Przed nami jeden z hitów tej jesieni w III lidze - mecz między BKS Bielsko i będącej ostanio na fali, Odrą Opole.
W tym sezonie BKS u siebie wygrał 3 razy oraz 2 razy remisował. Nie odniósł porażki, a stosunek bramek to 8:3. Warto jednak dodać, że mierzył się raczej z zespołami z dolnej części tabeli.
Odra na wyjazdach wygrała raz, zremisowała także raz i doznała dwóch porażek. Bramki to 3:6. W odróżnieniu do BKS, Odra grała na wyjazdach z zespołami z czuba tabeli.
W zeszłym sezonie BKS u siebie wyglądało następująco: 3 zw, 9 rem., 3 por., bramki: 15:15
Odra na wyjeździe natomiast: 6 zw, 4 rem., 5 por., bramki 21:21.
Ogólnie wszystko wskazuje, że możemy mieć bramkowy remis w konfrontacji BKS i Odry. Ja jednak postawiłem na jednobramkowe zwycięstwo Opolan.
Re: BKS Bielsko - Odra Opole (sb. 13.10.2012)
3Relacja z meczu będzie prowadzona przez Radio Opole tylko w internecie.
Więcej tutaj:
http://www.oksodraopole.pl/490-na-zywo- ... adia-opole
Więcej tutaj:
http://www.oksodraopole.pl/490-na-zywo- ... adia-opole
Odra jest najważniejsza !
4zastanawiam sie czy ktos wybiera sie prywatnie za swoja druzyna. mam na mysli kibicow haha
5Jedzie 50 osób, jutro zostanie podana dokładna trasa przejazdu i postojów haha
6Wszystko tak jak napisał zielu, dodatkowo wszyscy jadą w strojach wikingów.
Moda przemija WIARA wiecznie trwa.
7Mój post był oczywiście żartem, a niektórzy ponoć wzięli go na poważnie. Już dawno do klubu przyszło pismo, że tam ciągle remont i nie wejdziemy.
8akurat wybieram się i mam wrażenie, że po ciężkim meczu Odra wygra 0:1!
9a ja chciałem pozdrowić 3 osoby, które dzwoniły do mnie wczoraj z wielkimi pretensjami czemu nie są w 50...
PS. tu nie ma się z czego śmiać tylko już zaczynać płakać z głupoty ludzkiej!!
PS. tu nie ma się z czego śmiać tylko już zaczynać płakać z głupoty ludzkiej!!
10Po raz kolejny widac jak jeden post potrafi zrobić zamieszanie;)
11Jestem na meczu, niestety drewniany Wasyl w ataku. Swoja setke juz zmarnowal. Karny dla BKS ewidentny
14Dobrze , że Szczakowianka też straciła punkty w Leśnicy.
16Norma co? Że przegraliśmy? No tak, to się nazywa ponoć sport.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
17Nie wiem co napisac po tym mecz. Trudno znalesc cos optymistycznego po przegranej 0-2. Zawiodla rowniez obrona, do tej pory uwazana za najlepsza formacje nie tylko w druzynie Odry, ale calej lidze. Tracimy gole po ich fatalnych bledach. Trudno to zrozumiec. Poczekajmy co bedzie dalej, bo co innego mozemy zrobic.
18W radio mówili że grali dobrze tylko Wasyl jak zwykle drewno,,,szkoda
TYLKO ODRA OKS !!!
19zgadza sie. mowili rowniez ze wszyscy grali pod Odre. a na koniec wyszlo ze pod Rogow. jezeli wygramy z Lesnica o co bedzie trudno ( lepiej graja na wyjazdach ) i w Laziskach to do konca mozemy zdobyc komplet punktor i na bank dystans do lidera zmniejszymypitek88 pisze:W radio mówili że grali dobrze tylko Wasyl jak zwykle drewno,,,szkoda
20Prawda jest taka, że jak się nie ma napastników to nie oczekujmy cudów, bo jak mąka do dupy to i najlepszy piekarz nie pomoże. Jedyne na co możemy teraz liczyć to, aby po rundzie jesiennej nie mieć zbyt dużej straty do lidera. W przerwie należy poszukać napastników (chociaż dwóch) i walczyć. Wasilewski skończ już, wstydu oszczędź !!!
21Kurwa , niech postawia w ataku jakiegos młodzieżowca a nie to kurwa cos z solarium co nogi z drewna ma .
22
Ostatnio zmieniony sobota, 13 października 2012, 19:52 przez michalddd, łącznie zmieniany 1 raz.
23Albo niech w 10 grają od początku meczu.KLK pisze:Kurwa , niech postawia w ataku jakiegos młodzieżowca a nie to kurwa cos z solarium co nogi z drewna ma .
25Ja tam rozumiem trenera, trzeba "Wasylowi" oddac, ze potrafi sie zastawic, rozegrac pilke, no ale wykonczyc akcji nie potrafi. Setla za to nie potrafi sie ani zastawic ani rozegrac, a czy bedzie bardziej skuteczny tez nie ma pewnosci.