A kto był starą? ;)
Ja jestem "koordynatorem", nowa osoba będzie dyrektorem, jest Mateusz Gajdas - redaktor OdraTV i social mediów oraz X Y - redaktor strony internetowej. I wszystkie osoby zostają.
Re: Marketing i PR Klubu
577Fajnie bo tak szczerze to na wiosnę media były słabo prowadzone no ale wiadomo wyniki piłkarzy w tym nie pomagały.
578W jakim sensie słabo?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
579Czy ta osoba która ma przyjść do nas, ma w swoim CV doświadczenie z ekstraklasy?
584Na mieście przy przystankach stoją duże bilbordy na których aktualnie jest plakat SIESTY NA TARASIE. Dlaczego nigdy nie widziałem tam plakatu na temat meczu ODRY ??
585Bo citilightów jest niewiele, a chętnych dużo, ale może się coś z tym zmieni.
587Dzisiaj sklep klubowy przechodzi z obsługi przez firmę zewnętrzna do klubu. Wszelkie reklamacje od jutra na Oleska 51.
588Jeszcze dla formalności - nie jestem już związany z klubem żadną umową, pomagam oczywiście w niektórych sprawach w miarę możliwości, ale nie należy moich postów traktować jako żadna forma stanowiska klubu.
589Fajnie że pojawiła się informacja od spikera ile widzów zgromadziło się dzisiaj na stadionie. Mam nadzieję że będzie to stały element każdego meczu.
592Polak'o pisze: poniedziałek, 27 sierpnia 2018, 19:18 Bardzo ciekawa sprawa.
http://www.arka.gdynia.pl/news,19769-gd ... -arki.html
To jest cos co zawsze chcialem w Opolu, jedna nazwa dla kilku dyscyplin sportowych. Hokej w Opolu na pewno mialby wiecej bywalcow gdyby nie nazywal sie Orlik
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
594Fajna akcją z tą "jazdą na mecz".
Tylko, że z Garbarnią gramy o 20:00 a nie o 19 :)
Tylko, że z Garbarnią gramy o 20:00 a nie o 19 :)
596No to pasują do koszulek, nie? ;) To w końcu oficjalne dresy i koszulki treningowe klubu ;)
598Widzę że bilety ulgowe zdrożały z 4 zł na 5 a nie ma nigdzie żadnej informacji.
599Klub biznesu upadł, spółki jak nie było tak nie ma i ogólnie to bieda organizacyjna i raczej nie widzę szansy na to żeby to się w najbliższym czasie zmieniło. Słabo.
600*rozkłada bezradnie ręce*