Re: Sezon 2016/17. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

256
Ja nie miałem nic do Deji. Chetnie bym go zobaczył u nas, bo Obok Copy i Michniewicza to Symbol Nowej/Starej Odry. 4 Bramki z tej l lidze strzelił, grał, więc? Po niezłym sezonie syn marnotrawny wyraził chęć powrotu, tylko źe? Nie wraca. Żenująca sytuacja, sfrajerował się.
Dlaczego na Marca nikt nie najerzdzał? Pamiętacie jak grał w Ozimku a cały stadion skandował "Ała" przy kazdym dotnięciu piłki. Brać Brychlika i Dobrego Srodkowego Obrońce i zamykać Kadre :)
ps Gawron był/Jest Testowany w Radomiaku.
ps 2 Feć został Trenerem Bramkarzy w MKSie...

263
Dajcie spokój Dejce, trenował i zgłosił chęć powrotu ale sprawa wygląda tak że miałby bardzo małe szanse na gre. Bardziej martwie się tym że Krysian wraca, zapowiadał sie bardzo obiecująco jednak pusta główka sprawiła ze z każego klubu był wyrzucany a teraz to juz po prostu zmarnowany słaby piłkarz.
Nie bardzo rozumiem jakimi juniorami trener zamierza grac, a musi być dwóch na boisku!

265
Wszyscy bramkarze są młodzieżowcami. Czyli dodatkowo na boisku potrzebujemy kogoś z tej grupy: Marzec, Niemczyk, Kowalski, Sobczyński, Grochowski, Sypek + ewentualnie ktoś z juniorów.

A co do zakontraktowanych zawodników - chyba wszystko wygląda dosyć obiecująco, poza Krysianem. Oprócz Deji on mi nie pasował do tego towarzystwa - wszyscy mają jakiś potencjał, żeby naszą Odrę wzmocnić, a Krysian jest w tym momencie odstrzałem ze średniaka II ligi, na ktorego okazał się za słaby. No nic, skoro już jest to życzę powodzenia w dojściu do formy, jaką zdarzało mu się w Opolu prezentować.
Ostatnio zmieniony wtorek, 5 lipca 2016, 18:54 przez zebro, łącznie zmieniany 1 raz.

266
Jak dla mnie, to w kadrze brakuje tylko napastnika. Ł.Staroń i D.Wolny to za mało. Na 3 Lige wystarczyło, ale ani nie gwarantowali 1* bramek, inna sprawa ze to zawodnicy którzy często się cofają, rozgrywają, nie typowi napastnicy. Klub pewnie czeka na rozwój sytuacji w innych klubach, lecz ja bym u nas widział Króla strzelców naszej ligi Byśca. Typowy lis pola karnego. Dzień udany. Można spokojnie sie przygotowywać do sezonu.