Re: Marketing i PR Klubu

LooZ^ pisze:Jak na zerową reklamę to dobrze ;) Na razie nie mamyt jeszcze zbyt dużej ilości.
Wlasnie uslyszalem, ze wszystkie koszulki Neymara ( domowe, wyjazdowe ) zostaly wyprzedane w pierwszym dniu !
Ciekawe czy u Nas koszulki Niziolka, Marca ;) czy Wodeckiego rowniez poszlyby jak woda :) Poczatkowo mamy problem z iloscia ... prawie jak PSG

wchodząc na twittera i sprawdzając nowe obserwacje profilu, to faktycznie strzał w 10
tysiące ludzi w Japonii dowiedziało się właśnie o istnieniu takiego klubu jak Odra Opole
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być

Dobrze to wczoraj wyszło.
Oczywiście na duży plus transmisja konferencji (szkoda tylko, że obraz był odwrócony). Podobało mi się także to, że Daitsuke dostał już koszulkę Odry ze swoim nazwiskiem. Niby szczegół, ale jednak pokazujący, że ktoś w klubie o tym pomyślał.

A tak dla odmiany, łyżka dziegciu. Kilka tygodni przed meczem z Górnikiem Łęczna zmarł jeden z najlepszych piłkarzy w historii naszego klubu, Zbigniew Kwaśniewski. Byłem przekonany, że tuż przed meczem będzie jakoś uhonorowany (minuta ciszy). Tymczasem nic. Szkoda. O takich piłkarzach powinno się pamiętać.

Czy jest szansa na prezentowanie składów w jakiś ładniejszy sposób? Każdy klub z 1. ligi robi to albo w postaci filmiku na YT, albo zwykłej grafiki. My natomiast wrzucamy zdjęcie zrobione telefonem z komputera kogoś ze sztabu lub po prostu w postaci tekstu. Nie to, że mam pretensje, bo wiem, że nie wszystko od razu, tylko pytam.