2 lutego 2011, 11:00 - Rybnik (Boisko Treningowe MOSiR)
Energetyk ROW Rybnik 2-1 Odra Wodzisław Śląski
Kamil Kostecki 55, Rafał Andraszak 75 - Samuelson Odunka 27
....
Re: Przygotowania Odry do rundy wiosennej (treningi, sparing
52I co z tym?
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
53a niby Nas to nie interesuje? jak tam uważasz...
55o Rakowie nie wiem nic, za to:
Bardzo atrakcyjnie zapowiadają się dwie najbliższe gry kontrolne naszego zespołu. Już w sobotę o godzinie 11.00 czeka nas pojedynek trzecioligowców, w którym OKS podejmie 10 drużynę ligi dolnośląsko-lubuskiej Motobi Bystrzycę Kąty Wrocławskie. Jeszcze ciekawiej powinno być we wtorek 8 lutego, kiedy niebiesko-czerwonych przetestuje Ruch Zdzieszowice. Oba spotkania rozegrane zostaną na sztucznej trawie obiektu przy ul. Pólnocnej. To drugie spotkanie rozpocznie się o 17.00. Zapraszamy!
Odra jest najważniejsza !
56Na oficjalnej jest napisane, że sparing z Rakowem odbędzie się 26 lutego, nie podano jednak miejsca oraz godziny rozpoczęcia.bochen pisze:My gramy jakis sparing z Rakowem?
http://www.oderkaopole.pl/index.php?opt ... -sparingow
Nie, nie chcemy was tu!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
To nasz kraj!
Nie nie chcemy was tu!
I nie cofniemy się!
57Tymek, skąd Ty to wziąłeś że jest dzisiaj? :D
ps. Raków wtopił z Mks'em 6-0
ps. Raków wtopił z Mks'em 6-0
582-1 w dupe z Kątami Wrocławskimi, bramkę dla nas chyba Meryk (który ogólnie zagrał słabo). mecz słabiutki pod naszym względem, na wyróżnienie zasługują Pajączkowski, Lisu (jak na taką przerwe było dobrze), Kumiec. to chyba tyle.
59http://www.oderkaopole.pl/index.php?opt ... tobi-12-02zielu pisze:2-1 w dupe z Kątami Wrocławskimi, bramkę dla nas chyba Meryk (który ogólnie zagrał słabo). mecz słabiutki pod naszym względem, na wyróżnienie zasługują Pajączkowski, Lisu (jak na taką przerwe było dobrze), Kumiec. to chyba tyle.
najważniejsze żeby dograli się do marca, teraz mają na to czas - tu wyniki się nie liczą
Nie ma tutaj dla was miejsca, bo nie macie jaj
Słuszna sprawa, smutna prawda, tak musi być
60a to coś mi się nazwiska pojebały ;)
61Mecz słabiutki . Oprócz zawodników których wymienił Zielu wyróżniłbym jeszcze Kowalczyka
62Mecz w wykonaniu naszych piłakrzy pozostaje wiele do życzenia. Na plus bramkarze (Rozmus, Bella). Z bardzo dobrej strony pokazal się Kumiec oraz nowy nabytek "Pająk". Oczywiście Kowalczyk i jego rajdy na duzy plus. Reszta grała jakby odbijał się im jeszcze szampan po sylwestrze.
63Dzisiaj swietny mecz moim zdaniem rozegrali na lewej stronie Michniewicz z Pajaczkowskim. Zgrywali sie jak Piszczek z Blaszczykowskim ;) Na prawej rzucala sie w oczy aktywnosc Szepety i to ze chce grac pilka. Rzadko podczas naszej akcji nie krzyczal z prosba o podanie. Kumiec gra zbyt samolubnie, spowalnia akcje i wdaje sie w niepotrzebne dryblingi co czesto skutkowalo strata pilki.
