http://www.odraopole.pl/team/odra-opole-juniorzy/
Aktualny skład naszej drużyny występującej w CLJ. Brakuje jednej fotki i stan jednego piłkarza nie jest jeszcze do końca znany ;)
Re: Z oficjalnej...
903Bardziej byś pomógł pisząc który ma ten błąd ;)
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
905Jakby tam grał syn kolegi P. to jako pierwszego bym go sprawdził ;) Ale już sobie znalazłem.
906Syn nie, ale syn szwagra :-)
To w ramach przedłikendowej rozrywki intelektualnej ;-)
To w ramach przedłikendowej rozrywki intelektualnej ;-)
908Pisałem już jak fajna będzie nowa strona? No nie będzie miała dwa razy sztabu na jednej stronie ;)
909Pozwiedzałem trochę oficjalną w celu wyszukania niedociągnięć.LooZ^ pisze:Pisałem już jak fajna będzie nowa strona? No nie będzie miała dwa razy sztabu na jednej stronie ;)
-Brak dokładnej liczby na temat miejsc na stadionie co do krzesełka (przykładowo: wszystkie: 4239, bez VIP i gości: 3562, sektor gości: 523)
-Po modernizacji oświetlenia uzupełnienie informacji na temat mocy oświetlenia.
-Na grafice z forBetem pojawia się stary herb.
-Brak dokładnego terminarza.
-Nie zaktualizowana zakładka "Sparingi"
-W zakładce "Biznes" brak nowego partnera "Ana Dom"
-2 drużyna gra jeszcze w klasie A - grupa Opole V
-Juniorzy grają jeszcze w OLJ
-Brak tabeli Odry II i juniorów na stronie (są tylko odnośniki)
912http://www.odraopole.pl/walczymyomarzenia/
Szkoda, że nie w formie filmu. Wygląda na gotowy świetny scenariusz i łatwo wyobrazić sobie kozacki filmik:)
Szkoda, że nie w formie filmu. Wygląda na gotowy świetny scenariusz i łatwo wyobrazić sobie kozacki filmik:)
913No nie bez powodu to wygląda jak gotowy scenariusz filmu... O dziwo cięcie drzew w tle może mieć na kamerze dużo większy wpływ niż wydaje się nagrywającemu...
914Rzeczywiście szkoda że nie powstał film. Byłby to hit i niezapomniana pamiątka.
916Miło mi poinformować, że zarówno kadra 1 drużyny jak i CLJ jest w pełni gotowa.
919tabela na głównej jest do poprawy.
nie znam się na tym, ale jest zostawiony tak jakby 'algorytm' z II ligi.
3 zespoły zaznaczone jakby awans a 4 niby baraż. ;)
nie znam się na tym, ale jest zostawiony tak jakby 'algorytm' z II ligi.
3 zespoły zaznaczone jakby awans a 4 niby baraż. ;)
920To, co napisał kolega kuciapka, to jedna sprawa. Mnie mocno razi jeszcze druga – osoba, która odpowiada za sporządzenie tabeli powinna wiedzieć, jakie są zasady ustalania kolejności drużyn w przypadku równej ilości punktów.
921Waszym zdaniem ktoś ręcznie po każdej kolejce wpisuje tabelę?
922Wy tu o tabeli a na oficjalnej w zakładce "drużyna" pierwsza drużyna składa się z cieni bez numerów. Ludzie po wielu a nawet wielu, wielu latach przychodzą na mecz i są jak we mgle.
923Kulisy Odry hmmm... dzieki ze ktos sie tym zajał w Tychach. Powiem, ze baaardzo skromne, ale nie bede krytykował, bo bywalo gorzej I nie bylo żadnych. Wiec dzieki i za to. Murawa była kiepska. Ale to my prowadzilismy w tym meczu. Koncowka jak zawsze.
925Heh.
Nie da się wejść na stronę z komórki, ani z Androidem, ani z iOSem. Faktycznie, kto mógł pomyśleć, żeby sprawdzić na telefonach komórkowych. W końcu mam 2009, kto używa internetu w komórce...
Nie da się wejść na stronę z komórki, ani z Androidem, ani z iOSem. Faktycznie, kto mógł pomyśleć, żeby sprawdzić na telefonach komórkowych. W końcu mam 2009, kto używa internetu w komórce...