O to samo chciałem zapytać. Jak dla mnie akutualnie najlepszy obrońca w Odrze! Mam nadzieję, że nie odejdzie nigdzie, myślę, że z Bodzionym może stworzyć świetny duet środkowych obrońców. Dodajmy do Tego Kolanko, Trznadla i Brusiłe + Juniorów zgłaszających aspiracje do gry... Obrona wygląda naprawdę bardzo solidnie.mario11983 pisze:Wiadomo co się dzieje z Gawronem, bo nie zagrał jeszcze w sparingach?
Re: Sezon 2015-16 runda jesienna i wiosenna. Spekulacje, dyskusje, transfery
752Gawron ma przepuklinę pachwinową.
TYLKO ODRA OKS !!!
753http://www.90minut.pl/news/261/news2615 ... zychu.html
Droszczak jedzie na obóz z Kluczborkiem. . . Dziwne, że w 1 ligowym Kluczborku coś w nim widzą a na 3 ligowa(mam nadzieje, ze już niedługo 2ligową) Odre się nie nadaje ... do tego kontuzja Gawrona, odejście Leona i obrona się sypie ... ;/
Droszczak jedzie na obóz z Kluczborkiem. . . Dziwne, że w 1 ligowym Kluczborku coś w nim widzą a na 3 ligowa(mam nadzieje, ze już niedługo 2ligową) Odre się nie nadaje ... do tego kontuzja Gawrona, odejście Leona i obrona się sypie ... ;/
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę
Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę
754Foker pisze: Jak dla mnie akutualnie najlepszy obrońca w Odrze! Mam nadzieję, że nie odejdzie nigdzie, myślę, że z Bodzionym może stworzyć świetny duet środkowych obrońców. Dodajmy do Tego Kolanko, Trznadla i Brusiłe + Juniorów zgłaszających aspiracje do gry... Obrona wygląda naprawdę bardzo solidnie.
Co człowiek to opinia ;) Boisko zweryfikuje.lolek pisze:Droszczak jedzie na obóz z Kluczborkiem. . . Dziwne, że w 1 ligowym Kluczborku coś w nim widzą a na 3 ligowa(mam nadzieje, ze już niedługo 2ligową) Odre się nie nadaje ... do tego kontuzja Gawrona, odejście Leona i obrona się sypie ... ;/
Klęski to nasze doświadczenia w drodze do sukcesu, a nie meta naszych starań!
Obrany cel: WIELKA POLSKA NA WIEKI
Obrany cel: WIELKA POLSKA NA WIEKI
755Idzie dlatego bo jest mlodzieżowcem. To jego najwiekszy atut I to w nim widza
756Każdy ma inne zdanie. Według mnie trzeba jeszcze by zakontraktować, jednego ofensywnego pomocnika ( z prawdziwego zdarzenia ) takiego " jokera " , który wchodzi na ostatnie 30 minut meczu i ciągnie grę do przodu.
Grodków moim miastem, Odra moim klubem.
757Jeszcze jedno w Grodkowie jak i w Starowicach zawiązała się akademia piłkarska z prawdziwego zdarzenia. Jest kilku małych zawodników, którzy warci są obejrzenia przez skautów Odry, jeżeli mamy budować drużyne " regionalną " to czas zacząć wpajać dzieciakom od małego dla jakiej drużyny ma się grać w przyszłości.
Grodków moim miastem, Odra moim klubem.
758Może dlatego, że to o innych zawodnikach?:) Foker pisze o Gawronie, a lolek o Droszczaku.Albert pisze:Foker pisze: Jak dla mnie akutualnie najlepszy obrońca w Odrze! Mam nadzieję, że nie odejdzie nigdzie, myślę, że z Bodzionym może stworzyć świetny duet środkowych obrońców. Dodajmy do Tego Kolanko, Trznadla i Brusiłe + Juniorów zgłaszających aspiracje do gry... Obrona wygląda naprawdę bardzo solidnie.Co człowiek to opinia ;) Boisko zweryfikuje.lolek pisze:Droszczak jedzie na obóz z Kluczborkiem. . . Dziwne, że w 1 ligowym Kluczborku coś w nim widzą a na 3 ligowa(mam nadzieje, ze już niedługo 2ligową) Odre się nie nadaje ... do tego kontuzja Gawrona, odejście Leona i obrona się sypie ... ;/
759Teoretycznie ja opisuje sytuację formacji obronnej na PLUS a Lolek na MINUS. Szkoda, że Gawron kontuzjowany, ale powinien szybko wrocić. Jest Kowalski, i Ałdas jest próbowany w Obronie. Szkoda bo jest dla mnie jedynym zawodnikiem w Odrze który potrafi Kreować grę, i W.Gancarczyk się przy nim kryje. A jak myślicie, gdyby Smółka szybciej odszedł, Leon by został? Podobno się nie dogadywali, ale tak bywa... Pogra jeszcze Sezon w Zdzieszowicach i skończy karierę. Szkoda, że nie u nas.
