Re: Sezon 2015-16 runda jesienna i wiosenna. Spekulacje, dyskusje, transfery
826Oby w tym temacie wkrótce pojawi się pozytywna informacja :)
http://www.nto.pl/sport/pilka-nozna/a/z ... e,9789443/rogal pisze:Jak podaje strona Odry tym wzmocnieniem może być Krzysztof Kiercz, środkowy obrońca wychowanek Korony Kielce i jeszcze w poprzednim sezonie jej zawodnik. Od kilku dni trenuje z zespołem :)
Nie chcę Ci nic mówić, ale to facet-szklanka między innymi dlatego też nie zrobił kariery w Ekstraklasie, cały czas Drobne kontuzje przeplatał poważnymi. Zaliczył przez te wszystkie lata tylko 16 męczy, a Korona mając takie problemy kadrowe, i na środku obrony, woli wziąć Murzyna, który rozegrał 3 mecze w 2 Amatorskiej Lidze w Belgi, niż przedłużyć kontrakt z Wychowankiem. Grywał głównie w 4 Ligowych rezerwach. Nie jest perspektywiczny, kontuzjogenny, nie przeszedł testów w 1 Ligowej Olimpi Grudziąc (Ostatnie miejsce) i w Jakimś Drugoligowcu, bodajże Siarka, czy Legionovia. Myślę, że swoje przeżył, i 2/3 liga, to jego miejsce, jeśli kontuzje go ominą, będzie pewnym punktem defensywy. I nie rozumiem tego, że się tak jaracie, jak by Messi przyszedł.rogal pisze:a wiesz w której lidze gramy? to kto mu ma przyjść żebyś był pod wrażeniem ? Messi? czy wystarczy np Grosicki? nie rozumiem tego
Myślę, że nikt się specjalnie nie jara :-) Mamy z pewnością kadrę na awans, odeszło 2 zawodników, przyszedł z zewnątrz tylko Trznadel, ale czymś trzeba się przecież podniecać, żeby nie umrzeć z nudów :-) Chyba lepiej w tę stronę, niż co pół roku zmieniać pół ekipy.Foker pisze:Nie chcę Ci nic mówić, ale to facet-szklanka między innymi dlatego też nie zrobił kariery w Ekstraklasie, cały czas Drobne kontuzje przeplatał poważnymi. Zaliczył przez te wszystkie lata tylko 16 męczy, a Korona mając takie problemy kadrowe, i na środku obrony, woli wziąć Murzyna, który rozegrał 3 mecze w 2 Amatorskiej Lidze w Belgi, niż przedłużyć kontrakt z Wychowankiem. Grywał głównie w 4 Ligowych rezerwach. Nie jest perspektywiczny, kontuzjogenny, nie przeszedł testów w 1 Ligowej Olimpi Grudziąc (Ostatnie miejsce) i w Jakimś Drugoligowcu, bodajże Siarka, czy Legionovia. Myślę, że swoje przeżył, i 2/3 liga, to jego miejsce, jeśli kontuzje go ominą, będzie pewnym punktem defensywy. I nie rozumiem tego, że się tak jaracie, jak by Messi przyszedł.rogal pisze:a wiesz w której lidze gramy? to kto mu ma przyjść żebyś był pod wrażeniem ? Messi? czy wystarczy np Grosicki? nie rozumiem tego