Re: 17. k.: Olimpia Grudziądz - Odra Opole (sb. 11.11 g.16)
53Garnek w miejsce Nowaka. Nie wiem czemu nie wpuszcza Matsuiego, Marek jest niestety cieniem siebie samego...
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
54Też tego nie rozumiem. Jeszcze gdybyśmy wygrywali tylko 1 bramką, ok, ale 2 bramki to już wystarczająca zaliczka.
56Mamy to!
Po rundzie jesiennej nie dość że Top.3 to jeszcze z 30 pkt. na koncie! Nikt chyba sobie tego lepiej nie wyobrażał.
Po rundzie jesiennej nie dość że Top.3 to jeszcze z 30 pkt. na koncie! Nikt chyba sobie tego lepiej nie wyobrażał.
57Niby minuta do końca, ale Smyle jednak włączyła się nutka hazardzisty;)wijamurzyn pisze:Cverna za Wodeckiego :))))))))))))))
A tak poważnie - brawo! Przełamanie wyjazdowe, przynajmniej 3. miejsce po rundzie jesiennej, 30 punktów. Teraz jeszcze trzeba przycisnąć w dwóch ostatnich meczach w tym roku (z bardzo poważną szansą na 6 punktów, chociaż korzystniejszy były odwrotny układ - Łęczna u siebie, a Siedlce na wyjeździe) i utrzymanie w zasadzie będzie pewne. A tym samym wiosną można się bawić, oby owocem tej zabawy była ekstraklasa:)
58Wielkie gratulacje! Znów mamy lidera, choć pewnie na parę godzin :). Ale nieważne, przełamaliśmy się na wyjeździe. Brawo!
ODRA OPOLE 1945
59W sumie do tych Gliwic nie jest tak daleko... A i droga wygodna.
60Ale, że Looz trafił wynik z Olimpią w lidze typera. Przypadek ? Nie sądzę. Pewnie miał info z klubu :))
61;)) Byłem pewny wygranej w tym meczu o dziwo. Tak jak czuję, że w pozostałych 2 możemy zdobyć 6. punktów.
62Z STSa xDDo przerwy 0:1 pisze:Ale, że Looz trafił wynik z Olimpią w lidze typera. Przypadek ? Nie sądzę. Pewnie miał info z klubu :))
63Im skład zespołu bardziej przypomina ten II ligowy tym mamy lepszą grę i wyniki. Przypadek. Nie sądzę :)
64Panowie jesteśmy w grze o najwyższe cele. I tak trzymać.
Brawo Drużyna, Brawo Trener.
I do nędzy, trzeba chodzić i jeździć na mecze !!!!
Brawo Drużyna, Brawo Trener.
I do nędzy, trzeba chodzić i jeździć na mecze !!!!
65Czy tylko ja mam problem z filmikami wrzucanymi na fb Odry? Na każdym słyszę dźwięk tylko na lewej słuchawce.
66Jest jakiś problem faktycznie. Tylko na FB tak masz? Na YT z OdraTV nie?
69Skróty 36h po meczu.
70Jak Kowalski zagra jeszcze 2 mecze (a wszystko na to wskazuje) to dorzuci nam 900 punktów w PJS. Do puli nagród nie wskoczymy, ale miejsce będzie już sensowniejsze.
71W tamtym roku, w końcu które miejsce zajęliśmy ?LooZ^ pisze:Jak Kowalski zagra jeszcze 2 mecze (a wszystko na to wskazuje) to dorzuci nam 900 punktów w PJS. Do puli nagród nie wskoczymy, ale miejsce będzie już sensowniejsze.
72Skrót:
https://youtu.be/NjZqAFOPugs
Łyżka dziegciu z tego wygranego meczu. Z tego skrótu naliczyłem 7 niezblokowanych strzałów na naszą bramkę, w tym 3 celne obronione przez Kuchtę. Dobrze, że to tylko Olimpia Grudziądz.
https://youtu.be/NjZqAFOPugs
Łyżka dziegciu z tego wygranego meczu. Z tego skrótu naliczyłem 7 niezblokowanych strzałów na naszą bramkę, w tym 3 celne obronione przez Kuchtę. Dobrze, że to tylko Olimpia Grudziądz.
74złamał czy skręcił?Jacelinho pisze:Niemczyk kostkę złamał