Re: 16. k.: Odra Opole - GKS Tychy (sb. 04.11, g. 12:30)

82
Nie wiem czy to ten sam Pan, ale ta sama zajmuje się tym od dawna. Nie chcę się rozpisywać, bo znowu zadzwoni do mnie jutro szef MOSiRu, że ich szkaluję w internecie... ;) Piłkarze i działacze są na skraju wytrzymałości. Jakiś czas temu doszło prawie do rękoczynów między piłkarzami, a pracownikiem MOSiRu, który w czasie treningu (!) wjechał między piłkarzy traktorkiem.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

94
LooZ^ pisze:Snajper, weź ty się w łeb pierdolnij zamiast pisać na 90minut, bo nam kurwa wstyd przynosisz.
Jaki wstyd, przeciez to mala prowokacja do zabawy, zobacze jak rozruszalem 90 min . No ale jak nie chcesz zebym tam komentowalem lub podpisywal sie swoja ksywa to nie ma problema. Wiekszosc wpisywow na 90 jest zgorna debilna I bezwartosciowa. To forum statystyk. Inni pisza bzdury ale podpisywal sie Odra oks fanokks niebieski cY czerwony. Ok nie bedzie tam " wstydliwych " wpisow snajper . Swoja droga Tychy zawsze byly falszywe.
Ostatnio zmieniony wtorek, 7 listopada 2017, 18:16 przez snajper, łącznie zmieniany 1 raz.

95
LooZ^ pisze:Snajper, weź ty się w łeb pierdolnij zamiast pisać na 90minut, bo nam kurwa wstyd przynosisz.
Każdy wypowiada się we własnym imieniu i na własne konto.
Tak bym podszedł do każdej wypowiedzi. No chyba że szkodziłaby ewidentnie i zagrażała Naszym interesom, ale z tym z pewnością nie mieliśmy do czynienia, no może były jedynie delikatnie kontrowersyjne.
I na tym zakończyłbym ten temat, energię zostawmy na konstruktywniejsze działania.

Mamy kolejne 3 pkt , po bardzo dobrym meczu ,
Brawo Drużyna, brawo Trener. Jest pięknie,
Jedziemy dalej po kolejne punkty i marzenia !!!

99
Co do Kuchty, jak to w kulisach Tobi powiedzial "odpuscilem mu 4 mecze" czy cos w tym stylu ;) mimo turbo szacunu dla Tobiasza Kuchta powinien stanac w brame do konca jesieni. Mega sie martwilem ze gosc ma debiut, nie podola ale Kuchta rozjebal system... przy tej probie Garncarczyka z roznego, jak on to wylapal? No kurwa kunszt bramkarski! Jak to w tv mowili: zmiennik dostal szanse i wykorzystal ja w 100%, Odra nie powinna sie martwić o obsade bramki. Ogolnie brawa dla calego zespolu bo naprawde zajebisty mecz! Taka Odre chcemy oglądać!