Re: Z oficjalnej...
277Serce rośnie od takich....budujących informacji....bo przecież gorzej być nie może...popadajmy więc w euforię że bedzie już tylko lepiej ...... ha ha ha....LooZ^ pisze:Nie o to chodzi. Nie bedzie tutaj eldorado i drugiego chelsea, ale niedlugo dwie dobre wiadomosci powinny wyplynac. Takie, ktore powinny sie rownac z koncem bylejakosci w Odrze od nowego sezonu.
278Kolego Pasibrzuchu, znam wiecej stanow umyslu niz depresja i euforia. Pojawily sie tutaj plotki to napisalem ile wiem, zeby ani nie rozbudzac niewiadomo jakich nadziei, ale tez po to zeby podtrzymac ludzi na duchu przy fatalnych nastrojach.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
279Już się nie mogę doczekać tej informacji... Wszyscy tu ćwierkają, a ja daleko i nic do mnie nie dociera. Skoro dwie informacje, to obstawiam solidnego sponsora, ale raczej obracającego się do tej pory koło klubu w mniejszym lub większym stopniu (no chyba że coś się nowego pojawiło w strefie ekonomicznej - nie wiem, nie śledzę). A drugie info to pewnie coś o powołaniu SSA z udziałem wspomnianego podmiotu, bo to by było dosyć naturalnym krokiem.
Koniec bylejakości - oby! Bo obawiam się, że tylko takie info może jeszcze uratować Odrę. Kolejny sezon w III lidze, jeżeli nie będzie to dumny marsz po awans od pierwszej kolejki, oznaczałby upadek klubu. W regionie więcej sportowych emocji dostarczają Kluczbork i Zdzichy, a niedaleko za granicami województwa są silne kluby ekstraklasowe. Jeżeli nie będzie postępu, to Odra będzie klubem Opola, a nie województwa, a to oznacza prawdziwy upadek - już teraz Rysiek chętnie sięgał po argument, że Odra ma mało kibiców.
Koniec bylejakości - oby! Bo obawiam się, że tylko takie info może jeszcze uratować Odrę. Kolejny sezon w III lidze, jeżeli nie będzie to dumny marsz po awans od pierwszej kolejki, oznaczałby upadek klubu. W regionie więcej sportowych emocji dostarczają Kluczbork i Zdzichy, a niedaleko za granicami województwa są silne kluby ekstraklasowe. Jeżeli nie będzie postępu, to Odra będzie klubem Opola, a nie województwa, a to oznacza prawdziwy upadek - już teraz Rysiek chętnie sięgał po argument, że Odra ma mało kibiców.
280Nawet nie zdawalem sobie sprawy,jak bardzo sukces zespolu pcha nas do przodu.Jak ulatwia prace,napedza sponsorow.Zwierza sie prezes Ruchu Chorzow Dariusz Smagorowicz.
SZKODA ZE W TYM KLUBIE NIE MYSLI SIE TYMI w/w KATEGORIAMI
SZKODA ZE W TYM KLUBIE NIE MYSLI SIE TYMI w/w KATEGORIAMI
281Nie ma co porównywać się do Ruchu, tam sukces sportowy wziął się z dupy. Przed sezonem byli kandydatami do spadku. Poza tym cytat pokazuje, że prezes Ruchu nie zdawał sobie sprawy, że sukces sportowy napędza sponsorów.
Nie mam pretensji do zarządu, bo nie wiem jakie prowadzi działania w zakresie poszukiwania sponsorów. Mam nadzieję, że robi dużo. Szkoda, że klimat w ratuszu nienajlepszy. Nie chodzi nawet o samą kasę, ale o chęć współpracy np. w zakresie SSA.
Nie mam pretensji do zarządu, bo nie wiem jakie prowadzi działania w zakresie poszukiwania sponsorów. Mam nadzieję, że robi dużo. Szkoda, że klimat w ratuszu nienajlepszy. Nie chodzi nawet o samą kasę, ale o chęć współpracy np. w zakresie SSA.
282mimo że nie z oficjalnej to chyba najlepszy temat żeby to wpisać.
