Re: FORTUNA 1 LIGA - sezon 2021/2022. Runda jesienna. Spekulacje, kalkulacje, transfery.
276Dzisiaj sparing z Polonią Bytom. Wiadomo gdzie i o ktorej godzinie ?
Dziś nie gramy sparingu z Polonią Bytom.cartman pisze: piątek, 16 lipca 2021, 7:09 Dzisiaj sparing z Polonią Bytom. Wiadomo gdzie i o ktorej godzinie ?
maverick pisze: sobota, 17 lipca 2021, 9:41 Co my jesteśmy za dziady to nie mam pytań. Mecz sparingowy, nikt nie poda składu, żadnej relacji. Już nie powiem żebyśmy byli na poziomie Ruchu który transmituje swoje mecze towarzyskie ale ludzie to jest 1 liga. XXI wiek a my funkcjonujemy jak B klasowy klub. Choć przepraszam bo lata temu już grając z ziomkami w B klasie mieliśmy „serwis” działający kilka razy lepiej.
Nie wiem co musi się w tym klubie stać żebyśmy doczekali się jakiegoś wywiadu z trenerem po sezonie, paru słów od nowych zawodników, jakiegoś ciekawego reportażu.
A szkoda się wkurwiac…
Medialnie jesteśmy gorsi od klubów drugoligowych bo taki Ruch to jest dwie klasy wyżej niż my.
Kuba Zaodrze pisze: sobota, 17 lipca 2021, 10:05Szkoda sie wku...ć. Jeszcze jednego zdolnego kierownika dokoptowac. Wstyd I tyle.maverick pisze: sobota, 17 lipca 2021, 9:41 Co my jesteśmy za dziady to nie mam pytań. Mecz sparingowy, nikt nie poda składu, żadnej relacji. Już nie powiem żebyśmy byli na poziomie Ruchu który transmituje swoje mecze towarzyskie ale ludzie to jest 1 liga. XXI wiek a my funkcjonujemy jak B klasowy klub. Choć przepraszam bo lata temu już grając z ziomkami w B klasie mieliśmy „serwis” działający kilka razy lepiej.
Nie wiem co musi się w tym klubie stać żebyśmy doczekali się jakiegoś wywiadu z trenerem po sezonie, paru słów od nowych zawodników, jakiegoś ciekawego reportażu.
A szkoda się wkurwiac…
Medialnie jesteśmy gorsi od klubów drugoligowych bo taki Ruch to jest dwie klasy wyżej niż my.
Podopierdalam się dalej. 19:15 a u nas brak wyniku…mario11983 pisze: https://www.gksjastrzebie.com/aktualnos ... meczu.html
Skrót dzisiejszego sparingu
Nie ma się co czepiać, na FB jest wynik.maverick pisze: sobota, 17 lipca 2021, 17:15Podopierdalam się dalej. 19:15 a u nas brak wyniku…mario11983 pisze: https://www.gksjastrzebie.com/aktualnos ... meczu.html
Ale Ty tak serio? Z pełnym szacunkiem, ale jeśli FB ma być naszym podstawowym kanałem to czas zwijać kram.mario11983 pisze: sobota, 17 lipca 2021, 17:28Nie ma się co czepiać, na FB jest wynik.maverick pisze: sobota, 17 lipca 2021, 17:15Podopierdalam się dalej. 19:15 a u nas brak wyniku…mario11983 pisze: https://www.gksjastrzebie.com/aktualnos ... meczu.html
Inny świat…LooZ^ pisze: niedziela, 18 lipca 2021, 18:19 Takie tam.
http://wartapoznan.pl/wp-content/upload ... 0_2023.pdf
Pomyśleć, że 2 lata temu mieli się wycofać po problemach właścicielskich ;)
maverick pisze: sobota, 17 lipca 2021, 18:13Ale Ty tak serio? Z pełnym szacunkiem, ale jeśli FB ma być naszym podstawowym kanałem to czas zwijać kram.mario11983 pisze: sobota, 17 lipca 2021, 17:28Nie ma się co czepiać, na FB jest wynik.maverick pisze: sobota, 17 lipca 2021, 17:15 Nie uzywam FB
Podopierdalam się dalej. 19:15 a u nas brak wyniku…
No trenera mamy jak prezes powiedział.Szczerze myślałem że rządy młodego Wójcika to były na poziomie amatorskim ale patrząc się na to co się dzieje to kluby z okręgówki są lepiej prowadzone.Kuba Zaodrze pisze: wtorek, 20 lipca 2021, 8:35 Za 10 pierwszy mecz ligowy a my nie mamy trenera z uprawnieniami czy klub kogoś szuka czy będą nam dawać kary finansowe, walkowery, minusowe punkty?
Ja też, mimo że rejestrowałem się krótko po otwarciu rezerwacji, nie odebrałem karnetu na te miejsce, które zadeklarowałem.smilee pisze: wtorek, 20 lipca 2021, 15:52 Z.karnetami też rzeźnia !
System rezerwacji zrobili, zapisaliśmy się z ziomkami na te same miejsca co od lat, dzisiaj ziomek poszedł odebrać i się okazało że miejsc nie ma bo ktoś zajął i możemy sobie wybrać nowe (a resejtrowalismy zaraz po uruchomieniu systemu).
... Stali karnetowicze stracili na tym że 1000 karnetów po 5 zł i wszyscy Ci którzy normalnie by ich nie kupili to wzięli bo były po 5 zł.
A potem stadion będzie pustkami świecił bo karnety kupione a ... Pogoda słaba :-(