Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2025/2026. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
327Swoją drogą, pod sektorem MeNeL był katering przygotowywany przez restauracje prowadzoną przez kibiców Odry. Można tam było kupić naprawdę dobre burgery, niezłe kanapki z wołowiną i kubełek kurczaka. Z naciskiem z tego co wiem na "można było".
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
Re: BETCLIC 1 LIGA - sezon 2025/2026. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
328Twoje smaki?
329Tak wychodzi po odbiorcy platnosci
330Zamawiałem tam parę razy i faktycznie słabo rzucało na kolana, a na meczu pewnie jest jeszcze trudniej z utrzymaniem jakości.
331Ja nie zamawiałem ale raz jadłem na miejscu.
Generalnie poza rozwodnionym kompotem nie bylo sie do czego przyczepic. Takie prawie domowe i prawie na świeżo.
Już jak wystartowali na nowym stadionie to byłem zawiedziony ale jeszcze dalo sie to jesc. Dzisiaj bylo dramatycznie - jakby z wtorku z grilla podgrzać w kuchence mikrofalowej
Generalnie poza rozwodnionym kompotem nie bylo sie do czego przyczepic. Takie prawie domowe i prawie na świeżo.
Już jak wystartowali na nowym stadionie to byłem zawiedziony ale jeszcze dalo sie to jesc. Dzisiaj bylo dramatycznie - jakby z wtorku z grilla podgrzać w kuchence mikrofalowej