My za Piotrówkę (szok) 2 tysiące kary, BKS zakaz wyjazdowy na 2 mecze (w tym do Opola) za mecz w Wodzisławiu, chociaż bardoz prawdopodobne że się pojebali i BKS ma karę za Żywiec a my za Namysłów.
http://www.slzpn.katowice.pl/UserFiles/ ... 2%20r_.pdf
Przekręty straszne w tym ŚlZPN :/
My za Piotrówkę (szok) 2 tysiące kary, BKS zakaz wyjazdowy na 2 mecze (w tym do Opola) za mecz w Wodzisławiu, chociaż bardoz prawdopodobne że się pojebali i BKS ma karę za Żywiec a my za Namysłów.
http://www.slzpn.katowice.pl/UserFiles/ ... 2%20r_.pdf
Przekręty straszne w tym ŚlZPN :/
Odra jest najważniejsza !
283po naszemu to "za rasizm + recydywa" wiec na bank za Piotrowke.Podstawa prawna:
Regulamin Dyscyplinarny PZPN § 9 ust. 3 w związku z § 5 ust. 12.
284Prawda jest taka, że jesteśmy w ciemnej dupie. Każde odwołanie to 1.000zł, które przepada w przypadku nie uznania naszych racji (co będzie oczywiście trudne) + konieczność opłacenia kary. Tak więc, w najgorszym wypadku potrzebowalibyśmy 6.000zł w miesiąc. Oczywiście, takich pieniędzy nie mamy i nic nie zapowiada, żeby się to zmieniło.
285Ja pierdolę, oni chyba rasizmu nie widzieli. Nie było żadnego obrażania, słowo "murzyn" jest powszechnie stosowane, w dodatki śpiewaliśmy, że "nie jesteśmy rasistami." ;) Uwzięli się na nas strasznie :/gadzon pisze:po naszemu to "za rasizm + recydywa" wiec na bank za Piotrowke.Podstawa prawna:
Regulamin Dyscyplinarny PZPN § 9 ust. 3 w związku z § 5 ust. 12.
286No tak spiewalismy "nie jestesmy rasistami, Odro jechac z murzynami" i z tego jeszcze mozna sie wybronic. Ale juz trudniej znalezc dobre argumenty i obrone na odglosy przypominajace malpy -.- Zgadzam sie, ze sie uwzieli ale to my podajemy im argumenty jak na tacy.
287gadzon: Sorry, ale to pierdolenie. Jaki odgłos małpy? Bo parę osób coś tam robiło? Zorganizowany doping nie miał charakteru rasistowskiego. Skoro skazano posłankę PO za korupcję, to można skazać wszystkich posłów za to samo bo siedzieli na tej samej sali?
288LooZ zasady prawa, jak choćby zakaz odpowiedzialności zbiorowej i wiele innych, w strukturach PZPN nie obowiązują, więc możemy mieć rację w świetle prawa, ale jesteśmy w czarnej dupie w świetle rzeczywistości.
Klęski to nasze doświadczenia w drodze do sukcesu, a nie meta naszych starań!
Obrany cel: WIELKA POLSKA NA WIEKI
Obrany cel: WIELKA POLSKA NA WIEKI
289Z tym ze zorganizowany doping nie byl rasistowski zgodze sie w stu procentach. Ale dobrze wiesz Looz, ze jesli chodzi o nas (kibicow) zawsze stosuje sie odpowiedzialnosc zbiorowa. Jak 3 osoby rzuca po jednej petardzie na boisko to tez sa kary. I nie zrozum mnie zle - ja nie mowie, ze kara jest sluszna. Po prostu staram sie dostrzec czego mogl sie przyczepic dziad-obserwator z pseudo-regulaminem w lapie.
290Czyżby to były te dobre wieści? Odra ma ściągnąć 1 lub 2 doświadczonych graczy i może zmienić trenera?
http://www.sport.pl/sport/1,78984,11747 ... lige_.html
http://www.sport.pl/sport/1,78984,11747 ... lige_.html
ODRA OPOLE 1945
291Rece opadaja. Nie chce mi sie dyskutowac i pisac na forum bo nie ma o czym. Prawie wszystko klaplo. Zostalismy wykolegowani ( kibice ) kolejny rok, wiec i na forum wyglada teraz jak na stypie. Cicho i kurwa nie ma o czym dyskutowac i czym sie pasjonowac, bo szlag trafil drugi sezon. Ale po przeczytaniu art. z oficjalnej nie dalem rady ( stary jestem i nerwak widac ) musze cos napisac od siebie.
Jako jeden z najstarszych i jeden z najwytrwalszych kibicow Odry oswiadczam, ze mam w dupie Bogdanowice i Odre z Wodzislawem lacznie !!!! Dla mnie Odra jest tylko jedna z Opola.
