Dzisiaj i jutro kasy czynne od 12 do 18. Przekazujcie komu się da, żeby wcześniej kupili bilety, bo w sobotę ma być ładna pogoda i znów będzie płacz, że ktoś wszedł dopiero w 30 minucie meczu.
Swoją drogą godziny powinny być też podane na fp Odry, a nie tylko na wydarzeniu.
Re: 16. k.: Odra Opole - GKS Tychy (sb. 04.11, g. 12:30)
27Sędzia Marek Opaliński urodzony w Lubinie więc nam pomoże ;)
28Żeby tylko była taka zależność :)Jacelinho pisze:Sędzia Marek Opaliński urodzony w Lubinie więc nam pomoże ;)
A może chłop jest zagorzałym fanem np Górnika albo Lecha? ;)
Żart oczywiście.
Myślę, że jak chłopaki zagrają na 100%, z pełnym zaangażowaniem to nawet sędzia w niczym nie przeszkodzi. Trzeba się spiąć i wygrać. Innej opcji nie ma.
ODRA OPOLE 1945
29Jak nam Lasyk z Bytomia sędziował to zawsze były 3 pkt
30Nadchodzi czas zeby pokladac nadzieje w sedziach ? Mam nadzieje, ze Smyła nareszcie cos wymysli, a pilkarze spreza sie I zagraja tak jak na poczatku sezonu. Dawno dawno nie odnieslismy przekonujacego zwyciestwa. Oby tak zgarnac na boisku 3 ostanie pule.
32Nie zapełnią sektora, ale dużo.
Jutro nie zagra jednak Tobi - chorował cały tydzień.
Niestety, murawa jak była do dupy, tak dalej jest. Poziom zarządzania stadionem to jakiś dramat...
Jutro nie zagra jednak Tobi - chorował cały tydzień.
Niestety, murawa jak była do dupy, tak dalej jest. Poziom zarządzania stadionem to jakiś dramat...
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
33Właściwie to dlaczego zawodnicy trenują na oleskiej? Nie wiem czy to jakiś jednorazowy wyskok w każdym tygodniu, ale zawsze jak na FB Odry pojawia się filmik, to zawsze z Oleskiej.
34a co do bramkarza - zagra Kuchta czy Kowalczyk?
35Nie wiem kto zagra.
Trenują na Północnej, ale jeden trening w tygodniu jest na Oleskiej, na ogół ostatni przed meczem. Wtedy nagrywamy przedmeczową rozmówkę, a i do budynku klubowego dostęp, więc łatwo zmontować i wrzucić. Niestety dzisiaj trenowali na zakolach, bo murawa nie nadaje się do czegokolwiek...
Trenują na Północnej, ale jeden trening w tygodniu jest na Oleskiej, na ogół ostatni przed meczem. Wtedy nagrywamy przedmeczową rozmówkę, a i do budynku klubowego dostęp, więc łatwo zmontować i wrzucić. Niestety dzisiaj trenowali na zakolach, bo murawa nie nadaje się do czegokolwiek...
36Szkoda, że znowu będzie jutro taka kopanina...
37A w Pilce Noznej nawet nie zajakneli sie w temacie meczu Odra- Tychy. No ale prawda jest taka ze ostatnio gramy mizernie. Z drugiej strony o katowicach gKS zawsze napisza. Trzeba wygrac znowu zeby rozzwiazac im geby ( piora ). No a najwiecej o ruchu. Pozdrawiam Smyle trenera.
38Tak nie w temacie,jestem ciekaw co dalej bedzie z Rakowem skoro miasto nie ma zamiaru finansowac ich,okolo 500 tys zl Rakow dostawal od miasta.
39Wiadomo ile poszło biletow w przedsprzedazy?
Odra jest najważniejsza !
40Najprawdopodobniej Kuchta.wijamurzyn pisze:a co do bramkarza - zagra Kuchta czy Kowalczyk?
41Pewnie szef X-kom będzie musiał wyłożyć z własnego portfela.kornik pisze:Tak nie w temacie,jestem ciekaw co dalej bedzie z Rakowem skoro miasto nie ma zamiaru finansowac ich,okolo 500 tys zl Rakow dostawal od miasta.
Nie wiem ile biletów poszło.
42Wiec stadionu dla Rakowa nie budjet ?
Moga miec schody
U nas ani prac nad nowym ani prac nad modernizacja starego, a kibice jak ta lala bez zadnych rozbojow. Moze w grudniu po poludniu
Moga miec schody
U nas ani prac nad nowym ani prac nad modernizacja starego, a kibice jak ta lala bez zadnych rozbojow. Moze w grudniu po poludniu
43Rozumiem, że jak jaśniepan nie dostanie transmisji na żywo ze spotkań na temat nowego stadionu to znaczy, że nic się nie dzieje.
44A dzieje sie ? Swiatelek jak nie bylo tak nie ma, a chetnie poczytam (y) co nowego piszczy
45Nie da się ukryć że temat stadionu nie ruszył przez trzy lata kadencji Prezydenta Wiśniewskiego, i takie są fakty. Teraz to się zmieniło, bo wymusiły to wyniki Drużyny, a co za tym idzie wymogi licencyjne. To częsta praktyka, ale wizjonerstwa w tej postawie nie było.
Jak czytam o tym ze Drużyna jest w stagnacji, mamy słabszy okres, to odnoszę wrażenie że Ci którzy to piszą, oglądają mecze bez zrozumienia.
