Re: Sezon 2015-16 runda jesienna i wiosenna. Spekulacje, dyskusje, transfery

751
mario11983 pisze:Wiadomo co się dzieje z Gawronem, bo nie zagrał jeszcze w sparingach?
O to samo chciałem zapytać. Jak dla mnie akutualnie najlepszy obrońca w Odrze! Mam nadzieję, że nie odejdzie nigdzie, myślę, że z Bodzionym może stworzyć świetny duet środkowych obrońców. Dodajmy do Tego Kolanko, Trznadla i Brusiłe + Juniorów zgłaszających aspiracje do gry... Obrona wygląda naprawdę bardzo solidnie.

753
http://www.90minut.pl/news/261/news2615 ... zychu.html

Droszczak jedzie na obóz z Kluczborkiem. . . Dziwne, że w 1 ligowym Kluczborku coś w nim widzą a na 3 ligowa(mam nadzieje, ze już niedługo 2ligową) Odre się nie nadaje ... do tego kontuzja Gawrona, odejście Leona i obrona się sypie ... ;/
CHWAŁA WIELKIEJ POLSCE !
Żałować możemy tylko tego że jedno życie mamy, aby oddać je za Odrę i Ojczyznę

754
Foker pisze: Jak dla mnie akutualnie najlepszy obrońca w Odrze! Mam nadzieję, że nie odejdzie nigdzie, myślę, że z Bodzionym może stworzyć świetny duet środkowych obrońców. Dodajmy do Tego Kolanko, Trznadla i Brusiłe + Juniorów zgłaszających aspiracje do gry... Obrona wygląda naprawdę bardzo solidnie.
lolek pisze:Droszczak jedzie na obóz z Kluczborkiem. . . Dziwne, że w 1 ligowym Kluczborku coś w nim widzą a na 3 ligowa(mam nadzieje, ze już niedługo 2ligową) Odre się nie nadaje ... do tego kontuzja Gawrona, odejście Leona i obrona się sypie ... ;/
Co człowiek to opinia ;) Boisko zweryfikuje.
Klęski to nasze doświadczenia w drodze do sukcesu, a nie meta naszych starań!

Obrany cel: WIELKA POLSKA NA WIEKI

757
Jeszcze jedno w Grodkowie jak i w Starowicach zawiązała się akademia piłkarska z prawdziwego zdarzenia. Jest kilku małych zawodników, którzy warci są obejrzenia przez skautów Odry, jeżeli mamy budować drużyne " regionalną " to czas zacząć wpajać dzieciakom od małego dla jakiej drużyny ma się grać w przyszłości.
Grodków moim miastem, Odra moim klubem.

758
Albert pisze:
Foker pisze: Jak dla mnie akutualnie najlepszy obrońca w Odrze! Mam nadzieję, że nie odejdzie nigdzie, myślę, że z Bodzionym może stworzyć świetny duet środkowych obrońców. Dodajmy do Tego Kolanko, Trznadla i Brusiłe + Juniorów zgłaszających aspiracje do gry... Obrona wygląda naprawdę bardzo solidnie.
lolek pisze:Droszczak jedzie na obóz z Kluczborkiem. . . Dziwne, że w 1 ligowym Kluczborku coś w nim widzą a na 3 ligowa(mam nadzieje, ze już niedługo 2ligową) Odre się nie nadaje ... do tego kontuzja Gawrona, odejście Leona i obrona się sypie ... ;/
Co człowiek to opinia ;) Boisko zweryfikuje.
Może dlatego, że to o innych zawodnikach?:) Foker pisze o Gawronie, a lolek o Droszczaku.

759
Teoretycznie ja opisuje sytuację formacji obronnej na PLUS a Lolek na MINUS. Szkoda, że Gawron kontuzjowany, ale powinien szybko wrocić. Jest Kowalski, i Ałdas jest próbowany w Obronie. Szkoda bo jest dla mnie jedynym zawodnikiem w Odrze który potrafi Kreować grę, i W.Gancarczyk się przy nim kryje. A jak myślicie, gdyby Smółka szybciej odszedł, Leon by został? Podobno się nie dogadywali, ale tak bywa... Pogra jeszcze Sezon w Zdzieszowicach i skończy karierę. Szkoda, że nie u nas.

768
Wynik z GKS Tychy bardzo dobry, ale trzeba uczciwie przyznać, że w meczu zagrał jeden zawodnik z podstawowego składu GKS Tychy. Trzech zawodników zagrało od 6 - 9 meczy w lidze. Reszta to w zasadzie głęboka rezerwa. Pytanie tylko dlaczego w drugiej połowie GKS Tychy - Gancarczyki Opole tylko 1:1 :)
Ja czekam jednak na sparingi z Zagłębiem S., Polonia B. i Miedzią L.
Skrót meczu z Tychami:
https://www.youtube.com/watch?v=jRcQUaU ... r_embedded

770
Do przerwy 0:1 pisze:Wynik z GKS Tychy bardzo dobry, ale trzeba uczciwie przyznać, że w meczu zagrał jeden zawodnik z podstawowego składu GKS Tychy. Trzech zawodników zagrało od 6 - 9 meczy w lidze. Reszta to w zasadzie głęboka rezerwa. Pytanie tylko dlaczego w drugiej połowie GKS Tychy - Gancarczyki Opole tylko 1:1 :)
Skrót meczu z Tychami:
Tak uczciwie to powiem że zagrało 3 zawodników z podstawowej jedenastki Zganiacz,Radzewicz,Grzybek oni grali większość meczy w zeszłej rundzie plus bardzo często wchodzili Duda i Dymkowski....
TYLKO ODRA OKS !!!

772
pitek88 pisze:
Do przerwy 0:1 pisze:Wynik z GKS Tychy bardzo dobry, ale trzeba uczciwie przyznać, że w meczu zagrał jeden zawodnik z podstawowego składu GKS Tychy. Trzech zawodników zagrało od 6 - 9 meczy w lidze. Reszta to w zasadzie głęboka rezerwa. Pytanie tylko dlaczego w drugiej połowie GKS Tychy - Gancarczyki Opole tylko 1:1 :)
Skrót meczu z Tychami:
Tak uczciwie to powiem że zagrało 3 zawodników z podstawowej jedenastki Zganiacz,Radzewicz,Grzybek oni grali większość meczy w zeszłej rundzie plus bardzo często wchodzili Duda i Dymkowski....
Ale i Odra zagrala rezerwowym skladem :) Pierwszy zagralby jeszcze lepiej :)
Liczy sie , ze chlopaki strzelaja w brame, a nie obok albo po slupkach. Niech tak dalej.

775
Wygralimy aż 8 - 0! Wiadomo, to tylko sparing, niby tylko czwartoligowiec, ale to jednak lider. Cieszy dobra, i bardzo dobra gra w sparingach, ale czy "forma" nie przyszła za szybko? Ja myślę, że mamy dobrą druzynę, którą Furlepa powoli układa, a forma dopiero przyjdzie. Tą ligę musimy wygrać, myślę, że poza BKS-em nikt nie będzie wojować, z nami o awans. Reszta będzie walczyła o jak najszybsze zapewnienie sobie utrzymania.