Re: 33. kolejka: Górnik Wałbrzych - Odra Opole (1.06.2014)

26
snajper pisze:Och przestancie z tym Kluczborkiem ! Odra rzadzi kibicowsko na opolszczyznie i rzadzic bedzie zawsze, ale nie zapominajmy, ze Kluczbork gral o dwie klasy wyzej od Odry, kilka lat, ze to niedawny spadkowicz, a MY to nieopierzony beniaminek a i tak pozostawilismy za plecami kilka druzyn ,do tego pol sezonu mielismy w plecy i ogromne straty jak dla beniaminka ! Jeszcze rok, moze dwa i Odra znowu zajmie nalezne miejsce krolowej opolszczyzny, co jest smieszne w tej chwili, gdyz dla mnie zawsza nia byla i bedzie.
Najwazniejsze teraz pytanie
Czy utrzymamy budzet na tym samym poziomie. Jesli tak to jestem spokojny o awans.
Śmiem twierdzić, że gdyby budżet rządził, to nie spadlibyśmy z 2 ligi ...
Myślę, że najważniejszy jest dobry plan na prowadzenie zespołu w III lidze zawierający elementy szkoleniowe, organizacyjne, motywacyjne itp. Musimy mieć ekipę, która będzie gryzła trawę w każdym meczu walcząc o zwycięstwo. Potrzebujemy takich 11 Tomków Copików. Ludzi, którzy oddadzą serce za klub (tak jak to robią Nasi Kibice).
Nie zapominajmy, że w 3 lidze spotkamy się z wieloma znanymi ekipami z którymi w tym sezonie nie wygrywaliśmy (Zdzichy, Polonia, możliwe że Raków lub MKS) oraz silnymi 3-ligowcami. To będzie kolejny cholernie ciężki sezon
ODRA OPOLE 1945