Re: 3. k.: Odra Opole - Miedź Legnica (sb.12.08, g.17)
51Miałem rację ;) Michał Sadomski z weszło będzie w sobotę na meczu. Ah, wielki świat ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
W takim wypadku zasłonić trzeba basen, żeby kamerzyści nie łypali okiem kamery na urodziwe opolanki w bikini. Chociaż jak ubiorą niebiesko-czerwone skąpesnajper pisze:Wyczytalem wlasnie, ze Polsat bedzie nagrywal od strony starej trybuny, wiec przykrywac ( zaslaniac ) nie ma sensu
Taki mecz a mnie tam nie bedzie:(zestan pisze:W takim wypadku zasłonić trzeba basen, żeby kamerzyści nie łypali okiem kamery na urodziwe opolanki w bikini. Chociaż jak ubiorą niebiesko-czerwone skąpesnajper pisze:Wyczytalem wlasnie, ze Polsat bedzie nagrywal od strony starej trybuny, wiec przykrywac ( zaslaniac ) nie ma sensu
wdzianka to w przerwach można by zerknąć za mur. Tylko że pogoda ma być piłkarska, tzw " angielska". Nic tylko grać a my kibicować. Jest wielka okazja pokazać się Polsce.
Kazdy trener MUSI tak mowic. Trudno mu sie dziwic, ze priorytetem jest liga. W razie braku awansu moze stracic prace, a po przegranym w PPmahavishnuu pisze:Trener Miedzi, Dominik Nowak mówił kilka dni temu, że liga i Puchar Polski są dla nich tak samo ważne. Chyba jednak nie, bo widzę, że w dzisiejszym meczu grają w większości rezerwowi. Ewidentnie widać, że mecz w Opolu jest jednak dla nich ważniejszy.
Z Ceramiką (październik 2000). Pomimo transmisji telewizyjnej na Oleskiej pojawiło się 6 tysięcy kibiców. Wyjazdowy mecz z Górnikiem (kwiecień 2001). Na meczu z Ceramiką byłem . Kolega nagrał mi ten mecz na VHS. Niestety, kiedy przechodziłem na płyty cd pozbyłem się wszystkich kaset. Jak masz to trzymaj. Fajna pamiątka. Jakby w 1978 roku były już magnetowidy i telewizory z odpowiednim wejściem to może ktoś miałby dzisiaj w swojej kolekcji słynne mecze Odry z Legią (5:3) i Ruchem (3:1) - w telewizji były transmisje z drugiej połowy. Mam znajomego z Warszawy, który w 1978 roku po raz pierwszy był z ojcem na meczu - właśnie na wspomnianym Legia - Odra. Do dzisiaj pamięta te baty. To była dla nich trauma.kiew pisze: Był jeszcze Górnik Zabrze - Odra w PP na Wizja TV, ale nie pamiętam czy to było po czy przed Ceramiką. Co by nie było to nie było z Oleskiej. Z takiej okazji będę musiał chyba poczynić jakieś wykopaliska i poszukać kasety vhs (i odtwarzacza też) na której miałem ten mecz Ceramiką nagrany.
Możesz coś więcej na ten temat? Czemu kompromitacja?kornik pisze:Mecz będzie sędziował Bednarek,kurwa co za kompromitacja.