Re: Turnieje Zimowe

26
Zapewne, zimą znowu będzie turniej halowy w Oleśnie (o "puchar burmistrza", został wybrany ten sam), rok temu Odra była zaproszona, ale żaden z kibiców z Opola sie nie zjawił, a szkoda...
Hala jest na prawdę pokaźna i nowoczesna, miejsc siedzących jest około 400, ale myślę, że na hale spokojnie wejdzie 700/800 osób.
Mam nadzieje, że zostanie zorganizowany jakiś wyjazd, jeżeli ten turniej dojdzie do skutku (jak co roku), pokażmy co potrafimy na hali! :)
Myślę, że nasza obecność na tym turnieju, przyciągnie nowe twarze z Olesna :)
Obrazek
Obrazek

30
W Oleśnie w zeszłym roku grał rocznik 1996 jako zespół rok młodszy (był to turniej rocznika 1995) i grały tam też zespoły z województwa śląskiego i łodźkiego (przeciętne i niezbyt medialne). Hala bardzo fajna turniej też, niestety poziom sportowy przeciętny. Tegoroczna obsada jest jeszcze nieznana (może będzie ktoś ciekawy?), jakiś zespół Oderki pewnie zostanie zaproszony.

31
Przerwa zimowa, więc każdy spragniony jakiegoś wyjazdu.Na hali można kombinowac z nowymi piosenkami jeżeli takie się pojawią, a i FC z Olesna pewnie wzbogaciłby się o kilka nowych twarzy, tak jak już Bochen pisał.Więc nic tylko jechac, o ile będzie okazja.
Obrałem słuszną drogę, tu na każdego liczyć mogę

32
bochen pisze:Zapewne, zimą znowu będzie turniej halowy w Oleśnie (o "puchar burmistrza", został wybrany ten sam), rok temu Odra była zaproszona, ale żaden z kibiców z Opola sie nie zjawił, a szkoda...
Hala jest na prawdę pokaźna i nowoczesna, miejsc siedzących jest około 400, ale myślę, że na hale spokojnie wejdzie 700/800 osób.
Mam nadzieje, że zostanie zorganizowany jakiś wyjazd, jeżeli ten turniej dojdzie do skutku (jak co roku), pokażmy co potrafimy na hali! :)
Myślę, że nasza obecność na tym turnieju, przyciągnie nowe twarze z Olesna :)
Obrazek
Obrazek
Dowiadywałem się w mieście co nie co na temat kolejnej edycji "turnieju o puchar burmistrza" i się rozczarowałem... Jak spytałem kiedy jest, to usłyszałem, że 15 stycznia, a jak spytałem czy ODRA zaproszona to dowiedziałem się, że nie skorzystali z zaproszenia, dopiero później skojarzyłem, że graja sparing z POLONIĄ, szkoda szkoda... chociaż fajnie by bylo, gdyby Polonia starała sie o grę w tym turnieju, na pewno Olesno, by na to przystało, gdyż podniosło by to rangę turnieju i trybuny byłyby w 100% "Niebiesko-czerwone", bo bracia z POLONII nie mają daleko do Olesna, niespełna 70km, ale gdyby to było takie proste, żeby przenieść sparing na niedzielę...
No cóż może w przyszłym roku...

34
Panowie słuchajcie . Jestem z rocznika 1997 odry opole .Runda wiosena sie rozpoczyna a my gramy pierwszy mecz z swornicą czrnowąsy . miło by było jeżeli nawet kilknastu fanatyków nas pokibicowało , wtedy napewno my jako dzieci inaczej byśmy zareaowali . date wam podam i godz. też . mamy dużo sparingów w tym tyd. był z polonią bytom . chociażraz spróbujcie cośtakiego zooranizowaćjak kibice lecha na lech cup u 11 . http://oderkaopole97.futbolowo.pl/index.php tu jest nasza stronka . jesteśmy najbardziej uzodlonioną ekipąz młodzieżówek np. 4 miejsce na remes cup . 1 - miejsca na turniejach halowych . mistrz wojew. . MOŻE SIE UDA. srr za błędy na szybko pisane ;p