Co z tym Nemcem?
1Czy twoim zdaniem po sezonie zwolniony powinien zostać trener Nemec? Odpowiedź można uzasadnić (mile widziane).
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
Moderator: zielu
I co jeszcze zmienisz? Może kolejność trenerów?LooZ^ pisze:Ps. Zmieniłem ustawienia, można zmienić głos wcześniej oddany jakby ktoś chciał ;)
Najlepsze podsumowanie, zgadzam się w 100%.Pawlikus pisze:Jak czytam te wasze wypociny o Żurawiu to jedyne co się nasuwa to to czy nie pamiętacie już stylu Odry z zeszłej rundy. Było to samo, z tym wyjątkiem że tutaj zdobyliśmy więcej punktów.
Z racji swojego zawodu miałem okazję przysłuchać się rozmowie tego Pana przed jesiennym meczem. Wyrazy w jakich wypowiadał się o Odrze, w moich oczach skreślają go definitywnie jako kandydata. Możesz mi wierzyć lub nie, Twoja sprawa. Nie, dla tego gościa w naszym klubie! Niech sp******* do kubatury.LooZ^ pisze:czy Brzęczka
Panu dziennikarzowi coś się chyba pomyliło. Wiem, jestem idealistą, ale "tak doświadczony szkoleniowiec" jak dla mnie powinien prosić o to, żeby zostać i zmazać plamę z tego sezonu, a zarząd powinien się zastanowić czy go chce czy nie. To jest tylko niefortunne pytanie dziennikarza, ale nasuwa się taka myśl - jeżeli trener albo którykolwiek piłkarz kręci nosem na pozostanie w Odrze po tym jak sam dołożył cegiełkę do spadku (zakładając nawet dostosowanie pensji do warunków trzecioligowych), to trzeba pilnować, żeby już nigdy do Odry nie miał powrotu.A co z trenerem? Trudno spodziewać się, że tak doświadczony szkoleniowiec będzie prowadził zespół w III lidze.
- Rozmawiamy na ten temat i chciałbym, aby ostateczna decyzja zapadła najpóźniej na początku przyszłego tygodnia.