Panowie nie ma co rozpaczać
po 15 kolejkach w poprzednim sezonie Sandecja miała 23 pkt a Górnik 20 pkt.
Odra ma 24 i mniejszą stratę do lidera niż sancdecja w poprzednim. Wszystko przed nami ;)
Re: 15. k.: Ruch Chorzów - Odra Opole (nd. 29.10 g.18)
#52Ta, na FB już spierdolenie pod tytułem "zwalniamy trenera".
3 drużyna w lidze, najwyżej notowany beniaminek, tylko 3 drużyny mają mniej porażek od nas i już "trener sobie nie radzi". Rozumiem, że jak by był JF to bylibyśmy TOP10 z 10 punktami przewagi?
3 drużyna w lidze, najwyżej notowany beniaminek, tylko 3 drużyny mają mniej porażek od nas i już "trener sobie nie radzi". Rozumiem, że jak by był JF to bylibyśmy TOP10 z 10 punktami przewagi?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
#54Nie no, to co się dzieje w komentarzach na FB to jest komedia.
#55No chyba nie.
#56Najgorsze jest to, że Ruch oprócz dwóch strzału z rogu nie miał za bardzo akcji, a my zmarnowaliśmy 2-3. Może gdyby Skrzypczak strzelał zamiast Gancarczyka to by weszło.
#57to w takim razie co jeszcze się liczy po meczach bezpośrednich? z puszczą było 1:1, a bilans mają lepszy.
#58Nie wiem ;) Ale nauczyłem się ufać 90minut ;)
#59Okej, spojrzałem na flashscore i tam Puszcza jest przed nami, dlatego pytam.
#60Na zwalnianie trenera za wcześnie ale dosadnie powinien usłyszeć że wychodząc defensywie na każdego niezależnie cz y u siebie Cy na wyjeździe nie osiągniemy nic poza nerwowa końcówka i obrona przed spadkiem. Pierwsze kolejki poleciały rozpędem, a teraz z każdą jest co raz gorzej. Lepiej opierdolic profilaktycznie teraz niż zwalniać jak będzie za późno i ratować się przed spadkiem.
#61Zarzuty do różnicy między obroną/atakiem, to trochę co innego niż histeria, że przegraliśmy (ledwo, nie było pogromu), z drużyną która wygrała 5 z 6 ostatnich meczów.
Ja akurat chętnie bym zobaczył ofensywne ustawienie.
Ja akurat chętnie bym zobaczył ofensywne ustawienie.
#62Swoją drogą. Gadałem o tym ostatnio ze znajomym, że to nasze przekleństwo - ostatnie 3 lata wygrywaliśmy właściwie mecz za meczem. Teraz wystarczy nie mieć pasma zwycięstw i ludziom odpierdala.
Znajomy kibic Ruchu mi opowiada, że gdyby nie debilne zachowanie Barana (bezsensowny faul w środku boiska), to Odra by wygrała.
Znajomy kibic Ruchu mi opowiada, że gdyby nie debilne zachowanie Barana (bezsensowny faul w środku boiska), to Odra by wygrała.
#63Ciekaw jestem czy Wojciechowski i Marzec sa w takiej złej formie ze ich nie ma nawet na ławce?
#64Też chciałbym to wiedzieć, Marek niestety od wielu meczów nie gwarantuje jakości :/
#65chciałbym w kolejnym meczu obejrzeć Wojciechowskiego i Skrzypczaka od pierwszej minuty. Habusta i Niziołek bardziej jako DP, a wyżej Wodecki, Wojciechowski i Maćczak/Żagiel.
#66Wepie odnowiła się kontuzja achillesa.
#68Nie, z tego co pamiętam to coś lżejszego.
#69Skrzypczak musi grać od 1 minuty. W razie zmęczenia musi wchodzić Wojciechowski. To są napastnicy. Jak mają się sprawdzić? Musimy stawiać bardziej na Żagla i Kowalskiego niż na Maćczaka. Tzn. Ja bym tak chciał. Wolę w obronie Kowalskiego niż np. Cverna. Teraz będzie szansa za Barana.
