Re: Sezon 2017/18. Runda jesienna. Spekulacje, transfery
26Ja uważam ze Niziolek chyba nie ma zamiaru grać w Odrze.Tak patrząc sie na pierwszą lige to widze ze latwo nie bedzie.
z ta nasza pomoca to chyba zartowales. Jest mocna na ta lige, ale na pierwsza ....zalezy co mamy w planie, czyli bronimy sie przed spadkiem, czy dalej uzupelniajac wbijamy w srodek tabeli 1szej ligi. Oceniam umiejetnosci obecnych pilkarzy. po awansie musza byc wzmocnienia w kazdej lini, nie uzupelnienia.Jacelinho pisze:Panowie Kowalski jeszcze się rozwinie , tak samo inni młodzi zawodnicy. A Nizołek nie jest nam potrzebny teraz , pomoc mamy obsadzoną.Jak by Skrzypczak miał odejść to jakiś napastnik by się przydał i prawy obrońca. Wiadomo co z Winiarczykiem ? Jaki ma uraz i długo będzie pauzował ?
Kiedy jestem na meczach i przygladam sie tym krzykaczom, to poznaje facetow ktorzy na Odre chodzili jeszcze w latach 80-tych. Chodza i dzisisiaj, a tysiace innych oddanych nigdy nie przyszlo na mecze 4,3 czy nawet 2 ligi. Co oczywista tym bywalcom nie daje przywileju zeby obrazac. Z drugiej strony kiedy Naszym sie nie chcialo, lub robili bokami sam ryja darlem do Smolki czy Furlepy zeby zmienial bo gowno z tego bedzie. Nawet nasza mloda gwiazda ( Niemczyk ) na jakims meczu nie gral nic, przeszkadzal wrecz i potykal sie o swoje nogi, taki mial dzien, ze nie bylo mozna na niego ( umiejetnosci ) patrzec i wtedy nie tylko ja wydzieralem sie - podpowiadajac trenerowi zmiane. Krzykaczy na krytej bylo wtedy multum . Na koniec trener posluchal , wprowadzil dwie zmainy i Odra strzelila dwa gole. Tacy byli sa i beda, to takiLooZ^ pisze:yano - chyba się nie zrozumieliśmy. Na krytej patologią jest "loża szyderców", zasiadająca tam odkąd pamiętam, czyli przynajmniej od 93 roku, kiedy pierwszy raz pojawiłem się na Odrze. Ilość wyzwisk, chamstwa i prostactwa bije tam wszelkie standardy.
Nie pisałem oczywiście o normalnych kibicach, którym współczuję, że muszą mecz oglądać z tymi idiotami.
KIBICOWSKO - Siarka zawsze lepsza niz Puszcza, pilkarsko-sportowo niestety jest odwrotnie. Ale jestem pewien na 100%, nie na 95 a na 100, ze zadna druzyna z naszej ligi nie osiagnie awansu po barazach z 1-szo ligowcem. Nie ma takiej mozliwosci !!! Jedynie satysfakcja i emocje dla kibicow w tym dwumeczu.Foker pisze:W drugiej lidze jeśli ktoś jest wart uwagi to szybciutko I liga lub EX podbiera. Po za tym, nie wielu takich zawodników niestety. Właśnie Siarka to jedna z tych druzyn która może pochwalić się chyba najmłodszym i bardzo ciekawym składem. Licze że zajmą 4 pozycje, bo Puszcza nie ma nawet dla kogo grać, tam po 500 ludzi na meczu jest.
Ciekawy pilkarz, ale czy talent na 1-sza lige ? Dla mnie byl taki jeden obrazalski-leniwiec Marzec ( lepszy technicznie od Niemczyka ), a czy jeszcze kiedys wroci do Opola, to chyba watpliwe. Ruch Z. wygral pierwszy mecz z Rekordem na wyjezdzie i beda walczyc leb w leb z Jastrzebiem. Oby wygrali ta rywalizacje dla dobra opolskiej pilki. Tam moze grac i szlifowac sie cala juniorka i mlodziezowka z Odry.kornik pisze:http://www.90minut.pl/kariera.php?id=27954.
Podobno bardzo dobry obrońca,do tego młody. Z tego co pamietam w styczniu byl na testach w Msk Żylina czyli czolowej druzyny ze Słowacji.
Szczęśliwie trafiliśmy na wyjątkowo marną drugą ligę.jojo pisze:Mnie rozwala jedno. Każdy narzeka na Tobiasza i Trzandla. To albo ta liga jest taka słaba ze Tobiasz najlepszy bramkarz rundy, a Trznadel w jedenastce rundy, albo po prostu są dobrzy