Proponuję tutaj wpisywać wszystkie sprawy, pytania dot. nowego systemu biletowego.
Najważniejszy link: http://bilety.odraopole.pl/
Re: Bilety, karnety, Karta Kibica - nowy system 2017
2System działa, trzeba tylko odstać swoje. Jedna pani sprzedająca to zdecydowania za mało, brak możliwości płatności kartą. Ale idziemy do przodu!
3Jednej rzeczy nie rozumiem: w zakładce odbiór biletu jest napisane: Karta kibica jest bezpłatnie drukowana po okazaniu właściwego dokumentu tożsamości.
A na stronie Odry jest napisane, że karta kibica kosztuje 10 zł (w promocji 5 zł)
A na stronie Odry jest napisane, że karta kibica kosztuje 10 zł (w promocji 5 zł)
4Aby wyrobić kartę - trzeba iść z wnioskiem czy można na miejscu wszystko załatwić?
Ps ile się stoi w kolejce?
Ps ile się stoi w kolejce?
ODRA OPOLE 1945
5Można załatwić na miejscu. Co do czasu - ciężko powiedzieć, kilkanaście minut?
Dziewczyny do kas są dwie, niestety jedno stanowisko... nie działa. Ogólnie parę rzeczy nie działa, ale siedzi tam Pan z Wasko i poprawia na bieżąco/odwala prowizorkę, w zależności co wolicie.
Dziewczyny do kas są dwie, niestety jedno stanowisko... nie działa. Ogólnie parę rzeczy nie działa, ale siedzi tam Pan z Wasko i poprawia na bieżąco/odwala prowizorkę, w zależności co wolicie.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
6Czy mając kartę kibica, można sobie wydrukować bilet?
7O ile wiem - bilet jest "nabijany" na kartę kibica.mario11983 pisze:Czy mając kartę kibica, można sobie wydrukować bilet?
ODRA OPOLE 1945
8Tak, nie wiem czy można drukować, chyba nie (?). Wiem, że to dla niektórych ważne, ale nie mam odpowiedzi jeszcze mimo że pytałem.
9Uwaga zmienili numerację siedzeń. I teraz na krytej w przypadku karnetu jest problem - jaki jest nowy odpowiednik starego numeru. Nie mają takiego zestawienia.
Ostatnio zmieniony czwartek, 20 lipca 2017, 17:45 przez Do przerwy 0:1, łącznie zmieniany 2 razy.
10Bilety są nabijane na kartę. Kupiłem dziś kartę z nabitym biletem na Łęczna. Najlepsze jest to ze przyporządkowane są miejsca. Juz widzę ta zadyma na stadionie.
11Powiem tak, z perspektywy osoby zaangażowanej to ja bym poprosił jednak o powrót do 2 ligi ;) Pożar w burdelu to mało powiedziane. Nice 1 liga przysyła połamane bannery, ktoś ma wysłać umowę, a nie odbiera telefonu, MOSiR coś wymyśla, w kolejkach nerwowi kibice. MA SA KRA.
Miejsca muszą być przyporządkowane i od zawsze na to przymykano oko, ale już się nie da, w 1 lidze już będą dokładnie sprawdzać czy realizujemy Ustawę o bezpieczeństwie imprez masowych.
Miejsca muszą być przyporządkowane i od zawsze na to przymykano oko, ale już się nie da, w 1 lidze już będą dokładnie sprawdzać czy realizujemy Ustawę o bezpieczeństwie imprez masowych.
13Sporo osób dziś kupowało bilety i karnety. Skoro to wszystko jest jeszcze niedopracowane, to może sprawdzić działanie kołowrotków np. w czasie sparingu w najbliższą sobotę? Przynajmniej jeśli chodzi o nabywców karnetów. W razie problemów będzie jeszcze tydzień czasu na dopracowanie niedoróbek tak, aby na rozpoczęcie ligi znów nie było wstydu. Taka propozycja do przemyślenia.
14Kupno KK poszło nieźle, krótka kolejka, do wypełnienia banalny wniosek. Karta drukowana na miejscu.
Pytanie - czy w dalszym ciągu będzie można stać u góry sektora czy trzeba siedzieć na miejscu wg biletu?
Pytanie - czy w dalszym ciągu będzie można stać u góry sektora czy trzeba siedzieć na miejscu wg biletu?
ODRA OPOLE 1945
15Teoretycznie za siedzenie na nie swoim miejscu lub stanie na schodach można dostać wyrok, ale mam nadzieję, że takich cyrków u nas nie będzie.
Odra jest najważniejsza !
16Kupiłem bilet , chcę się zalogować i nie działa , nie wiem co zrobić :/
17Kliknij opcję przypomnij hasło. Wtedy dostaniesz nowe hasło na maila.Jacelinho pisze:Kupiłem bilet , chcę się zalogować i nie działa , nie wiem co zrobić :/
Mi to pomogło
18Tak, przypomnienie hasła może też działać w niektórych przypadku osób, które nigdy loginu i hasla nie miały.
19Zarezerwowałem bilet. Kliknąłem na płatności przez serwis Przelewy24 i m wyrzuciło stronę. Bilety mam cały czas zarezerwowane. Co zrobić?
20Nie ma tam opcji powtórzenia płatności?
21Nie ma. Zarezerwowałem 2 bilety. Nie przekierowało mnie na stronę banku.LooZ^ pisze:Nie ma tam opcji powtórzenia płatności?
Teraz mam komunikat: Kwota do zapłaty: 0,00 zł
UWAGA!!! impreza zarezerwowana, oczekiwanie na potwierdzenie płatności; jeżeli przerwana została procedura płatności, poczekaj 20 minut i odśwież stronę.
22I czekałeś 20 minut? :) Nie wiem, poczekaj trochę, powinno samo anulować przy braku potwierdzenia zapłaty.
23Czekałem, anulowano mi rezerwację. Drugi raz próbowałem zapłacić i znowu nie ma przekierowania na stronę banku :(LooZ^ pisze:I czekałeś 20 minut? :) Nie wiem, poczekaj trochę, powinno samo anulować przy braku potwierdzenia zapłaty.
24Dziękuje faktycznie pomogło :)mario11983 pisze:Kliknij opcję przypomnij hasło. Wtedy dostaniesz nowe hasło na maila.Jacelinho pisze:Kupiłem bilet , chcę się zalogować i nie działa , nie wiem co zrobić :/
Mi to pomogło