Już w tamtym sezonie część z nas[Wiadomo kto} pisało że pan trener tego wszystkiego nie ogarnia... do nikogo to nie docierało. Czy zawsze Polak musi być mądry "po szkodzie???"
Moim zdaniem zaś... Zarząd nowe przysłowie sobie kupi; że i przed szkodą i po szkodzie ..głupi..
Ps. Zapomniałem o jednej rzeczy.. zawsze wszystko można zwalic na ......budżet!!!
Re: Odra Opole - Skałka Żabnica (sobota, 10.09. godz. 17:00)
27Ja teraz chciałbym usłyszeć co takiego tajemniczego ustalił zarząd na ostatnim spotkaniu? Możemy się domyślać, że dali trenerowi jakieś ultimatum na najbliższe mecze. Jeśli pojawiłyby sie wyniki to tryumfalnie ogłosiliby swój sukces. A teraz jak po meczu kibice jebali z trybun zawodników i trenerów to pan Gitlar tylko stał jak wryty i gapił sie z niedowierzaniem i strachem na trybuny, a na twarzy miał minę typu: Czego oni kurwa od nas chcą, przecież zrobiliśmy zebranie.
Niestety nie dość że trenera nie mamy, bo mamy tylko człowieka który bierze wypłatę, to zarząd doskonale wpisuje się w ten obraz. Trzeba było zostać przy tej Oderce bo przynoście wstyd na całą Polskę!
Niestety nie dość że trenera nie mamy, bo mamy tylko człowieka który bierze wypłatę, to zarząd doskonale wpisuje się w ten obraz. Trzeba było zostać przy tej Oderce bo przynoście wstyd na całą Polskę!
28z tego co slyszalem mialy byc 2 mecze wygrane kolejno czyli pawlowice i ten wczorajszy...
pozyjemy, zobaczymy jak to bedzie
pozyjemy, zobaczymy jak to bedzie
29Widziałem wczoraj, że część naszych piłkarzy to była tak zmęczona od meczu i słońca, że im się coś w główkach poprzestawiało i skierowali się prosto do szatni. Dobrze, że parę okrzyków z sektora A pozwoliło im się otrząsnąć, bo jeszcze byśmy się pogniewali i po co to komu?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
30na + Tyc,Surowiak,Michniewicz,Rozmus deja to chyba się w rozwoju cofa z niezłego piłkarza stał się bezwartościowym kopaczem. W pierwszym meczu w Rogowie boisko dla piłkarzy było zbyt krótkie,ale u siebie jakoś kurwa też im nie idzie (może za długie?). JAKI TRENER TAKI ZESPÓŁ TAKA FREKWENCJA TAKI BUDŻET. PS. KANIUKA WYPIERDALAJ!!!
31"Jak mówią młodzi ludzie: Masakracja!" :) - Co to k**** ma być. Padlina z wynikami nieprawdopodobna. Na prawdę w najgorszym scenariuszu nie wyobrażałem sobie że będzie aż tak pod górkę. Dlaczego nie ma żadnych zdecydowanych ruchów ze strony klubu. Nie ma odpowiedzialnych za taki stan rzeczy? Chyba, że niektórym nie zależy na awansie w tym sezonie - tylko wtedy trzeba sobie zdać sprawę z tego, że jak nie teraz, to popadniemy w tą 3-cio ligową popelinę na nieco dłużej jak sezon, czy dwa... TYLKO AWANS!
32to nam powinni placic, ze ogladamy ta zenade. ile to jeszcze potrwa?
moze nie byc umiejetnosci, ale ambicja to cos innego, a jej nie ma!
ladnie mowiacc, trener do w************ !
2gi sezon na grajkow wplynac nie potrafi. remis z taka zabnica to jak porazka.
moze nie byc umiejetnosci, ale ambicja to cos innego, a jej nie ma!
ladnie mowiacc, trener do w************ !
2gi sezon na grajkow wplynac nie potrafi. remis z taka zabnica to jak porazka.
33Gra piłkarzy to kompromitacja a frekwencja kibiców tym bardziej!
34Jak tak dalej pójdzie to dostaniemy takie baty od np. Piotrówki albo BKSu, że się nie pozbieramy...
35Byłem na wszystkich meczach na Oleskiej w tym sezonie i widzę pewien pozytyw. Jest tendencja rosnąca. Z Leśnicą zagrali fajne 45 min., ze Szczakowianką 0 min. a ze Skałką 2 min. :)
36Ja też byłe na wszystkich meczach , ale nie mam okularów.......kosa pisze:Byłem na wszystkich meczach na Oleskiej w tym sezonie i widzę pewien pozytyw. Jest tendencja rosnąca. Z Leśnicą zagrali fajne 45 min., ze Szczakowianką 0 min. a ze Skałką 2 min. :)
37to dobrze ,że nie Masz okularów, bo i tak wzrok byś stracił.....hi hi
38Ja tez bylem na wszystkich w Opolu plus wyjazdy.( Najlepszy byl wyjazd do Pawlowic. haha. Opisze, bo ten mecz przejdzie do mojej historii wyjazdowej). I za kazdym razem myslalem ze nie dam rady dotrwac do konca. Czegos takiego slabego nie spodziewalem sie nawet w najgorszych snach. Najciekawiej bylo gdy z dopingiem wchodzil sektor A lub po kazdym meczu w opolu jak kibice z krytej wrzeszczeli na Kaniuke by jak najszybciej wyemigrowal do Krapkowic.pasibrzuch pisze:Ja też byłe na wszystkich meczach , ale nie mam okularów.......kosa pisze:Byłem na wszystkich meczach na Oleskiej w tym sezonie i widzę pewien pozytyw. Jest tendencja rosnąca. Z Leśnicą zagrali fajne 45 min., ze Szczakowianką 0 min. a ze Skałką 2 min. :)
Co do nowego trenera to rowniez uwazam, ze powinien byc z " innej szatnii ".
SZKODA JEDYNIE STRACONEGO 1.5 ROKU. Ciezko to bedzie dac do kupy. Z meczu na mecz pilkarze nie wyeliminuja swoich nawykow i grac sie nie naucza. Caly okres przygotowawczy poszedl na marne. Jedynie nadzieja, ze Kaniuka przygotowal ich odpowiednio motorycznie do sezonu, ale i tutaj mam duze watpliwosci, wspominajac mecze Odry np: z Szczakowianka czy Lesnica. zobaczymy