Re: 38. kolejka: Pniówek Pawłowice - Odra Opole

32
Na pocieszenie pozostaje nam Puchar Polski. 14 lat temu stalismy po drugiej stronie boiska ( trwał remont stadionu ) mając korty za plecami i pluton głupków w mundurach strzelających nam w plecy. Tak , tak. Odra Opole 11.04.2001 roku grała w 1/2 finału Pucharu Polski z Górnikiem Zabrze. Chciałem dołaczyć skan biletu ale mi nie wchodzi.
Ostatnio zmieniony sobota, 6 czerwca 2015, 17:37 przez zestan, łącznie zmieniany 2 razy.

35
Pb67 tepy kretynie ! Banujcie takich paciuloków ....
A swoją drogą zapewne wiem jak się czujecie bo My czuliśmy się tak samo po przegranej z wami .
Ale wierzę w was bracia że przez tą wsiowską ligę przejdziecie ostatni raz i zagramy za rok (mam nadzieje że baraże dadzą nam awans) zaśpiewamy znowu wspólne Odra Vodka Polonia !
Powodzenia i 5 dla wszystkich Niebiesko-Czerwonych !
Tylko Odra i Polonia HEJ !

36
zestan pisze:Na pocieszenie pozostaje nam Puchar Polski. 14 lat temu stalismy po drugiej stronie boiska ( trwał remont stadionu ) mając korty za plecami i pluton głupków w mundurach strzelających nam w plecy. Tak , tak. Odra Opole 11.04.2001 roku grała w 1/2 finału Pucharu Polski z Górnikiem Zabrze. Chciałem dołaczyć skan biletu ale mi nie wchodzi.
Poczytaj ksiazke Rysia Niedzieli to zdasz sobie sprawe dlaczego w 2001 roku walczylismy z zabolami w 1/2 pp

38
SkooraOKS pisze:
zestan pisze:Na pocieszenie pozostaje nam Puchar Polski. 14 lat temu stalismy po drugiej stronie boiska ( trwał remont stadionu ) mając korty za plecami i pluton głupków w mundurach strzelających nam w plecy. Tak , tak. Odra Opole 11.04.2001 roku grała w 1/2 finału Pucharu Polski z Górnikiem Zabrze. Chciałem dołaczyć skan biletu ale mi nie wchodzi.
Poczytaj ksiazke Rysia Niedzieli to zdasz sobie sprawe dlaczego w 2001 roku walczylismy z zabolami w 1/2 pp
Nie muszę jej czytać bo tę historię znam z autopsji. Ale co przeżyliśmy to nasze. W statystykach brak tabelki o "fryzjerze" . A tak na marginesie puchary rządzą się swoimi prawami. Np 1/16 PP w 2007 roku . Zimny jak szlak wrześniowy wieczór. Gramy z Bełchatowem. Strzał "życia" Artura Błażejewskiego z rzutu wolnego w okienko w ostatniej sekundzie meczu rozgrzewa do czerwoności zmarzniętych kibiców. Odra w 1/8 finału PP. "Fryzjera" ani Ryśka Niedzieli przy tym nie było. Można ? można.

39
zestan pisze:
SkooraOKS pisze:
Strzał "życia" Artura Błażejewskiego z rzutu wolnego w okienko w ostatniej sekundzie meczu
Gola strzelił Marcel Surowiak.

40
SkooraOKS pisze:
Strzał "życia" Artura Błażejewskiego z rzutu wolnego w okienko w ostatniej sekundzie meczu[/quote]
Gola strzelił Marcel Surowiak.[/quote]
Dokladnie - strzal Surowiaka z wolnego po faulu na szarzujacym Madrinie Piegziku... Piekna chwila, stadion eksplodowal

46
A beda bany dla zawodnika Odry,który po meczu z Pniówkiem,na uwage sztabu szkoleniowego,że przestał grać od 60 minuty,odpowiada ,że tak ,przecież gralismy od tego momentu o pietruszke.Informuje katowicki sport.Szczera prawda,a gdzie honor?Trener mówi ,ze przestali grać,gdy zawodnicy dowiedzieli się jaki jest wynik w Laziskach przez spikera,to się nazywa honor,pozostawie to bez komentarza

50
trops pisze:A beda bany dla zawodnika Odry,który po meczu z Pniówkiem,na uwage sztabu szkoleniowego,że przestał grać od 60 minuty,odpowiada ,że tak ,przecież gralismy od tego momentu o pietruszke.Informuje katowicki sport.Szczera prawda,a gdzie honor?Trener mówi ,ze przestali grać,gdy zawodnicy dowiedzieli się jaki jest wynik w Laziskach przez spikera,to się nazywa honor,pozostawie to bez komentarza
Ja pierdole, nie masz innych problemów? Praca wykonana w ciągu całego roku poszła na marne, wcale się nie dziwię, że niektórym odechciało się wszystkiego... Grasz 38 spotkań, a potem zostajesz na lodzie, a wszystkie marzenia idą na dno. Na pewno piłkarzom zależało na zwycięstwie, po prostu informacja z wynikiem Polonii przesądziła definitywnie o wszystkim.

Koszulka Odry zobowiązuje do napierdalania przez 90 minut, ale naprawdę jestem w stanie zrozumieć, że w takiej chwili można spasować. Nie przegraliśmy gry w barażach brakiem zaangażowania, tylko frajerskim brakiem skuteczności. Jak się z kilku metrów nie potrafi pokonać bramkarza w kilkunastu okazjach to ciężko o lepszy rezultat. I nawet wynik 7-1 u siebie tego nie zmieni.