Nikt tu się nie czepia sezonu i wyniku. Ja do dziś nie mogę uwierzyć, że na tym etapie mamy 1 miejsce, więc jak urodzi mi się syn to dam mu na imię 'Jan', a jak córka to 'Furlepa'. Pomimo tego, gdy sytuacja się radykalnie zmienia to cele też muszą się zmieniać i tak zamiast zwycięstwa 5:0 wolałbym 3:0 i minuty młodych, bo liczy się stały i długofalowy rozwój klubu, a nie pompowanie cv trenera przez efektowne wyniki.czubus pisze:No i co z tego, że zaczęła ta trójka widocznie Waldek prezentował się na treningach gorzej i naprawdę czepianie się takich rzeczy przy dzisiejszym wyniku i całym sezonie to już głupota. Po drugie Nowak nie jest stricte defensywnym, przed jego przyjściem mówiło się, że może grać nawet na ataku i chyba nie była to przesada patrząc na liczbę jego bramek.zann pisze:czubus - w środku zaczęli Peroński, Wepa i Nowak.
Ok, całość przyniosła efekt w postaci wyniku. Gratulacje dla drużyny za wynik, ale po co taka asekuracja ze strony trenera, który dopiero jako czwartego rezerwowego wprowadza Stasiowskiego w 70 minucie, gdy w tym samym czasie w Rozwoju wchodzi z ławki stadko juniorów.
Co do PJS też nie nie rozumiem dlaczego trener nie wpuszcza mlodych, może warto go o to zapytać.
Co do meczu - kolejny kapitalny występ Brusiły i Skrzypczaka. Reszta też fajnie, ale Rozwój zagrał na jakiejś kompromitującej celności podań.