Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery

210
Akurat Paszulewicz jest bardzo dobrym fachowcem i niech ostatnia runda nie przysłoni tego, co tam wcześniej dokonał.

Niemniej... 'GKS Katowice' i 'poważny klub' już dawno nie stoją obok siebie. 'Le cabaret' z tym zwolnieniem, tym bardziej, kiedy w ostatnich meczach złapali w końcu rytm. Nie mój cyrk, nie moje małpy, dla nas tylko lepiej, bo śmiem twierdzić, że z Mandryszem na ławce walczyliby o awans. No ale przecież to 'Wielka Gieksa', 'Ekstraklasa albo śmierć'! Oczekują zakończenia rundy bez porażki, stylu Manchesteru City i następcy Guardioli na ławce, który wprowadza na treningach nowatorskie metody przy użyciu dronów. :D

Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery

218
respest pisze:Akurat Paszulewicz jest bardzo dobrym fachowcem i niech ostatnia runda nie przysłoni tego, co tam wcześniej dokonał.

Niemniej... 'GKS Katowice' i 'poważny klub' już dawno nie stoją obok siebie. 'Le cabaret' z tym zwolnieniem, tym bardziej, kiedy w ostatnich meczach złapali w końcu rytm. Nie mój cyrk, nie moje małpy, dla nas tylko lepiej, bo śmiem twierdzić, że z Mandryszem na ławce walczyliby o awans. No ale przecież to 'Wielka Gieksa', 'Ekstraklasa albo śmierć'! Oczekują zakończenia rundy bez porażki, stylu Manchesteru City i następcy Guardioli na ławce, który wprowadza na treningach nowatorskie metody przy użyciu dronów. :D
I znowu musze przybic Ci brawo. Mandrysz jest dobrym trenerem, ale w szatnii GKS- u chca rzadzic pilkarze, nawet trenerem, a Mandrysz trzymal zawsze wszystko twarda reka i u niego nie ma opierdalania czy to gwiazdki czy juniorzy. Pilkarzyki pajace zadowalaja sie placa i obecna liga i tylko pozoruja walke o awans. teraz nie ma znaczenia kto obejmie tam trenerke, Katowiczanie moga wygrac z nowa miotla 2-3 mecze zeby zamydlic oczy kibicom, a potem juz luz i psedogierki. Jak to sie ma do Odry ( sytuacja ) ? Raczej dobrze, bo zagramy z nimi dopiero w 4 kolejce wiosny i to u siebie, wiec punkty biore ze spokojem. No jeszcze trzeba wygrac i obstawic w toto.