Re: Sezon 2015-16 runda jesienna. Spekulacje, dyskusje, transfery
#476dzięki Looz za potwierdzenie :) ja również nic nie powiem bo nie mogę, a ukrainiec był na jednym treningu i tyle, za słaby.
kornik pisze:Nie wiem ktory mial operacje ale patrze sie na te nazwiska no to wychodzi na to ze to jest doswiadczony gracz; Pawel Buzala,Maciej Zurawski,Arek Piech,Grzegorz Rasiak zostali wymienieni na ty forum.
Ponoć poszło o wesele, które miał lub będzie mieć? w tym roku i się jego dziewczyna nie zgodziła na przeprowadzkę to jedno a druga sprawa z tego co mi wiadomo ma ciężki charakter (zresztą kto był na meczu w Zdzichach na pucharze ten widział) i się cały czas kłócił z innymi grajkami. Ale to chyba jego sprawa osobista i nas nie dotyczy także nie ma co rozkminiać.zielu pisze:Tak jeszcze z innej beczki to Czapliński wcale do Legii nie odszedł tylko został w Zdzieszowicach. Szkoda że Odra się o niego nie postarała.
stac - nie stac, ale oddawalismy juz dobrych pilkarzy za darmoche, Setla jednym z przykladow, a teraz mamy placic ? To tez jakas niezrozumiala polityka Zarzadukornik pisze:No ale jakby Odra wylozyla teraz Ruchowi Zdzieszowice 50 tys zl to moglby przyjsc do nas,wedlug mnie Odra ma taka kase zeby zainwestowac w takiego zawodnika, no ale mozna za darmo sprowadzic pilkarza ktory co roku zmienia klub i nigdzie mu nie wychodzi.To jest polityka transferowa Odry.
:)Mirek pisze:Ten Staroń zaliczył min. MKS Oława więc wszystko jasne:)
Może z powrotem Odra Opole?? Z pewnością by się przydał na obronie