26 listopada TVP3 pokaże na żywo mecz 19. kolejki II ligi, w którym Polonia Warszawa zagra z Odrą Opole.
Spotkanie rozpocznie się o godzinie 15:00.
Chcę powtórki z Kołobrzegu
Re: Polonia Warszawa-Odra Opole
2Co tam się odpierdala...
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
4Płaczki narzekające na Marka. :) On moc pokaze od Wiosny, nie był do sezonu przygotowany. Dalej narzekajcie :)
5Na pewno Marek rozruszał drugą linię. Dawid też widoczny. Dobre zmiany no i wynik też zaczyna się układać.
ODRA OPOLE 1945
64:2 jazda jak na rollercrosie. Odrze potrzeba trochę odpoczynku, poukładania gry i powinno być dobrze. Osobna kwestia to wzmocnienia na I ligę.
7Oczy bolą
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
8Co tu się odpierdala...
9Chuj, graliśmy dramat ale się udało o meczu jak najszybciej zapomnieć
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
11Ciężko było, ale mamy te punkty. Teraz zasłużony odpoczynek. Kończymy rok na 3. miejscu, ze stratą 2 punktów do lidera i z przewagą 8 nad czwartym zespołem. Jest dobrze!
ODRA OPOLE 1945
12Dawno żaden mecz mnie tak nie trzymał w napięciu i wzbudził tak skrajne emocje. Pierwsze 15 minut drugiej połowy to, cytując klasyka, "jakiś kurwa dramat". Wejście Marka i Wolnego odmieniło grę w ofensywie, ale nie zmienia to faktu, że ten mecz dostarczył bardzo dużo materiału do przemyśleń dla trenera i zarządu przed zimą. Tak naprawdę trochę lepszy bramkarz niż ten parodysta z Polonii co wszedł i moglibyśmy mieć smutny koniec naprawdę dobrej rundy. A tak to mamy super sytuację w tabeli i trochę spokoju.
13Weizettel według mnie bohaterem,mimo tego błędu,gdybyśmy stracili bramke na 3-2 nie wiem czy byśmy się podnieśli.Ten mecz był pod takim napięciem ze gdy straciliśmy bramke na 3-4 wyłaczyłem bo prawie zawału dostałem.
14Marek fajny drybling, nie tylko przy bramce na 3:2. Niemczyk dobry mecz, miał dużo dobrych wyborów w środku pola. Wszyscy trzej bramkarze dali plamę. Dziwne, że nie było na ławce obrońcy. Zupełnie nie rozumiem co robi Brychlik w pierwszym składzie poza zajmowaniem miejsca dla piłkarza w lepszej formie, z jakimkolwiek pomysłem na grę i z większymi chęciami (czyli na przykład Wolnego). To, że dobił z metra to trochę mało.
15Po stracie gola na 1:2 padlina straszna ale szacun dla chłopaków, że w takiej sytuacji potrafili strzelić dwa gole.
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
17Jest dobrze wygrywamy ciężki mecz, drużyna była już zmęczona rundą. Kończymy ten rok na bardzo dobrym miejscu w tabeli. Teraz wypocząć, trenować, wzmocnić się i powinno być dobrze!
18A w relacji z meczu na stronie : "Kilka minut później zawodnicy z Opola wyprowadzili groźną kontrę, ale Stasiowski minimalnie przestrzelił." Jeżeli to było minimalnie to Weinzettel nie dał rady obronić potężnego strzału Zapaśnika z bliskiej odległości. ;-)
19Nasz bramkarz Weinzettel dał się dziś przepychać w swoim "polu" , liczę że z czasem(wiekiem) nabierze trochę tężyzny fiz. Jest zdolny,perspektywiczny, lecz mecz z Polonią pokazał jego niedostatki. Skoro myślimy o awansie, potrzebujemy wzmocnień .
20dlaczego kibice Polonii Warszawa zbojkotowali mecz z Odra, czy dlatego, ze oczekuja dymisji trenera czy rezygnacji ze stolkow zajmowanych przez Engela ?
21To drugie + konflikt na tle współpracy z kibicami.
PS. Wysłałem ci film.
PS. Wysłałem ci film.