Re: 11. kolejka: Odra Opole - Raków Częstochowa (pt. 04.10.2

kiew - zgoda we wszystkim poza sprawą transferów. Jeden jest abosolutnie niezbędny - na pozycję napastnika. Mamy tylko Kocura, w przypadku kartek czy kontuzji mamy bardzo poważny problem. A drugi to bramkarz, bo dla Danowskiego nie ma zmiennika, a poza tym gra bardzo słabą rundę.

kiew pisze:Piszecie o tym, że jak Kocur gra zgrywającego to ktoś musi wbiegać w utworzoną przestrzeń i dokładnie to Odra zrobiła przy dwóch pierwszych golach i kilkukrotnie jeszcze w tym meczu.
Zgoda, z Rakowem to zadziałało. Ale w poprzednich meczach zabrakło tego typu akcji. Stąd moja sugestia (i nie tylko moja) o włączenie do składu napastnika, który może grać "podwieszonego" lub być zwyczajnie zmiennikiem Marcina. Dobrze, że do składu wrócił szybki Tomanek.
ODRA OPOLE 1945

Nie wiedziałem gdzie to wkleić, więc jak coś to przesuńcie do innego działu.
http://www.24opole.pl/12945,Bez_imprez_ ... omosc.html

To są jakieś jaja, w tej Polsce to wszystko jest tak popierdolone, ze szkoda słów. Przez kilka rac i petard cofać pozwolenie na imprezy masowe? Kpina! Mecz odbył się bez ekscesów, psy powinny być zadowolone, ale oczywiście nie, muszą się pochwalić przed opinią publiczną, że "działają". Jak człowiek czyta takie artykuły to później zastanawia się w jakim świecie żyje. PARODIA, KURWA PARODIA.

A co potrafi policja widać na tym nagraniu:
http://www.youtube.com/watch?v=eduZT3VvR38

Ich chyba pojebało kurwa za co sie pytam kurwa za co ? Za to ze widowisko bylo zajebiste i kazdemu sie podobalo i nikt sie nie napierdalal ? Za to ? W wielu miastach byl wiekszy rozpierdol i nic sie nie dzialo ale kurwa Policja musi cos odjebac nie ? Moim zdaniem dadza "ostrzezenie" i na meczu z Walbrzychem bedzie musialo sie chyba obyc bez raz

Paranoja. Z jednej strony rozumiem, bo takie jest (idiotyczne) prawo, z drugiej strony przydałoby się trochę rozsądku - nic się nikomu nie stało, nie miało nawet prawa się stać, bo to są przecież race, a nie granaty ręczne. Wszystkim się podoba, zdjęcia z meczu Odry pojawiają się na ogólnopolskich portalach piłkarskich, ale oczywiście trzeba to spieprzyć...

"Wojewoda łódzka Jolanta Chełmińska podjęła decyzję o zamknięciu sektora gości na stadionie GKS-u Bełchatów na najbliższy mecz z Energetykiem ROW-em Rybnik.
Jest to efekt zachowania kibiców GKS-u Katowice podczas wyjazdowego spotkania w Bełchatowie." - to jest dopiero paranoja. Szewc zawinił a kowala powiesili.
Panie wojewodo opolski -trzeba zamknąć amfiteatr dla innych bo ja tam ostatnio pierdnąłem.