Odra Opole - Swornica Czarnowąsy (pt. 2.11.2012)
#1Przed nami kolejne spotkanie, tym razem derby ze Swornicą Czarnowąsy. Zapraszam do dyskusji.
ODRA OPOLE 1945
No malutkie sprostowanie:"których Odra pożegnała...."zielu pisze:W klubie plakaty na mecz.
Co do samego meczu, trzeba szybko strzelić bramkę,a potem kolejne, bo przeciwnicy będą walczyć pewnie jak nigdy (szczególnie ci którzy z Odrą się pożegnali).
a czemu my mamy się tym przejmować?zielu pisze:jancol, tu nie chodzi o banie się. Jak oni przeciwko nam by zagrali słabo, zawalili jakąś bramkę, to były by podejrzenia, że zrobili to celowo bo są zawodnikami Odry.
A kto powiedział, że klub się ich boi, zresztą podobno wg przepisów mogą grać i żadne międzyklubowe ustalenia nie są w stanie tego zmienić – chodzi tylko o to, że jeżeli jest umowa o wypożyczeniu i zawarta w niej klauzula o opuszczeniu dwóch meczy w sezonie przeciwko własnej drużynie – to powinni się z tym pogodzić, a nie ośmieszać na otwartych(!) forach. Nawet gdyby nie było tego w umowie, to umowa dżentelmeńska, honorowa jest przecież tak samo ważna (a może nawet ważniejsza) i obowiązująca! Idąc do innego klubu wiedzieli o tym doskonale, no chyba, że oprócz plam na honorze i niedostatków formy (inaczej graliby w Odrze), mają też poważniejsze usterki.jancol pisze:ja wiem że takie praktyki są prowadzone w wielu klubach ale rozwala mnie to że w tak daremnej lidze boimy się piłkarzy, którzy byli "niby" za słabi na nasza kadrę. Skoro my mamy obawy przed swornicą i chróścicami to ja nie mam pytań...
Nie trzeba.Kris88 pisze:Sorry za off-a. Orientuje się ktoś jak wygląda sprawa z "Meczową Kartą Kibica". Trzeba ją mieć aby wejść na mecz czy nie. A jeśli tak, to czy można ją wyrobić w kasie przed meczem ?