Tak.
Odchodzą na pewno:
- Bartłomiej Rewucki (Ruch Zdzieszowice) - wypozyczenie
- Jakub Bella (Skalnik Gracze) - koniec kontraktu
- Jakub Syldorf (Swornica Czarnowąsy) - koniec kontraktu
- Łukasz Ganowicz (MKS Kluczbork)
- Bartosz Szepeta (szuka klubu)
- Adrian Pajączkowski (MKS Kluczbork)
Co do transferow do klubu:
- bracia Słoneccy - musza sie dogadac z Lechia Dzierzoniow (oboje planuja studiowac w Opolu 5 lat)
- Błażej Wróbel (z GKS Bełchatów) - zaczyna studia w Opolu, ma tutaj dziewczynę, nie wiem na jakim etapie sa rozmowy
- Dawid Łoziński (z Bałtyku Gdynia) - nie wiem co z nim
Re: Przed sezonem 2011/2012
302z tego co mi wiadomo to dobre pieniądze były tam 2 lata temu bo w ostatnim roku były już problemy z płaceniem zawodnikom na bieżąco :)kolo123 pisze:Znając życie tam dobre pieniądze mu oferują.michal oks pisze:Nie dalo rady Tomka Jagieniaka sciagnoc na Oleska? ma kopac w Ligocie Turawskiej...,dobry grajek z niego,Czolg nie do przejscia i armata w nodze
303Dzięki LooZ. ;)
A czy któryś z tych zawodników umie grać jako napastnik? Albo czy planowane jest jeszcze poszukanie jakiegoś napastnika? Bo narazie mamy Tyca, Setlę i Jaworskiego, a kontuzje (odpukać) zawsze mogą dopaść w najmniej oczekiwanym momencie.
A czy któryś z tych zawodników umie grać jako napastnik? Albo czy planowane jest jeszcze poszukanie jakiegoś napastnika? Bo narazie mamy Tyca, Setlę i Jaworskiego, a kontuzje (odpukać) zawsze mogą dopaść w najmniej oczekiwanym momencie.
304Wróbel z Bełchatowa dogadany z tego co wiem, Łoziński chyba też, ale głowy nie daję.
Odra jest najważniejsza !
305@swendrak: A niech idzie, idzie... Naobiecuja miliony, a potem przylaza tacy do Odry czy by za grosze u nas nie mogli grac...
@respest: Szwarga jest pomocnikiem/napastnikiem, tylko ze ma wahania formy na treningach, do tego trwaja rozmowy z pewnym napastnikiem z regionu ktory chce u nas grac, ale jego druzyna chce astronomiczna kase. Wrobel i Lozinski to obroncy/defensywni pomocnicy, ale z tego co mi mowiono bardzo utalentowani (w koncu byle gdzie nie grali). Lada moment/dzien powinna byc informacja o podpisaniu kontraktow.
@respest: Szwarga jest pomocnikiem/napastnikiem, tylko ze ma wahania formy na treningach, do tego trwaja rozmowy z pewnym napastnikiem z regionu ktory chce u nas grac, ale jego druzyna chce astronomiczna kase. Wrobel i Lozinski to obroncy/defensywni pomocnicy, ale z tego co mi mowiono bardzo utalentowani (w koncu byle gdzie nie grali). Lada moment/dzien powinna byc informacja o podpisaniu kontraktow.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
308Rogowski Podpisał kontrakt za nami .Jestem ciekawy jego gry .Może u nas załapie forme i okaże sie dobrym wzmocnieniem. Szkoda Ganowicza no ale cóz tak jest ze piłkarz idzie tam gdzie więcej płacą. Jestem ciekawy czy awansujemy tym składem . może być ciężko .Czytałem niedawno na stronie Sport Śląski że działacze rozwoju katowice tez myślą o awansie. Zobaczymy jak będzie.
310Nie sprawdzil sie.
312chiko pisze:A co z Dorą,nie sprawdził się na testach u nas?
Czy też za drogi?
za to Szwarga i Kumiec się sprawdzili... Mam nadzieję, że zaczną grać na poziomie w lidze, bo w sparingach nie błyszczeli... Odnośnie napastnika to w meczu z Czarnymi Otmuchów grał jakiś napastnik (chyba z 7) i jego piłka szukała ewidentnie no i walczył o każdą piłkę i nigdy nie odkładał nogi ;]LooZ^ pisze:Nie sprawdzil sie.
