A może dajmy Niemczykowi szansę i nie skreślajmy po jednym sparingu, co? Jest młody, ma prawo nie grać świetnie każdego meczu. Ja o 100 razy bardziej wolę na ataku jego niż jakiś najemników. Choć przyznam szczerze, że nie widzę Niemczyka na stałe na 9-tce, bardziej ofensywny rozgrywajacy, taka 10-tka. A na 9 idealnie Gordzielik, ale on na razie nie dostaje szans, co mnie trochę martwi (podobnie jak reszta juniorów).
Poza tym kompletnie nie uważam, że "musimy" znaleźć jakiegoś klasowego napastnika. Świat futbolowy udowodnia, że można osiągnąć sukcesy bez klasycznego napastnika (bo taki Thomas Muller czy Mario Gotze są bardziej pomocnikami, a na MŚ grali jako napastnicy).
I stanowcze NIE dla Jarki.
Re: Sezon 2015-16 runda jesienna. Spekulacje, dyskusje, transfery
327tak czy siak jakiś napadzior jest potrzebny, a póki co testujemy samych obrońców i pomocników.
ten z Grunwaldu wydaje się dobry skoro 2 mecz z rzędu strzela bramkę więc powinien zostać.
ten z Grunwaldu wydaje się dobry skoro 2 mecz z rzędu strzela bramkę więc powinien zostać.
Odra jest najważniejsza !
328Brak bramkostrzelnego napastnika to jedna z przyczyn braku awansu na wiosnę. Gładkowski bez formy i nikt z pozostałych nie potrafił go zastąpić.Męki u siebie po 1:0, 0:0, 0:1. Gdzie te czasy i worek bramek w meczach z Łaziskami...
329Z całym szacunkiem ,ale prowadzący oficjalna,pisząc,ironicznie,że od lipca cos sie dzieje na oficjalnej,nie czytał od kilku lat strony Odry Opole.Gdyby czytał ,wiedziałby o co chodzi .Adam Setla na testach w Ruchu Chorzow.Kiedy panie prowadzacy to sie zmieni?Kiedy beda najswiezsze wiadomosci?Informacje o zawodnikach,pucharze polski w nastepnym sezonie ,losowanego w ozpn itp,a mielismy stronę na 1 lige
330Zgadzam sie potrzebny jest napastnik z doswiadczeniem ja wiem ze niektorzy chca zeby gral Niemczyk ale z calym szacunkiem on musi sie narazie uczyc ,bo jak przyjdzie jakis najwazniejszy mecz mecz w sezonie, to sie boje ze ten chlopak sie spali a pozniej bedzie placz dlaczego Smolka nie kupil dowiadczonego napastnika.Jezeli sie mowi ze ma przyjsc Orlowicz ja jestem za bo strzelil w tamtym sezonie 12 bramek w 2 lidze a to juz jest cos, jezeli niestety nie bedzie chcial grac u nas to juz wole tego Jarke chociaz nie wiem czy on ma jakas forme,zobaczymy co przyniesie nowy tydzien i kto podpisze z nami kontrakt.
331Jeżeli pan M.Magdziarz viceprezes,odbywa szereg ważnych rozmow na sparingu,to może podzieli sie wiedza z kibicami?Odnosnie strony oficjalnej?Listu otwartego np?pozdrawiam
332Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
333Pan Magdziarz przeprowadzal fajne wywiady, teraz w Odrze nie ma na to czasu. szkoda, ze ktos mu nie pomaga i na biezaco informuje kibicow.
Pilka nozna dla kibicow :), moze, ale nie w Opolu. Tutaj kibic musi zadowolic sie sam, a czesto nie ma czym.
Pilka nozna dla kibicow :), moze, ale nie w Opolu. Tutaj kibic musi zadowolic sie sam, a czesto nie ma czym.
334Dzisiejsza wymiana zdań na Facebooku Odry :
Odra Opole Wszystkich Kibiców chcieliśmy najmocniej przeprosić za brak informacji o wyniku i raportu pomeczowego zaraz po zakończeniu dzisiejszego sparingu
6 godz.
Adrian Krupa takie sa wlasnie kompetencje nowej osoby odpowiedzialnej za strone i fb... chyba niewiele trzeba zeby przed meczem poinformowac kto bierze w nim udzial i na biezaco podawac nazwiska strzelcow bramek... no ale trudno to zrobic skoro przez 90% meczu rozmawia sie z kolegami albo wpatruje w telefon, od czasu do czasu tylko zerkajac na boisko... konczy sie tak ze chlopaki z nto pierwsi wrzucaja cala relacje, strzelcow bramek i sklady a my bedziemy czekac na relacje z meczu ktora rzekomo ma sie pojawic... relacji z bytomia jak nie bylo tak nie ma...
mielismy strone jedna z lepszych w polsce a juz na pewno wsrod druzyn o podobnym poziomie sportowym, z relacjami na zywo, skladami, strzelcami bramek prowadzona przez pasjonata, a teraz kompletny brak profesjonalizmu ze strony watpliwego "profesjonalisty"!