760http://www.sportowasilesia.com/pieciu-z ... 14623.html
Furczyk, Szczsny, Chrapek... Jak ktoś sią trochę interesuje, ten wie, że tak nie bedą pachołki. Bardzo dobre wzmocnienia, po ktłrych wiemy jedno. To nie Rekord będzie nam zagrażał, a walka o awans rozegra się między nami, a Dobrze wzmocnioną Stalą.
Furczyk, Szczsny, Chrapek... Jak ktoś sią trochę interesuje, ten wie, że tak nie bedą pachołki. Bardzo dobre wzmocnienia, po ktłrych wiemy jedno. To nie Rekord będzie nam zagrażał, a walka o awans rozegra się między nami, a Dobrze wzmocnioną Stalą.
761Odra wygrywa w Tychach 4:1
Bella,Ałdaś 2,Niemczyk
Bella,Ałdaś 2,Niemczyk
TYLKO ODRA OKS !!!
762Zawodnikiem testowanym w dzisiejszym meczy był Ivan Udarevic:) Mam nadzieję, że nie dojdzie jednak do jego zakontraktowania
763Naprawdę testowany był Udarević? Skąd wiesz?
Oby nie doszedł, każdy inny, ale nie on. Ogólnie wynik ładny, może Furlepa to poukłada.
Oby nie doszedł, każdy inny, ale nie on. Ogólnie wynik ładny, może Furlepa to poukłada.
765Ja tam wole żeby grał młody Kowalski niż Udarevic.Zresztą jest napisane ze jego zakontraktowanie jest małe.
766Dlaczego każdy inny ,ale nie on? co on takiego nawywijał że tak podpadłFoker pisze:Naprawdę testowany był Udarević? Skąd wiesz?
TYLKO ODRA OKS !!!
767Moze nic zlego nie zrobil, ale Ile dobrego? No I wiek juz malo przyszlosciowy.
768Wynik z GKS Tychy bardzo dobry, ale trzeba uczciwie przyznać, że w meczu zagrał jeden zawodnik z podstawowego składu GKS Tychy. Trzech zawodników zagrało od 6 - 9 meczy w lidze. Reszta to w zasadzie głęboka rezerwa. Pytanie tylko dlaczego w drugiej połowie GKS Tychy - Gancarczyki Opole tylko 1:1 :)
Ja czekam jednak na sparingi z Zagłębiem S., Polonia B. i Miedzią L.
Skrót meczu z Tychami:
https://www.youtube.com/watch?v=jRcQUaU ... r_embedded
Skrót meczu z Tychami:
769brama Ałdasia na 3:0 bardzo ładna! klasa sama w sobie
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
770Tak uczciwie to powiem że zagrało 3 zawodników z podstawowej jedenastki Zganiacz,Radzewicz,Grzybek oni grali większość meczy w zeszłej rundzie plus bardzo często wchodzili Duda i Dymkowski....Do przerwy 0:1 pisze:Wynik z GKS Tychy bardzo dobry, ale trzeba uczciwie przyznać, że w meczu zagrał jeden zawodnik z podstawowego składu GKS Tychy. Trzech zawodników zagrało od 6 - 9 meczy w lidze. Reszta to w zasadzie głęboka rezerwa. Pytanie tylko dlaczego w drugiej połowie GKS Tychy - Gancarczyki Opole tylko 1:1 :)
Skrót meczu z Tychami:
TYLKO ODRA OKS !!!
771Wiadomo już kiedy będą rozgrywane baraże?
772Ale i Odra zagrala rezerwowym skladem :) Pierwszy zagralby jeszcze lepiej :)pitek88 pisze:Tak uczciwie to powiem że zagrało 3 zawodników z podstawowej jedenastki Zganiacz,Radzewicz,Grzybek oni grali większość meczy w zeszłej rundzie plus bardzo często wchodzili Duda i Dymkowski....Do przerwy 0:1 pisze:Wynik z GKS Tychy bardzo dobry, ale trzeba uczciwie przyznać, że w meczu zagrał jeden zawodnik z podstawowego składu GKS Tychy. Trzech zawodników zagrało od 6 - 9 meczy w lidze. Reszta to w zasadzie głęboka rezerwa. Pytanie tylko dlaczego w drugiej połowie GKS Tychy - Gancarczyki Opole tylko 1:1 :)
Skrót meczu z Tychami:
Liczy sie , ze chlopaki strzelaja w brame, a nie obok albo po slupkach. Niech tak dalej.
774Odra wygrywa sparing 7(?):0 z Olimpią Kowary.
Ps. 8:0.
Ps. 8:0.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
775Wygralimy aż 8 - 0! Wiadomo, to tylko sparing, niby tylko czwartoligowiec, ale to jednak lider. Cieszy dobra, i bardzo dobra gra w sparingach, ale czy "forma" nie przyszła za szybko? Ja myślę, że mamy dobrą druzynę, którą Furlepa powoli układa, a forma dopiero przyjdzie. Tą ligę musimy wygrać, myślę, że poza BKS-em nikt nie będzie wojować, z nami o awans. Reszta będzie walczyła o jak najszybsze zapewnienie sobie utrzymania.