Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

991
Akurat Maćczaka trzeba przyjąć z otwartymi ramionami. Byłem na meczu, Maćczak o klasę lepszy od innych juniorów. Stasiowski to dramat, Kowalski też niestety słabo, obaj pozostali testowani bez szału. Indywidualnie trzeba wyróżnić Marca i Września (tak jak mówiłem - będzie z nich jeszcze i pożytek) i chyba najbardziej Nowaka, najlepszy dzisiaj, w takiej formie nie ma szans żeby przegrał miejsce w składzie z Wepą. Ogólnie pierwsza połowa, kiedy grał pierwszy skład, na dobrym poziomie i toczona jak równy z równym, choć wg mnie Cverna słabo (to chyba ten przypadek kiedy 'produkt jest zgodny z opisem', czyli rzeczywiście solidny średniak). Druga to już różnica i praktycznie bardzo mało działo się u nas z przodu (oprócz pojedynczych zrywów Marca i Września). Ten testowany napastnik Kubica (nie znam kompletnie) dość ciekawy, przynajmniej jeśli chodzi o warunki, ale za wiele nie pograł, bo złapał kontuzję.

Re: NICE 1 LIGA - sezon 2017/18. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

994
Wymianę Staronia na Maćczaka przyjmuję z zadowoleniem ;)

Na dzień dzisiejszy mam coś czego nie ma większość klubów w 1 lidze - drużynę. Taką, która od pierwszego meczu może walczyć na 100% potencjału. Czy to samo mogą powiedzieć w klubac gdzie się zmieniło 6-7 czy 8 zawodników z 1 składu i rezerw? Na 3 tygodnie przed ligą?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.