Co do sedziowania to musze przyznac, ze "bialoglowa" potrafila utrzymac na boisku dyscypline. Jak powiedziala do Pajaka "zostaw pilke!" to sam sie jej przestraszylem :)
Co do sedziowania to musze przyznac, ze "bialoglowa" potrafila utrzymac na boisku dyscypline. Jak powiedziala do Pajaka "zostaw pilke!" to sam sie jej przestraszylem :)
64To nie zmienia jednak faktu,że (mimo momentami optycznej przewagi) byliśmy słabsi.
65Pajączkowski (P) rozpoczynający akcję z naszej połowy zagraniem do Folca (F)
P: Folc odegraj od razu jak widzisz ze ci wychodzę.
F: Ja już nie daje rady (!!!)
P: A idź w chuj!
P: Folc odegraj od razu jak widzisz ze ci wychodzę.
F: Ja już nie daje rady (!!!)
P: A idź w chuj!
66@pasibrzuch
To nie zmienia jednak faktu że Ruch to drużyna w górnej części tabeli 2 ligi,a miedzy 2 a 3 ligą jest naprawdę już przepaść...zawsze znajdzie się coś na co można ponarzekać, ot taka prawdziwa cecha Polaka :/
To nie zmienia jednak faktu że Ruch to drużyna w górnej części tabeli 2 ligi,a miedzy 2 a 3 ligą jest naprawdę już przepaść...zawsze znajdzie się coś na co można ponarzekać, ot taka prawdziwa cecha Polaka :/
67przed sezonem graliśmy zajebiście w sparingach (widziałem prawie każdy) a w lidze było słabo
mam nadzieję, że teraz będzie w drugą stronę ;)
mam nadzieję, że teraz będzie w drugą stronę ;)
68Ja jestem dobrej myśli i mam nadzieję,że w przyszłym roku będzie się mobilizować na wyjazd np. do Sosnowca ;)
Amor patriae nostra lex
69Z tego co moje wprawne oko widziało, to obrona dzisiaj grała jakieś jajca :>
____________________________________________Kulturalny Klub Kibica__________________________________________
70no obrona słabiutko, bramki frajersko stracone.
jednak i tak jest o wiele lepsza gra niż w meczu z Kątami Wrocławskimi. Są testowani ciągle nowi piłkarze, różne warianty, także póki co nie musimy się przejmować wynikiem.
jednak i tak jest o wiele lepsza gra niż w meczu z Kątami Wrocławskimi. Są testowani ciągle nowi piłkarze, różne warianty, także póki co nie musimy się przejmować wynikiem.
711 połowa dosyć wyrównana w pierwszych 10 minutach 2giej połowy ładnie przycisneliśmy ale potem to już nam pokazali. dobra postawa Michniewicza,Pajączkowskiego,Szepety i Folc też pokazał się z dobrej strony.
72Folc? Nie miał "sztycha" choćby. Dobrze to sie pokazał Setla, choć grał ledwo 15 min.Flow pisze:1 połowa dosyć wyrównana w pierwszych 10 minutach 2giej połowy ładnie przycisneliśmy ale potem to już nam pokazali. dobra postawa Michniewicza,Pajączkowskiego,Szepety i Folc też pokazał się z dobrej strony.
73Stare przyslowie pilkarskie mowi, ze sparingi albo odzwierciedlają albo nie odzwierciedlaja formy w meczach ligowych.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
75tzn patrze na to nie przez sytuacje bramkowe których nie miał(może tam jedną jak główkował) tylko samo jego utrzymywanie sie przy piłce gra tyłem do bramki dobrze rozporowadzał piłke jak był sam w przodzie i dobrze zgrywał główką do partnerów co też jest ważne.Bobo pisze:Folc?Flow pisze:1 połowa dosyć wyrównana w pierwszych 10 minutach 2giej połowy ładnie przycisneliśmy ale potem to już nam pokazali. dobra postawa Michniewicza,Pajączkowskiego,Szepety i Folc też pokazał się z dobrej strony.
a Setla to swoją drogą rozjebał jest dynamiczny co jest fajne. Inna sprawa że wystawianie go z Tycem w ataku to pomyłka już lepiej z Jaworskim.