Re: Odra w mediach.

335
icemaneq pisze:Pytanie jak to teraz odebrać pozytywnie czy negatywnie ?
Oczywiście ze pozytywnie. Coraz czesciej padaja porownania do naszej Oderki. To tylko swiadczy o tym ze Stanczewski juz zauwazyl ( sledzi ) poczynania Odry w ostatnich latach. Gdyby wymienil inny klub Lechia, Legia, Tychy to kibice pewnie by skrytykowali takie porownanie, a w komentarzach widac, ze sa felietonem zachwyceni. Brawo

342
20816 - tylu widzów przyciągnęły łącznie domowe spotkania Odry, co daje średnią niespełna 2100. Najwyższą frekwencję przy Oleskiej zanotowano przy okazji wizyty Zagłębia Sosnowiec (3707), najniższą – Drutex-Bytovii (880, przy fatalnej pogodzie).

Średnia 2100 to w sumie elegancko

343
Filip pisze:20816 - tylu widzów przyciągnęły łącznie domowe spotkania Odry, co daje średnią niespełna 2100. Najwyższą frekwencję przy Oleskiej zanotowano przy okazji wizyty Zagłębia Sosnowiec (3707), najniższą – Drutex-Bytovii (880, przy fatalnej pogodzie).

Patrząc w jakiej lidze gramy,na którym miejscu jesteśmy to według mnie średnia jest taka sobie i do eleganckiej jeszcze daleko.Pierwsze 5 spotkań u siebie było elegancko(bez Chojniczanki). Potem frekwencja niestety spadła i to dosyć znacznie.Mam nadzieje że na wiosnę jak zabłysną jupitery to ludzi przybędzie dużo więcej!
TYLKO ODRA OKS !!!

344
pitek88 pisze:
Filip pisze:20816 - tylu widzów przyciągnęły łącznie domowe spotkania Odry, co daje średnią niespełna 2100. Najwyższą frekwencję przy Oleskiej zanotowano przy okazji wizyty Zagłębia Sosnowiec (3707), najniższą – Drutex-Bytovii (880, przy fatalnej pogodzie).

Patrząc w jakiej lidze gramy,na którym miejscu jesteśmy to według mnie średnia jest taka sobie i do eleganckiej jeszcze daleko.Pierwsze 5 spotkań u siebie było elegancko(bez Chojniczanki). Potem frekwencja niestety spadła i to dosyć znacznie.Mam nadzieje że na wiosnę jak zabłysną jupitery to ludzi przybędzie dużo więcej!
no wlasnie zastanawiajace dlaczego po dobrych wynikach spadala ilosc widzow. to chyba zwiazane z pora rozgrywania meczow. swiatel na poczatku tez nie bylo

350
LooZ^ pisze:Lol. Rozmawiajmy o faktach, próbujmy analizować rzeczywistość i ją rozumieć, a później na nią wpływać, a nie dzielić się swoimi urojeniami.
Looz mega Cie szanuje za działalność na rzecz Odry ale czasem mam wrażenie ze na sile chcesz usprawiedliwic to co sie tu dzieje.
Rozmawiajac z roznymi ludźmi z różnych środowisk, jak to ostatnio znajomy z Ruchu mowil "chopie ta Twoja Odra takie wyniki robi a na meczach garstka ludzi" - i to jest podsumowanie osoby postronnej. Zadne tlumaczenia ze pogoda nie ta, ze majty nie wyprane itd itp nic tu nie zmienia. Trzeba na nowo mieszkancow Opola zachecic do Odry, a w starych kibicach zaszczepić bakcyla na nowo :)