Re: #3 - GKS Tychy - Odra Opole (sb. 10.08, g. 18)
51I jesteś przekonany o czystych intencjach tego człowieka?
Jak Radek wsadzi swoje pieniądze i będzie zarabiał na Odrze to ja też odpowiadam "mam nadzieję" A póki co wygląda to na szukanie zysku bez inwestycji.LooZ^ pisze: sobota, 10 sierpnia 2019, 21:41 Przecież 95% pracowników klubu ma "drugi" klub. Wysoką funkcję pełni zagorzały kibic Legii, obecny Pan Prezes to wielki kibic Barcelony i stosunkowo często bywa na jej meczach, a przynajmniej bywał. Nie ma niestety nic dziwnego, że mają też inne klubowe sympatie niż Odra.
A co do Radka - ja zawsze na pytanie "a co jak będzie zarabiał na Odrze" odpowiadam "mam nadzieję!". Bo na razie zarabia Rasiak, Motała, Rumak i inni. To niech chociaż kasa zostaje w Opolu.
Przecież mówił, że wpłaca na początek 700k.chudy pisze: sobota, 10 sierpnia 2019, 21:46Jak Radek wsadzi swoje pieniądze i będzie zarabiał na Odrze to ja też odpowiadam "mam nadzieję" A póki co wygląda to na szukanie zysku bez inwestycji.LooZ^ pisze: sobota, 10 sierpnia 2019, 21:41 Przecież 95% pracowników klubu ma "drugi" klub. Wysoką funkcję pełni zagorzały kibic Legii, obecny Pan Prezes to wielki kibic Barcelony i stosunkowo często bywa na jej meczach, a przynajmniej bywał. Nie ma niestety nic dziwnego, że mają też inne klubowe sympatie niż Odra.
A co do Radka - ja zawsze na pytanie "a co jak będzie zarabiał na Odrze" odpowiadam "mam nadzieję!". Bo na razie zarabia Rasiak, Motała, Rumak i inni. To niech chociaż kasa zostaje w Opolu.
Przedstaw paru, chociaż jednego. Chyba nie jest dla nich wstydem współpraca z Football Academy, a wręcz przeciwnie. Na bazie szumu medialnego wokół FA będzie to dla nich darmowa reklama.LooZ^ pisze: sobota, 10 sierpnia 2019, 21:57 Akurat pieniądze to jest najmniejszy problem. Z Radkiem przy Nowej Odrze współdziała przynajmniej kilku znanych mi osobiście opolskich biznesmenów dla których zebranie tych 50 czy 60k na miesiąc to nie jest żaden problem.
Do Rumaka z tego co pamiętam też byłeś przekonany i się okazało że wcale taki super nie jestLooZ^ pisze: sobota, 10 sierpnia 2019, 22:20 Radka znam słabo i krótko, nie jest moim kolegą, ale to jakie osoby go polecają i jakie osoby go wspierają jest dla mnie wystarczającym wyznacznikiem, bo te osoby z kolei znam od wielu lat i w 100% ich ufam. A jest tych osób sporo.
Do Rumaka chyba kazdy był przekonany.Niestety nawet Odra to dla niego za wysokie progi skoro do tej pory Odra nie ma stylu.I zawsze ma jakieś wymówki typu brak zaangażowana albo że buduję drużynę.Jest słabym trenerem.parowczak pisze: niedziela, 11 sierpnia 2019, 7:12Do Rumaka z tego co pamiętam też byłeś przekonany i się okazało że wcale taki super nie jestLooZ^ pisze: sobota, 10 sierpnia 2019, 22:20 Radka znam słabo i krótko, nie jest moim kolegą, ale to jakie osoby go polecają i jakie osoby go wspierają jest dla mnie wystarczającym wyznacznikiem, bo te osoby z kolei znam od wielu lat i w 100% ich ufam. A jest tych osób sporo.
A przepraszam bardzo, kadrę to Rumakowi kto dobierał, Halina z Komprachcic? Przygotowywał i pierdoli na temat przygotowania do sezonu kto? Gajowy? Jaka publiczka? Publiczka to za chwilę, może kupować bilety z napisem "mecz o mistrzostwo drugiej ligi"zann pisze: niedziela, 11 sierpnia 2019, 9:32 Rumak jest jaki jest, jego fanem nie jestem, ale z tak słabą kadrą na tym etapie sezonu to trzeba by cudotwórcy, aby to działało. Zmiana trenera w tym momencie wydaje mi się krótkowzrocznym działaniem pod publiczkę i do tego nieopłacalnym finansowo.