Re: Sezon 2015-16 runda jesienna i wiosenna. Spekulacje, dyskusje, transfery
576Mam nadzieję, że Zarząd zrobił wszystko, aby Maciej Michniewicz pozostał w klubie, ale po prostu nie udało zmienić jego decyzji.
a Balcerowicz to ten pan co demokracje w Polsce z panem Sorosem żydowskiego pochodzenia wprowadzał?zebro pisze:A ja się zgadzam z sensem Twojej wypowiedzi, a ekonomii uczył mnie właśnie Balcerowicz;) i nie rozumiem skąd negatywny stosunek do tego pana.Albert pisze: Nie odnosząc się szerzej do Twojej kolejnej pro zarządowej wypowiedzi. To jeśli stawianie na zawodników związanych z Odrą, piłkarzy z regionu i budowa drużyny perspektywicznej, na stabilnych podstawach, jest dla Ciebie burzeniem podstaw ekonomii, podczas gdy nie jest nim ściąganie armii zaciężnej która po porażce marzy by olać Odrę to chyba ekonomii uczył Cię L. Balcerowicz.
Super transfer! Będzie według mnie dużym wzmocnieniem, zawodnik z doświadczeniem 1-ligowym. To boczny obrońca, który w meczu z Odrą szalał na skrzydle. Teraz czekamy jeszcze na napsatnikarogal pisze:Robert Trznadel w Odrze, to były zawodnik PB chyba środkowy i prawy obrońca. Info pewnie wkrótce na oficjalnej stronie
Rzetelność kolego, rzetelność.kornik pisze:Niech będzie Smółka, widze ze niektórzy tak bardzo są przejęci tym jak jest napisane nazwisko .
Zawodnicy, którzy mają podpisane kontrakty do czerwca, a którzy bardzo nie będą już chcieli grać w Odrze, skutecznie mogą zablokować awans - albo mając wszystko w dupie, albo wymuszając tym samym rozwiązanie kontraktu. Nie oszukujmy się, nie mamy zawodników związanych umowami długoterminowymi.rob65 pisze:Nowy trener będzie miał z pewnością swoją koncepcję,ale z tego co wiem zawodnicy maja podpisane kontrakty, więc rewolucji kadrowej być nie może , a po za tym przyjdzie jednak do lidera 3 ligi , więc i mieszać nie powinien za wiele, choć oczywiście nigdy nie ma tak dobrze aby lepiej być nie mogło. Ale oczywiście to co napisał Kornik , teraz najważniejszym jest wybór nowego trenera.