4 · 7 godz.
Mateusz Magdziarz Drogi Kibicu, mylnie personalizujesz sobie osobę wiceprezesa z pracownikiem odpowiedzialnym za kwestie marketingowe. Byłem obecny na meczu, w trakcie sparingu przeprowadziłem szereg ważnych rozmów z ludźmi oddanymi OKS i nie przeszkodziło mi to nawet w zarejestrowaniu (swoim aparatem wzrokowym) wszystkich bramek. Dodatkowo jako człowiek mobilny społecznościowo wykonałem zdjęcie panoramiczne w czasie trwania spotkania i przesłałem je do zamieszczenia wspomnianemu wcześniej pracownikowi wraz z bieżącym wynikiem spotkania. W pełnej rozciągłości zaś zgadzam się co do tego, że raport pomeczowy pojawił się zbyt późno, za co pracownik już przeprosił. Podobnych "obsuwek" w przyszłości sobie nie wyobrażam, co zostało już klarownie, w obrębie działu marketingu, wyjaśnione. Pozdrawiam. M.Magdziarz, wiceprezes OKS Odra Opole.
6 godz. · Edytowany
Pech chciał,że na NTO relacja ze sparingu pojawiła się pół godziny od zakończenia. Niestety, ale teraz okazuje się ile trzeba wykazać zaangażowania, przygotowania i pracy, aby oficjalna i Facebookowa strona Odry była na dobrym (poprzednim) poziomie. Niech Pan Magdziarz powie otwarcie - na razie nie damy rady, ale będziemy się starać. Da to może trochę kredytu zaufania i wyrozumiałości od kibiców. Oczywiście nie będziemy czekać w nieskończoność.
Odra Opole Wszystkich Kibiców chcieliśmy najmocniej przeprosić za brak informacji o wyniku i raportu pomeczowego zaraz po zakończeniu dzisiejszego sparingu
6 godz.
Adrian Krupa takie sa wlasnie kompetencje nowej osoby odpowiedzialnej za strone i fb... chyba niewiele trzeba zeby przed meczem poinformowac kto bierze w nim udzial i na biezaco podawac nazwiska strzelcow bramek... no ale trudno to zrobic skoro przez 90% meczu rozmawia sie z kolegami albo wpatruje w telefon, od czasu do czasu tylko zerkajac na boisko... konczy sie tak ze chlopaki z nto pierwsi wrzucaja cala relacje, strzelcow bramek i sklady a my bedziemy czekac na relacje z meczu ktora rzekomo ma sie pojawic... relacji z bytomia jak nie bylo tak nie ma...
mielismy strone jedna z lepszych w polsce a juz na pewno wsrod druzyn o podobnym poziomie sportowym, z relacjami na zywo, skladami, strzelcami bramek prowadzona przez pasjonata, a teraz kompletny brak profesjonalizmu ze strony watpliwego "profesjonalisty"!
4 · 7 godz.
Mateusz Magdziarz Drogi Kibicu, mylnie personalizujesz sobie osobę wiceprezesa z pracownikiem odpowiedzialnym za kwestie marketingowe. Byłem obecny na meczu, w trakcie sparingu przeprowadziłem szereg ważnych rozmów z ludźmi oddanymi OKS i nie przeszkodziło mi to nawet w zarejestrowaniu (swoim aparatem wzrokowym) wszystkich bramek. Dodatkowo jako człowiek mobilny społecznościowo wykonałem zdjęcie panoramiczne w czasie trwania spotkania i przesłałem je do zamieszczenia wspomnianemu wcześniej pracownikowi wraz z bieżącym wynikiem spotkania. W pełnej rozciągłości zaś zgadzam się co do tego, że raport pomeczowy pojawił się zbyt późno, za co pracownik już przeprosił. Podobnych "obsuwek" w przyszłości sobie nie wyobrażam, co zostało już klarownie, w obrębie działu marketingu, wyjaśnione. Pozdrawiam. M.Magdziarz, wiceprezes OKS Odra Opole.
6 godz. · Edytowany
Pech chciał,że na NTO relacja ze sparingu pojawiła się pół godziny od zakończenia. Niestety, ale teraz okazuje się ile trzeba wykazać zaangażowania, przygotowania i pracy, aby oficjalna i Facebookowa strona Odry była na dobrym (poprzednim) poziomie. Niech Pan Magdziarz powie otwarcie - na razie nie damy rady, ale będziemy się starać. Da to może trochę kredytu zaufania i wyrozumiałości od kibiców. Oczywiście nie będziemy czekać w nieskończoność.
