fan z krytej pisze:Weinzettel- Brusilo Kowalski Bodzioch Winiarczyk - Wepa Peronski- Wrzesien Waldek G Wodecki - Skrzypczak
Bodzioch nic nie pokazuje na sparingach. Zamiast niego wystawiłbym trznadla
fan z krytej pisze:Weinzettel- Brusilo Kowalski Bodzioch Winiarczyk - Wepa Peronski- Wrzesien Waldek G Wodecki - Skrzypczak
Trznadel jest bocznym obrońcą, a Bodzioch środkowym. Za Bodziocha ewentualnie Peroński albo Przystalski.jojo pisze:fan z krytej pisze:Weinzettel- Brusilo Kowalski Bodzioch Winiarczyk - Wepa Peronski- Wrzesien Waldek G Wodecki - Skrzypczak
Bodzioch nic nie pokazuje na sparingach. Zamiast niego wystawiłbym trznadla
Tylko że zawodnicy którzy grali w pierwszej połowie też przeszli badania wydolnościoweLooZ^ pisze:Trochę się wyjaśniła słaba postawa Odry w drugiej połowie - dzień wcześniej mieli wyczerpujące badania wydolnościowe.
Z postu wnioskuje, ze bedzie ( powinno ) nam byc latwiej , bo mamy juz praiwe sklad na 1-sza lige ? Nie za bardzo sie z tym zgodze,mahavishnuu pisze:Środowy mecz z Chrobrym po części pokaże nam w jakim miejscu jesteśmy. To ciekawe spotkanie, bo głogowianie są solidną drużyną pierwszoligową, a my już niedługo być może będziemy walczyli właśnie z takimi zespołami. Wiadomo, że jest to sparing i nie można wyciągać z niego daleko posuniętych wniosków, w każdym bądź razie może to być pouczająca konfrontacja. Następny mecz z Kluczborkiem, moim zdaniem, nie będzie już tak wartościowy w kontekście pierwszoligowych zmagań, bo, jak powszechnie wiadomo, MKS pod względem piłkarskim znacznie bliżej jest poziomu drugiej ligi.
Nie to miałem na myśli. Chrobry to solidny zespół pierwszoligowy, dlatego po prostu jestem ciekaw, jak na jego tle wypadnie Odra już po tych wszystkich przejściach zdrowotnych. Nie spekulowałem nic na temat tego, w którym meczu mamy większe szanse na lepszy rezultat. W sparingach wynik to drugorzędna rzecz, choć oczywiście każdy wolałby wygrać. To że Kluczbork zmobilizuje się na Nas bardziej niż Chrobry to oczywista sprawa. A czy mamy już skład na pierwszą ligę? Moim zdaniem nie, ale wierzę w to, że wystarczy na awans. Później przyjdzie czas na wzmocnienia. Bez poważnych wzmocnień się nie obejdzie. Wystarczy popatrzeć, jak radzą sobie w tym sezonie beniaminki (Stal Mielec, Wisła Puławy, Znicz Pruszków, GKS Tychy). Skok jakościowy między II a I ligą robi jednak swoje.snajper pisze: Z postu wnioskuje, ze bedzie ( powinno ) nam byc latwiej , bo mamy juz praiwe sklad na 1-sza lige ? Nie za bardzo sie z tym zgodze,
Kluczbork prawdopodobnie stanie na glowie i zagra lepiej niz w lidze, zeby Nam dolozyc i pokazac kto panuje na opolszczyznie ( pilkarsko ).
W sezonie 2009/2010 roznieslismy IV lige opolska!:DLooZ^ pisze:Czy ja wiem czy ciężki. Niestety, zawsze gramy do dupy takie mecze, więc już się nawet specjalnie nie wkurwiam. Pamięta ktoś jakieś "derby", gdzie byliśmy zdecydowanie lepsi?