Re: Kto po Kaniuce?
#26I będziemy wystawiać w składzie 7 zawodników? To musi być grający trener w takim razie!:)
Moderator: zielu
Alez masz wspaniala okazje, bez wtracania sie w kwestie kasy JO i UOO.Mam tez niesmialy pomysl, ze moze MY kibice odpuscimy oprawy i dofinansujemy lepszego trenera.
To jest oficjalne forum kibiców, jesteśmy Fanatykami, a nie śmiesznymi fanami kopanej z wymalowanymi mordami, dla których wynik i oglądanie meczu w spokoju to podstawa.snajper pisze: Mam tez niesmialy pomysl, ze moze MY kibice odpuscimy oprawy i dofinansujemy lepszego trenera.
mam nadzieje ze tego nie czytaja ziomale z Lubina dla ktorych porazki z chrobrym glogow czy miedza byly by powodem do wstydu i wielkiej zadumy kto bedzie spiewal na pieknym stadionie. ale kazdy ma swoje zdanie i swoja wizje Odry i jej wspanialych kibicow.patyn pisze:To jest oficjalne forum kibiców, jesteśmy Fanatykami, a nie śmiesznymi fanami kopanej z wymalowanymi mordami, dla których wynik i oglądanie meczu w spokoju to podstawa.snajper pisze: Mam tez niesmialy pomysl, ze moze MY kibice odpuscimy oprawy i dofinansujemy lepszego trenera.
Za długo chyba za granicą siedzisz, bo Ci sie troche priorytety poprzestawiały.
Awans jest potrzebny ale o jedną ligę, maksymalnie do 1 ligi, jebać ekstraklase i całe to komerycjne gówno, gdzie ceny biletów są śmieszne, stadiony wielkie ale bezduszne i chujowe, a kibice dostają kary za byle gówno. Nie chce żeby Odra grała w Ekstraklasie ani w Lidze Mistrzów bo to gówno zabija ruch kibicowski, nie chce wyjazdów w 5 tys. osób, gdzie 3/4 nie wie nic o fanatyźmie, ale jeżdzą bo klub osiąga sukcesy.
Chce mieć solidną drużyne, która będzie potrafiła coś tam kopać, czasem powalczyć np. o Puchar Polski i mieć możliwość wyjazdów po całej Polsce, a mimo wszystko myślę, że obecną drużynę stać na awans.
I jeszcze jedno. W jakim celu nabijalismy liczby na wyjazdy do Rybnika czy kiedys jastrzebia sosnowca ? Po co kazdy na sile sciagal kolege kuzyna wyrywal wuja czy sasiada. jedni maja slaba pamiec. inni udaja ze nie pamietaja. dla mnie zawsze wazny byl wynik miejsce odry i bracia kiole. im wiecej tym ciekawiej. prawda jest taka ze wielu przychodzi tylko dla wynikow a takich kibicow jest duzo w Opolu. ale Odra ma 3 pkt i warto wzniesc toast.snajper pisze:mam nadzieje ze tego nie czytaja ziomale z Lubina dla ktorych porazki z chrobrym glogow czy miedza byly by powodem do wstydu i wielkiej zadumy kto bedzie spiewal na pieknym stadionie. ale kazdy ma swoje zdanie i swoja wizje Odry i jej wspanialych kibicow.patyn pisze:To jest oficjalne forum kibiców, jesteśmy Fanatykami, a nie śmiesznymi fanami kopanej z wymalowanymi mordami, dla których wynik i oglądanie meczu w spokoju to podstawa.snajper pisze: Mam tez niesmialy pomysl, ze moze MY kibice odpuscimy oprawy i dofinansujemy lepszego trenera.
Za długo chyba za granicą siedzisz, bo Ci sie troche priorytety poprzestawiały.
Awans jest potrzebny ale o jedną ligę, maksymalnie do 1 ligi, jebać ekstraklase i całe to komerycjne gówno, gdzie ceny biletów są śmieszne, stadiony wielkie ale bezduszne i chujowe, a kibice dostają kary za byle gówno. Nie chce żeby Odra grała w Ekstraklasie ani w Lidze Mistrzów bo to gówno zabija ruch kibicowski, nie chce wyjazdów w 5 tys. osób, gdzie 3/4 nie wie nic o fanatyźmie, ale jeżdzą bo klub osiąga sukcesy.
Chce mieć solidną drużyne, która będzie potrafiła coś tam kopać, czasem powalczyć np. o Puchar Polski i mieć możliwość wyjazdów po całej Polsce, a mimo wszystko myślę, że obecną drużynę stać na awans.
ECO ma płacić za zwycięstwa a nie za remisy, więc jest podwójna motywacjazebro pisze:Zwycięstwo daje nadzieję. Ale to dopiero nadzieja - liczę, że jednak jakieś ultimatum się pojawiło i obejmuje też kolejny jeden lub dwa mecze. Zwycięstwo ze Szczakowianką jest w zasadzie koniecznością identyczną jak z TORem, a mecz w Pawłowicach to jest jeden z tych meczów, które pozwolą nam budować przewagę (bo spodziewam się, że to stosunkowo trudny teren). Mam nadzieję, że trener zrozumiał że mu się dupa pali i że czas zacząć bronić się wynikami - jeżeli tak, to mi się to bardzo podoba:)