335Ktoś orientuje się w sprawie awansów do 2 ligi w sezonie 2015/2016? Bo nieoficjalnie słyszałem, że zaszły jakieś zmiany i mistrz 3 ligi awansuje bezpośrednio, bez konieczności rozgrywania baraży
336W regulaminie rozgrywek jest napisane:
"Drużyna, która zajmie I miejsce w III lidze śląsko -opolskiej, rozegra mecze barażowe (mecz i rewanż) o awans do II ligi zgodnie z Uchwałą Zarządu PZPN nr XI/285 z dnia 22.11.2013 r."
A tu link do całego regulaminu http://slzpn.katowice.pl/temp/userfiles ... I_liga.pdf
"Drużyna, która zajmie I miejsce w III lidze śląsko -opolskiej, rozegra mecze barażowe (mecz i rewanż) o awans do II ligi zgodnie z Uchwałą Zarządu PZPN nr XI/285 z dnia 22.11.2013 r."
A tu link do całego regulaminu http://slzpn.katowice.pl/temp/userfiles ... I_liga.pdf
337Czy ktos zna odpowiedz, dlaczego Odra zrezygnowala z Jacy ? Czy to byl aspekt finansowy czy inne podloze ? Interesuje mnie to poniewaz niewiele odzialow w klubie prowadzonych bylo prawidlowo ( sukces sportowy = zero ), a akurat ten dzial ( strona Odry ) byl nasza chluba i co ?
- Zostal przemeblowany
- Zostal przemeblowany
338Z tego co wiem sam się zwolnił
Ale nie z własnej chęci. A to przynajmniej funkcjonowało i to nieźle.
Ale nie z własnej chęci. A to przynajmniej funkcjonowało i to nieźle.
339Jak Przemysław Bella dalej gra tak jak kiedyś w Zdzieszowicach to może być duży pożytek z niego. Pamiętam zawsze walczył do końca, ruchliwy, dużo wnosił do drużyny.
340W poniedziałek ma pojawić się ponownie na treningu D.Wolny a całkiem możliwe że wróci Janusz Gancarczyk chociaż z nim to nigdy nic nie wiadomo ponieważ obecnie nadal się relaksuje i nie trenuje z żadną drużyną
341Jakby Janusz i Wolny zostali to skład zajebisty :-) dla mnie szczerze mówiąc wcale nie słabszy niż w tamtym Sezonie ale to się okaże
342Troche mi sie nie podoba to co robi Janusz niby szuka innego lepszego klubu a go nikt niechce i sobie wroci po 4 tygodniach przerwy na trening jakby nic sie nie stalo.Mowicie ze niechcecie zeby do klubu przychodzili najemnicy a zobaczmy co robi Janusz to jest szczyt chamstwa,zachowuje sie jak jakis Messi czy Ronaldo, a wy niektorzy to jeszcze tolerujecie.
343Wolny jak najbardziej jest nam potrzebny,a Janusz, no coż,dobry zawodnik,ale z takim podejsciem.W ubiegłym sezonie mial braki kondycyjne,duże przestoje w grze.Wolalbym, żeby na jego miejsce sprowadzic napastnika za Gładkowskiego,ktory bedzie walczył przez 90 minut
344W tym sezonie gramy,aż 8 kolejek mniej w sezonie zasadniczym, niż w poprzednim,warto postawić na jakość,a nie ilość zawodników.Dawid Jarka gra obecnie w kadrze reprezentacji bezrobotnych piłkarzy
345Może były administrator odpowie dlaczego odszedłsnajper pisze:Czy ktos zna odpowiedz, dlaczego Odra zrezygnowala z Jacy ? Czy to byl aspekt finansowy czy inne podloze ? Interesuje mnie to poniewaz niewiele odzialow w klubie prowadzonych bylo prawidlowo ( sukces sportowy = zero ), a akurat ten dzial ( strona Odry ) byl nasza chluba i co ?
- Zostal przemeblowany
346Ucieszyłbym się z powrotu Wolnego z wojaży. Jankowi podziękowałbym jednak za poprzedni sezon (szczerze cieszyłem się jak do nas dołączył) lecz nie kontynuowałbym z nim współpracy. Za jego pensję pewnie można by opłacić konkretnego napastnika. Napastnika a nie pomocnika, który może grać w ataku. Najlepiej przekonać Setlę do powrotu :) Niestety on już za wysoko poleciał (testy w Ruchu).
348Przemysław Bella również w Odrze, krystalizuje nam cię całkiem ciekawy skład. Brakuje tylko napastnika z prawdziwego zdarzenia
349Pan Janusz bedac rok temu juz w Odrze mówił"daję sobie rok czasu ,aby zagrac w 1 lidze",wiec wiadomo jak traktuje Odrę
350Hehe niech i tak będzie :) ..... będę chodził i oklaskiwał :) ale napadziora i tak trzeba znaleźć.trops pisze:Janusz podpisal....