Re: Propozycje zmian, usprawnień, udogodnień
51Karnetowcy wchodzą boczną bramką, nigdy nie stałem w kolejce
Moderator: zielu
No i jak na zawołanie :)Geordie's pisze:Pomysł trochę z Ekstraklasy. Karnet w formie karty magnetycznej , którą można doładować co sezon. Do tego wejście z automatyczną bramką dla karnetowców aby przyspieszyć kolejkę.
Aby stron dobrze się ladowala na smartfonach, to.musi być zastosowany szablon responsywny. Jak wynika z informacji które można wyczytać na forum jest przygotowywane gruntowne odświeżenie serwisu www, wiec programista który to będzie robił lub już robi na pewno zastosuje taki. W chwili obecnej jest to.już w zasadzie standard, po części wymuszony przez Google.zielu pisze:tak zmieniając temat godziny meczu, to dobrze by było aby oficjalna strona Odry była zrobiona też pod smartfony, bo póki co to strasznie długo się ładuje i średnio wygodnie się ją przegląda.
Swietny pomysl. Kiedys cos podobnego mielismy juz na Oderce. Realcje z wyjazdow kibicow i treningi pilkarzy. Czy beda na to fundusze i kto sie tym zajmie nie mam pojecia.Eltrik pisze:https://www.youtube.com/watch?v=OkMWwx6iNBU
Mile widziany podobny dokument/y z relacji wewnątrz klubu, trenerów-piłkarzy-działaczy Odry. Wnioski po obejrzeniu jak dla mnie pozytywne:-) PR świeca w górę.