313Nie wiem, Szwarga ponoc dobrze sie pokazal w dwoch pierwszych sparingach. A Kumiec to byl ciagle nasz zawodnik, po prostu wrocil z wypozyczenia.
314A jak się sprawdził Mazur z P Prudnik? Też młody perspektywiczny zawodnik.
316Widze, ze Szepeta cieszy sie sympatia nawet na 90minutach ;)
Sparing wygraliśmy dzisiaj 4:0.
Sparing wygraliśmy dzisiaj 4:0.
317Szwarga chyba forum czyta ;)
Odra Opole - Motobi Bystrzyca Kąty Wrocławskie 4:0/ 23. lipca 2011 /
Po dobrym meczu ze strony naszych piłkarzy i ich całkowitej dominacji na boisku w drugiej połowie, nasza drużyna wygrała sparing z niżej notowanym rywalem. Bramki dla naszego zespołu strzelili: Job '8, Franek '36, Szwarga '64, Szwarga '82.
Odra wystąpiła w składzie: Słonecki, Kowalczyk, Brzozowski, Surowiak, Michniewicz, Bednarski, Wróbel, Deja, Franek, Job, Domański. Na boisku pojawili się również Kantor, Łoziński, P. Słonecki, Rogowski, Kumiec, Szwarga, Meryk, Setla
Po dobrym meczu ze strony naszych piłkarzy i ich całkowitej dominacji na boisku w drugiej połowie, nasza drużyna wygrała sparing z niżej notowanym rywalem. Bramki dla naszego zespołu strzelili: Job '8, Franek '36, Szwarga '64, Szwarga '82.
Odra wystąpiła w składzie: Słonecki, Kowalczyk, Brzozowski, Surowiak, Michniewicz, Bednarski, Wróbel, Deja, Franek, Job, Domański. Na boisku pojawili się również Kantor, Łoziński, P. Słonecki, Rogowski, Kumiec, Szwarga, Meryk, Setla
318haha chyba cos jest na rzeczy bo przy wszystkich newsach o jakichs testach z nim w roli głównej komentarze typu że ma zrytą banie ;d chyba cos jest na rzeczy ze go wywalili z klubu bo podobno juz w paru tak skonczyl ;dLooZ^ pisze:Widze, ze Szepeta cieszy sie sympatia nawet na 90minutach ;)
319Masz dobrych informatorów , bo na sparingu Cię nie widziałem......LooZ^ pisze:Szwarga chyba forum czyta ;)
Choć moje zdanie na temat meczu trochę się różni.
320Czy to ze wrzucam cos na forum znaczy, ze jestem tego autorem?
321pasibrzuch pisze:Masz dobrych informatorów , bo na sparingu Cię nie widziałem......LooZ^ pisze:Szwarga chyba forum czyta ;)
Jak sie różni to napisz jakie jest, a nie okazuj jak zwykle swojego wiecznego niezadowolenia i marudzenia.
322nie marudzę stwierdzam fakty to...... już nawet tego nie można????Bobo pisze:pasibrzuch pisze:Masz dobrych informatorów , bo na sparingu Cię nie widziałem......LooZ^ pisze:Szwarga chyba forum czyta ;)
Jak sie różni to napisz jakie jest, a nie okazuj jak zwykle swojego wiecznego niezadowolenia i marudzenia.
a co bym nie napisał i tak młodzież uzna za narzekanie
323skoro się pod tym podpisujesz to myślę że takLooZ^ pisze:Czy to ze wrzucam cos na forum znaczy, ze jestem tego autorem?
324Skoro w poście są tylko suche fakty to może są to informacje ze strony internetowej Odry??pasibrzuch pisze:skoro się pod tym podpisujesz to myślę że takLooZ^ pisze:Czy to ze wrzucam cos na forum znaczy, ze jestem tego autorem?
Hmmmmm...
Stąpając po niepewnym gruncie, w przyjaźni mam oparcie...
325Może tak... bez komentarza....Michasiek pisze:Skoro w poście są tylko suche fakty to może są to informacje ze strony internetowej Odry??pasibrzuch pisze:skoro się pod tym podpisujesz to myślę że takLooZ^ pisze:Czy to ze wrzucam cos na forum znaczy, ze jestem tego autorem?
Hmmmmm...