Re: Sezon 2016/17. Runda jesienna. Spekulacje, transfery

454
Co ty masz z tym "przedstawicielem JO"? Na Odrę chodzę od 22 lat, a działać na niej zacząłem 15 lat temu. Wydaje mi się, że mam prawo do wypowiadania się w swoim własnym imieniu?

Nie cieszę się, ale znam "trochę inną" wersję niż rozpowiada Klemann i mam nadzieję, że pozwoli mu ta sytuacja nabrać trochę pokory.

A zachowanie zarządu względem piłkarzy to kwestia zupełnia inna i równie karygodna - niech za przykład podam to co napisał ostatnio Setla - w chwili kiedy odszedł z Odry zaproponowanu mu przesunięcie do drużyny grającej w... B klasie.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

460
LooZ^ pisze:Co ty masz z tym "przedstawicielem JO"? Na Odrę chodzę od 22 lat, a działać na niej zacząłem 15 lat temu. Wydaje mi się, że mam prawo do wypowiadania się w swoim własnym imieniu?

Nie cieszę się, ale znam "trochę inną" wersję niż rozpowiada Klemann i mam nadzieję, że pozwoli mu ta sytuacja nabrać trochę pokory.

A zachowanie zarządu względem piłkarzy to kwestia zupełnia inna i równie karygodna - niech za przykład podam to co napisał ostatnio Setla - w chwili kiedy odszedł z Odry zaproponowanu mu przesunięcie do drużyny grającej w... B klasie.
A jaka jest ta inna wersja,jeśli można wiedzieć?

468
Nie gra, bo pewnie jest na te chwile za słaby. Przychodzi gość ze średniaka III ligi, na pewno potrzebuje trochę czasu na aklimatyzację, tym bardziej że rywale w pomocy mocni. Pokazał coś ten Marzec w jakimś sparingu że jest taki wspaniały? Czy raczej ma grać, bo jest z regionu? Trener ma się wytłumaczyć z każdej decyzji personalnej, bo inaczej ma kibiców w dupie? No litości...

469
Bo widocznie jest za słaby... Ludzie! Zróbcie papiery i złóżcie podanie na stanowisko trenera Odry, i wpuście Marca do pierwszego składu. Dajcie w spokoju trenerowi pracować. A jak ktoś myśli, że wywalczy sobie miejsce w pierwszym składzie, bo jest zdolny i mu się należy to jest w dużym błędzie. Przyszła gwiazdeczka na dobrą sprawę z IV ligowego Ruchu Zdzieszowice i myśli, że złapała pana Boga za nogi. Nie gra = jego aktualna forma jest poniżej oczekiwań.
Snajper, śmiem wątpić, że trener Furlepa siedzi przed komputerem i czeka, aż ktoś mu zada pytanie i od razu się do niego odniesie.

470
snajper pisze:To chyba logiczne pytanie kibicow i trener powinien odpowiedziec o ile nie ma nas w dupie.
Większej bzdury już dawno na tym forum nie widziałem.

Choć nie zgodzę się, że Furlepa nie czyta forum. Ba, sam się ujawnił, o tu:
trops pisze:Jest lepszy od np jednego zawodnika. Pozyskanegow tym oknie transferowym,a nie zagral nawet minuty
Skoro jest lepszy od tajemniczego "jednego zawodnika" (proszę się nie bać i go wymienić) i udowadnia to (bo taki wniosek można wysunąć tylko widując całą drużynę codziennie na treningach), to proszę go wpuścić, ma pan naszą zgodę. Chyba że słynna grupa przestępcza braci G ma na trenera weksel i nim szantażuje.

474
respest pisze:
snajper pisze:To chyba logiczne pytanie kibicow i trener powinien odpowiedziec o ile nie ma nas w dupie.
Większej bzdury już dawno na tym forum nie widziałem.

Choć nie zgodzę się, że Furlepa nie czyta forum. Ba, sam się ujawnił, o tu:
trops pisze:Jest lepszy od np jednego zawodnika. Pozyskanegow tym oknie transferowym,a nie zagral nawet minuty
Skoro jest lepszy od tajemniczego "jednego zawodnika" (proszę się nie bać i go wymienić) i udowadnia to (bo taki wniosek można wysunąć tylko widując całą drużynę codziennie na treningach), to proszę go wpuścić, ma pan naszą zgodę. Chyba że słynna grupa przestępcza braci G ma na trenera weksel i nim szantażuje.
Alez to nie jest zadna bzdura. Jezeli profesjonany klub sprowadza " dobrego pilkarza X " do klubu, nowy nabytek, bardzo obiecujacy, mlody z regionu, w meczach sparingowych kiwa pilkarzy jak tyczki, rezyseruje gre zespolu ( UWAGA- wszystko z przymrozeniem oka jak na realia Odry ), a gdy juz sezon rusza wymieniony pilkarz nie lapie sie nawet lawe - malo nagle chce odejsc z klubu
WIEC CO ? NIE MAMY PRAWA PYTAC ? A KOGO JAK NIE TRENERA - MOJA TESCIOWA ?
Oczywiscie, ze pytanie jest logiczne, na miejscu i nie ma tutaj zadnej bzdury,gdybysmy znali odpowiedz nie byloby zamieszania na smiesznym forum.
A bzdura jest to, ze sami spekulujemy, rzucamy domyslami, a prawdy nikt nie zna. Warto zapytac trenerow i nie tylko o Marca, ale i o innych - Jak to widzi trener z boku, po treningach, itp.
Jezeli ktos tego nie chce zrozumiec znaczy, ze zbyt dlugo bylismy na peryferjach futbolu.
Ale mowcie co chceta, pozyjemy zobaczymy. Moze jeszcze zagra i powroci z popiolow ku naszej uciesze lub posmiewisku.