Jak zagrał ten Stasiowski, bo na jesień nic chyba nie grał a jest już od lata z kontraktem? Wtedy Furlepa mówił że będzie czekał do zimy:
http://www.oksodraopole.pl/3429-marcin- ... l-kontrakt
Re: Sezon 2016/17. Runda wiosenna. Spekulacje, transfery
227Strzelił bramkę.

Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
228Wiem, dlatego pytam jak zagrał :P
Odra jest najważniejsza !
229część ekipy bankietowej podtrzymywała tradycję śp. Pasibrzucha, może oni coś napiszą ;)
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
230Wyróżniał się, miał bardzo ładne różowe korki :)
231Wiadomo co z Marcem? Nie zagrał w sparingu...
233Podobno Marzec odpada...
Choć mam nadzieje że tak się nie stanie.
Choć mam nadzieje że tak się nie stanie.
234Jak się Marcowi w Odrze nie podoba, to niech wypierdala. Takich chłopaczków kręcących na wszystko nosem nam nie potrzeba.
235rogal pisze:Jest jakość piłkarska w Odrze, nie zagrał nikt testowany. Nie wystąpił jedynie Marzec i J. Gancarczyk.
A Kamil Szampera z Gogolina to co? Chłopak rocznik 98. Ponoć ma kopa w lewej nodze, gra jako środkowy pomocnik, pewnie brany jest pod uwagę jako młodzieżowiec :) Stasiowski nawet nawet ładnie się pokazał na sparingu, ciągnął środek pomocy i było go widać w paru akcjach
236Szampera już chyba podpisał kontrakt a jak nie to założyłem że to zrobi :)
237Mój sąsiad gra w Gogolinie z tym Szamperą zwanym rudym i mówi ze na treningach jest genialny a w trakcie meczu 0 walki i stoi zamiast biegać. Jak by to co na treningach przenosił na mecze to by był super a tak to lipa.
238No niestety, zawodowa piłka oddziela chłopców od mężczyzn. Marzec tego egzaminu nie zdaje, zobaczymy jak będzie z Szamperą.
239Ktoś wie jak ma się sytuacja z napastnikiem?
240Na razie nie ma żadnego, ani żaden nie pojawił się na treningu
241Marzec wypożyczony na pół roku do Ruchu Zdzieszowice
243Po przeczytaniu wnioskuję, że nowego napadziora raczej nie będzie.
244Z tego co wiem to złożono propozycje kontraktów i tylko od piłkarzy zależy czy je przyjmą.
246Na pewno temu który się sam chwalił na Interii czyli Drozdowiczowi. Komu jeszcze to nie wiem.
2473:0 dla Odry w sparingu z ROW-em.
http://www.90minut.pl/sparing/1/sparing12721.html
http://www.90minut.pl/sparing/1/sparing12721.html
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
248
Fajnie, że Bryłka grał, nie ma nawet 17 lat (!).Kolejne pewne zwycięstwo. Trzy bramki, dwie asysty Łukasza Winiarczyka. Brawo Odra!
Skład:
1 połowa: Tobiasz Weinzettel - Rafał Brusiło, Szymon Przystalski, Aleksander Kowalski, Bartosz Sobczyński, Tomasz Wepa, Waldemar Gancarczyk, Sebastian Bryłka, Mateusz Gancarczyk, Mateusz Wrzesień, Dawid Wolny
2 połowa: zawodnik testowany - Łukasz Winiarczyk, Mateusz Bodzioch, Kacper Grądowski, Robert Trznadel, Mateusz Peroński, Gabriel Nowak, Michał Sypek, Marcin Wodecki, Marcin Niemczyk, Marek Gancarczyk
249Jeszcze ciekawostka.
Łącznie na zgrupowaniu jest 25 piłkarzy. Wśród nich jest nowy bramkarz - 19-letni Bartosz Kowalczyk. Pochodzący z Warszawy zawodnik w przeszłości terminował w akademii wielkiego angielskiego klubu - FC Liverpool. Wrócił do kraju i chce zaistnieć w polskiej piłkarskiej rzeczywistości w barwach Odry.
Czytaj więcej: http://www.nto.pl/sport/pilka-nozna/a/p ... ,11704003/
250Bryłka super talent, podobnie jak bramkarz Turek, zresztą pisałem o nich wcześniej.
No i co prawda to dopiero drugi sparing, ale wszystko wskazuje na to, że Wodecki może być 'strzałem w 10'. Drugi mecz, drugi gol, stawiam, że w barwach Odry może powalczyć o tytuł króla strzelców (choć ten pewnie trafi do kogoś, kto się wybija w swojej drużynie, jak np. Piceluk, u nas jest zbyt równy i wysoki poziom i każdy może te bramki strzelać).
No i co prawda to dopiero drugi sparing, ale wszystko wskazuje na to, że Wodecki może być 'strzałem w 10'. Drugi mecz, drugi gol, stawiam, że w barwach Odry może powalczyć o tytuł króla strzelców (choć ten pewnie trafi do kogoś, kto się wybija w swojej drużynie, jak np. Piceluk, u nas jest zbyt równy i wysoki poziom i każdy może te bramki strzelać).