Re: 29. k.: Rozwój Katowice - Odra Opole (sb. 6.05 g.17)

26
czubus pisze:
zann pisze:czubus - w środku zaczęli Peroński, Wepa i Nowak.

Ok, całość przyniosła efekt w postaci wyniku. Gratulacje dla drużyny za wynik, ale po co taka asekuracja ze strony trenera, który dopiero jako czwartego rezerwowego wprowadza Stasiowskiego w 70 minucie, gdy w tym samym czasie w Rozwoju wchodzi z ławki stadko juniorów.
No i co z tego, że zaczęła ta trójka widocznie Waldek prezentował się na treningach gorzej i naprawdę czepianie się takich rzeczy przy dzisiejszym wyniku i całym sezonie to już głupota. Po drugie Nowak nie jest stricte defensywnym, przed jego przyjściem mówiło się, że może grać nawet na ataku i chyba nie była to przesada patrząc na liczbę jego bramek.

Co do PJS też nie nie rozumiem dlaczego trener nie wpuszcza mlodych, może warto go o to zapytać.
Nikt tu się nie czepia sezonu i wyniku. Ja do dziś nie mogę uwierzyć, że na tym etapie mamy 1 miejsce, więc jak urodzi mi się syn to dam mu na imię 'Jan', a jak córka to 'Furlepa'. Pomimo tego, gdy sytuacja się radykalnie zmienia to cele też muszą się zmieniać i tak zamiast zwycięstwa 5:0 wolałbym 3:0 i minuty młodych, bo liczy się stały i długofalowy rozwój klubu, a nie pompowanie cv trenera przez efektowne wyniki.

Co do meczu - kolejny kapitalny występ Brusiły i Skrzypczaka. Reszta też fajnie, ale Rozwój zagrał na jakiejś kompromitującej celności podań.

33
Rozwój ROZNIEŚLIŚMY! Kapitalne spotkanie rozegrał Skrzypczak według mnie zarząd musi zrobić WSZYSTKO żeby go zatrzymać. Spotkanie świetne pod każdym względem trener Furlepa wykonuje fantastyczną pracę powinniśmy go na rękach nosić za ten piękny sezon. A tu czytam i łapię się za głowę owszem przydałby się jakiś grosz za PJS ale jeśli trener uważa to co robi za słuszne nie mamy prawa mieć jakichkolwiek "wątów" i nie zapominajmy że pieniądze dostaje 5 drużyn któraś z drużyn które są teraz w TOP5 PJS powinna spaść a do końca sezonu zostało jeszcze 5 meczy jest to 450 minut gry także proszę nie panikować ani nie siać fermentu.

34
Chyba niektórzy mają tu słabą pamięć. Niedawno chcieliście, aby Odra grała zawodnikami z regionu plus wzmocnieniem mieliby być inni zawodnicy spoza Opolszczyzny. Fajnie, że awansujemy do I ligi, ale jak widać mocno zaniedbujemy, a właściwie nasz trener wprowadzanie młodych do zespołu. Czy w I lidze będzie z tym lepiej, jeśli młodzi nie łapią się do składu na poziomie II ligi ?