LooZ^ pisze:Jak się utrzymamy, to mam nadzieję, że jak najszybciej zmienimy trenera. Tego się nie da oglądać.
Za Żurawia mieliśmy bardzo mało "piłkarskiego szczęścia", ale graliśmy atrakcyjnie i interesująco. Teraz to jest kopanina, dramat i nuda. A wyniki i tak do dupy.
Graliśmy bardziej interesująco w Bytomiu czy w Głogowie? A może z Rozwojem u siebie, czy na wyjeździe w Jarocinie, Zielonej Górze i Ostrowie? Tak, tak, wiem wspaniały mecz z Rakowem i zepsuty przez sędziego z Wartą oraz nieszczęśliwy z Wałbrzychem. O wiosennych wynikach "do dupy" napisał kolega msagan. Ponieważ przytoczył fakty, to ja z nimi dyskutować nie będę. Celem jest utrzymanie i jeśli tak się stanie, kto będzie pamiętał styl? Ja nie! W piłce jest zawsze dużo "gdybania". Więc i ja sobie pogdybam. Gdyby nie farfocel dający Polonii remis, to dziś chwalilibyśmy wszystkich za umiejętne gromadzenie punktów, a tak trwają poszukiwania gwoździa w dupie. Zawodników mamy dość, żeby dokonać zmian przed najbliższym meczem. Najpoważniejszym dla mnie problemem jest koncentracja w bramce. Nie wiem, psia krew, ale mam wrażenie, że kto by tam nie stanął, to jest skazany na jakiegoś gola kuriozum.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Kluczborku!