Przypomnijmy sobie mecze z Rakowem czy Zagłębiem i porównajmy je z meczami ze Stalą, Podbeskidziem czy choćby Ruchem. Jest zdecydowany progres w jakości gry. To że nie ma z tego satysfakcjonującej ilości punktów, to w dużym stopniu kwestia fortuny, która nas ostatnio trochę opuściła. Ale są i oczywiście mankamenty, szczególnie w grze obronnej, i jest dalej nad czym pracować.
Teraz patrzymy na grę Chłopaków poprzez pryzmat miejsca, które zajmują w tabeli, a przypomnijmy jednak Panowie z jakimi oczekiwaniami zaczynaliśmy sezon.
Ale co tam niech sen trwa dalej. Wspierajmy Chłopaków jak najliczniej i najgłośniej, bo na to zasługują.
Dzisiaj walka i trzy punkty !
Jak czytam o tym ze Drużyna jest w stagnacji, mamy słabszy okres, to odnoszę wrażenie że Ci którzy to piszą, oglądają mecze bez zrozumienia.
Przypomnijmy sobie mecze z Rakowem czy Zagłębiem i porównajmy je z meczami ze Stalą, Podbeskidziem czy choćby Ruchem. Jest zdecydowany progres w jakości gry. To że nie ma z tego satysfakcjonującej ilości punktów, to w dużym stopniu kwestia fortuny, która nas ostatnio trochę opuściła. Ale są i oczywiście mankamenty, szczególnie w grze obronnej, i jest dalej nad czym pracować.
Teraz patrzymy na grę Chłopaków poprzez pryzmat miejsca, które zajmują w tabeli, a przypomnijmy jednak Panowie z jakimi oczekiwaniami zaczynaliśmy sezon.
Ale co tam niech sen trwa dalej. Wspierajmy Chłopaków jak najliczniej i najgłośniej, bo na to zasługują.
Dzisiaj walka i trzy punkty !
46Pierwszy wpis rob65 z którym mogę się praktycznie w całości zgodzić.
Co do świateł, umowa jest podpisana, terminy realizacji lecą. Nie ma tu nic do gadania.
W kwestii nowego stadionu oczywiście dzieje się, ale chyba nikt nie oczekuje, że w temacie wydania ponad 100mln ktoś rzuci hasło "bierzcie łopaty, to coś zbudujemy". Na wszystko jest czas i miejsce. Teraz jest czas na pracę w kuluarach, która się odbywa.
Co do świateł, umowa jest podpisana, terminy realizacji lecą. Nie ma tu nic do gadania.
W kwestii nowego stadionu oczywiście dzieje się, ale chyba nikt nie oczekuje, że w temacie wydania ponad 100mln ktoś rzuci hasło "bierzcie łopaty, to coś zbudujemy". Na wszystko jest czas i miejsce. Teraz jest czas na pracę w kuluarach, która się odbywa.
47W kuluarach to można drinka wypić lub zjeść kanapkę.LooZ^ pisze:Pierwszy wpis rob65 z którym mogę się praktycznie w całości zgodzić.
Jeżeli w tych kukluarach kombinuje się środki na piękny stadion to ok. A tu konkretów brak. Naród się niecierpliwi.
48Słońce ładnie świeci. Aż grzechem byłoby nie iść na stadion. Ciekawy jestem jakie będą tłumaczenia gdy Tychy nas przekrzyczą. Mam nadzieję że nasi chłopcy znają "odwieczne prawo natury" : nie ma strzałów nie ma goli.
49Zastanawiam się jak według forumowiczów wygląda budowa nowego stadionu. Mam pewną wizję.zestan pisze: W kuluarach to można drinka wypić lub zjeść kanapkę.
Jeżeli w tych kukluarach kombinuje się środki na piękny stadion to ok. A tu konkretów brak. Naród się niecierpliwi.
Bliżej nieokreślony Prezydent Miasta ogłasza na konferencji budowę stadionu, zza jego pleców magicznie wyjeżdzają koparki i hufce robotników z łopatami, które biegną w losowo wybrane miejsca, przyjeżdzają betoniarki, lejące beton w losowe dziury. Na bazie ankiety z forum budujemy 4 różne trybuny, koło trybun organizując ruski targ. Wszystko to dzieje się jeszcze w trakcie konferencji Prezydenta, dzień później stadion jest gotowy. Szkoda, że wyszedł do dupy.
50Chyba sobie golnąłeś coś jak to pisałeś. Porównujesz wygrane mecze z Zagłębiem i Rakowem do wymęczonych ze Stalą i Podbeskidziem oraz przegnanej z Ruchem i to ma być progres gry. Statystyka pierwszych do ostatnich rozegranych meczy w lidze 3w-1r-1p do 1w-1r-3p. Przy jednym ci się zgodzę fortuna nas opuściła to fakt, ale było jej aż nadto w poprzednich meczach, teraz pozostały tylko umiejętności. Mam nadzieję, że trener i piłkarze zaprzeczą dziś, że są w słabej formie.rob65 pisze: ...Jak czytam o tym ze Drużyna jest w stagnacji, mamy słabszy okres, to odnoszę wrażenie że Ci którzy to piszą, oglądają mecze bez zrozumienia.
Przypomnijmy sobie mecze z Rakowem czy Zagłębiem i porównajmy je z meczami ze Stalą, Podbeskidziem czy choćby Ruchem. Jest zdecydowany progres w jakości gry. To że nie ma z tego satysfakcjonującej ilości punktów, to w dużym stopniu kwestia fortuny, która nas ostatnio trochę opuściła...