Re: 33. kolejka: Górnik II Zabrze - Odra Opole (sb. 16.05.15)

51
Odra : Polonia - remis
Odra: Bks - wygrana Odry
Polonia : Szombierki - remis
Szombierki : Odra - wygrana odry
Skra : Polonia - wygrana Polonii
Odra : Skra - remis
Polonia : Pniówek - wygrana Polonii
Pniówek : Odra - wygrana Odry
Łaziska : Polonia - wygrana Polonii

według mojej symulacji Odra i Polonia zdobywają po 11 pkt i kończą z dorobkiem 86 pkt.
Ruch Zdzieszowice według mnie wygra wszystko do końca patrząc na ich terminarz - co daje im 84 pkt dlatego nie spisywał bym na straty jeszcze zdzichów wystarczy,że Odra zamiast zwycięstwa w mojej symulacji zremisuje i zdzichy mają tyle samo pkt, nie biorąc pod uwagę Polonii

52
Wszystkie meczę będą ważne i ciężkie, kluczowy będzie pojedynek z PB, ważne żeby wygrać lub w najgorszym razie zremisować 0:0 by mieć lepszy bilans. Co do wątku trenera Smółki uważam że wykonał i wciąż wykonuje świetną robotę. W tej rundzie mimo gorszej gry niż jesienią zespół i tak nie najgorzej punktuje. Przed rozpoczęciem sezonu każdy z nas wziąłby liderowanie w lidze na 5 kolejek przed końcem sezonu w ciemno.
Moda przemija WIARA wiecznie trwa.

53
Mecz z Polonią to pierwszy baraz o II ligę - całe szczęście mimo naszego remisu Polonia przegrała. Po meczu z Polonią zostaną 4 kolejki - zwycięzca meczu Odra-Polonia będzie miał 3 pkt przewagi i lepszy bilans, co oznacza że wicelider będzie potrzebował przynajmniej dwóch wpadek lidera żeby go przegonić - nie sądzę żeby się udalo. Przy remisie sprawa pozostanie otwarta, przy czym 0:0 będzie wskazaniem na Odrę, a remis bramkowy na Polonię.
Chyba padnie w sobotę rekord frekwencji na Oleskiej...

54
Jakby co to lider jest na papierze. Jest idealny remis. Litera O jest w alfabecie przed P. Weryfikacja 23.05.2015 r. Przy 1:1 będzie dalej równowaga.
Boli niestety niemoc strzelecka. Tyle okazji bramkowych zmarnowanych doprowadza do palpitacji serca. Oby szczęście już zaczęło nam dopisywać począwszy od soboty 23.05. Niech nawet w Kup -ę wdepną w środę aby był awans do II ligi. Dość czekania.