
Z tygodnia na tydzień coraz lepiej! Super :)LooZ^ pisze:Odpowiada za to Mateusz, można go śledzić tutaj - https://twitter.com/mateuszgajdas
jeszcze pare miesiecy i wszyscy sie oswoja z kamera. beda za takie opolskie gwiazdeczki , jest dobrze bedzie lepiejrespest pisze:Przyłączam się i do braw, i do opinii o wysokiej jakości materiałów. Można czuć dumę oglądając filmiki.
Myślę też, że oprócz dobrej roboty Mateusza (co trzeba podkreślić), złożyło się tez na to kilka czynników: obóz, czyli większa dostępność do piłkarzy, super atmosfera w drużynie, którą widać 'gołym okiem' oraz dość sporo piłkarzy, którzy nie mają 'kamerofobii' i są w stanie sensownie coś powiedzieć przed nią. Dla mnie zaskoczeniem na plus tego obozu są Nowak i Czyżycki.
jak dla mnie słaby pomysł, nie ma imo nic bardziej wkurwiającego od tych samochodów.Rafał pisze:Kojarzycie te reklamy z samochodow które jeżdżą bo mieście i przez megafon nadają o jakis promocjach albo wydarzeniach? Myślicie ze to byłby dobry pomysl aby wynająć taki samochód zeby jeździł po Opolu i informował przez megafon o meczach Odry? :D
Zapraszal na Wielkie derby Slaska na bilbordach w ....OpoluLooZ^ pisze:Co robił górnik?
Tu zostało powiedziane wszystko. Jeśli chodzi o cele krótkoterminowe zbliża się prezentacja - jest cisza...Filip pisze:Obklejony autokar, koszulki na nowy sezon z nike bądź adidasa ale w tych tematach (chyba) już coś się dzieje. Bilbordy w Opolu ale też w jakiś strategicznych miejscach na całej Opolszczyźnie. Współpraca z FanClubami i ich nieco ożywienie np. zorganizować wyjazd powiedzmy 100 dzieciaków ze Strzelec Opolskich, Nysy czy innego miasta na mecz z Puszczą. Na ważniejsze mecze u siebie nagrywać jakieś spoty reklamowe, zachęcać ludzi do jeżdżenia na ważniejsze wyjazdy.