Kiedy jak nie teraz? Zostały 3-4 mecze w tym roku. Hej OKS!
Kiedy jak nie teraz? Zostały 3-4 mecze w tym roku. Hej OKS!
#70Wkurwiająca ta przegrana.
Doprowadzamy do remisu, prowadzimy grę, zwycięska brama wisi na włosku, a tu czerwona kartka, za chwilę dośrodkowanie i brama dla r . Próbujemy dalej coś zrobić i odsłaniamy się i na koniec jeszcze kolejna brama.
Irytująca przewrotność piłki, ale czasem z niej korzystamy.
Doprowadzamy do remisu, prowadzimy grę, zwycięska brama wisi na włosku, a tu czerwona kartka, za chwilę dośrodkowanie i brama dla r . Próbujemy dalej coś zrobić i odsłaniamy się i na koniec jeszcze kolejna brama.
Irytująca przewrotność piłki, ale czasem z niej korzystamy.
#71No dokładnie, szala zdawała się przechylać na naszą stronę, a wtedy Baran zagrał kompletnie jak.. baran. Piłka w środku boiska, zero zagrożenia, a on prosto w nogi... Zawodnik z takim doświadczeniem.
#72moze obstawial przegrana Odry , ci obcokrajowcy przeciez chca tylko zarobic
#73Czy Smyła jako fan defensywy nauczył grania zawodników w defensywie czy nie ? Po czerwonej kartce Barana schodzi Wodecki wchodzi obrońca Cverna, jest 1:1 i my tracimy dwa gole. Niech trener nie zwala winy na Barana, że przegrali mecz, bo gra w 10-ciu nie oznacza automatycznie, że przeciwnik musi nam strzelić dwie bramki.
#743 miejsce w lidze po prawie połowie sezonu;
Najwyższe miejsce wśród beniaminków;
4 najlepsza drużyna pod względem ilości przegranych meczów;
Drużyna która 1,5 roku temu była w 3 lidze;
Mimo tego wystarczy nieszczęśliwie (bo gdyby Wodecki nie strzelił w bramkarza przy 1:1, to zakończyłoby się na 95% wygraną) przegrać, żeby dowiedzieć się, że:
- Smyła jest chujowy i dobrze byłoby go zwolnić;
- mamy chujową obronę;
- piłkarze obstawiają na przegraną Odry (Snajper - grozi za takie pomówienia odpowiedzialność karna, tak tylko przypominam);
- gówno gramy;
- powinniśmy wygrać każdy mecz w tej lidze;
Myślałem, że kibice GKSu Katowice są niezrównani z odpałami psychicznymi, ale widzę, że ostro ich gonimy.
Najwyższe miejsce wśród beniaminków;
4 najlepsza drużyna pod względem ilości przegranych meczów;
Drużyna która 1,5 roku temu była w 3 lidze;
Mimo tego wystarczy nieszczęśliwie (bo gdyby Wodecki nie strzelił w bramkarza przy 1:1, to zakończyłoby się na 95% wygraną) przegrać, żeby dowiedzieć się, że:
- Smyła jest chujowy i dobrze byłoby go zwolnić;
- mamy chujową obronę;
- piłkarze obstawiają na przegraną Odry (Snajper - grozi za takie pomówienia odpowiedzialność karna, tak tylko przypominam);
- gówno gramy;
- powinniśmy wygrać każdy mecz w tej lidze;
Myślałem, że kibice GKSu Katowice są niezrównani z odpałami psychicznymi, ale widzę, że ostro ich gonimy.
#75Może niech się wypowiedzą Ci co mecz oglądali na żywo i kumają piłkę nożną. A akcje z golami zobaczymy wieczorem w Magazynie Nice 1. ligi.