To czy oni polacza sie czy nie tez mam w dupie.
A jako sympatyk Odry z calego serca zycze pozostania w tej lidze Victorii z Chroscic i jej trenerowi oddanemu kibicowi Odry panu Kaniuce! Tak, zycze mu i jego druzynie pozostania. Nienormalnosc Odry i Zarzadu polega na tym, ze Kaniuka przeciez pracowal w Odrze ( ZBYT DLUGO ) poniewaz nie tylko mial plecy w klubie i kolezenstwo, ale wrecz MURY, byl w klubie cholubiony ( nie wiadomo za co bo w Odrze zawodzil na potege ), obecnie trenuje inna druzyne opolska. Byl trenerem Odry dwukrotnie, wiec automatycznie, nalezy nu sie miejsce w poczecie trenerow naszego klubu. Kaniuka pozostanie juz w historii klubu jako jeden z trenerow Odry, obok takich slaw jak Piechniczek, Blaut, Zwierzyna, Tyc i wielu innych zasluzonych. I jemu jako kibicowi i bylemu trenerowi Odry zycze utrzymania. Facet nadaje sie jak nikt inny do prowadzenia wlasnie takich LZS-ow ( nie obrazajac tak uwazam )i robi to naprawde dobrze, a w troszke lepszym klubie o podobnej strukturze moze i uzyskalby awans.
Dalej zycze druzynie z Toru Dobrzen utrzymania rowniez, poniewaz ma w swoich szeregach bylych zasluzonych pilkarzy Odry, ktorzy grali na Oleskiej latami, do tego ten klub to nasi oddani koledzy i fani ODRY ! Bylem w Dobrzeniu na meczu, ludzie tam goscinni, dopinguja z serducha i Tor i Odre, dlatego zycze im rowniez utrzymania ! A nie jakims posranym Bogdanowicom
A calosc podsumuje tak :
Nie nam oczekiwac latami w 4 lidze !!!!! Az jakis Wodzislaw milosciwie reaktywuje sie,
Nie nam czekac w tej lidze, az jakas dawniej zasluzona druzyna typu Sosnowiec zbankrutuje i spadnie podnoszac zainteresowanie tymi gownianymi rozgrywkami ( na tym szczeblu )
Nie nam zywic sie ochlapami co spadna z pilkarskich stolow
TYLKO NAM trzeba awansowac do najlepszych, Nam trzeba bylo spierdzielac z tej klasy juz dwa lata temu !!!! I tam dopiero, po odniesionym sukcesie, ( nie kupionym, nie sprezentowanym ) oczekiwac nas beda setki renomowanych druzyn w Polsce, z ktorymi winnismy potykac sie i podniecac otoczka zmagan zarowno na boisku jak i na trybunach.
A takich przyszywanych w tej lidze jak Wodzislaw juz mielismy, np : Szczakowianka.
Chlopcy nasi organizowali, goscili, nosili im wode na sektor, mlyn ladnie sie pokazal, a oni co ? Zabronili nam tam pojechac na rewanz - To jest wlasnie ten SHIT kozi i barani w tej 4 lidze. Podobnie bedzie z jakimis sradzislawiami.
Poniewaz na 100% musi spasc Tor lub Victoria Ch lub co gorsza nawet poleca obie, niech wygra sportowa rywalzacja. Odra natomiast jak przystalo na sznujaca sie druzyne winna zagrac najlepiej jak potrafi wszystkie mecze i na koniec zajac chociaz to drugie miejsce, by poprawic nam humory o 10%. Tyle mojego zdania
Jako jeden z najstarszych i jeden z najwytrwalszych kibicow Odry oswiadczam, ze mam w dupie Bogdanowice i Odre z Wodzislawem lacznie !!!! Dla mnie Odra jest tylko jedna z Opola.
To czy oni polacza sie czy nie tez mam w dupie.
A jako sympatyk Odry z calego serca zycze pozostania w tej lidze Victorii z Chroscic i jej trenerowi oddanemu kibicowi Odry panu Kaniuce! Tak, zycze mu i jego druzynie pozostania. Nienormalnosc Odry i Zarzadu polega na tym, ze Kaniuka przeciez pracowal w Odrze ( ZBYT DLUGO ) poniewaz nie tylko mial plecy w klubie i kolezenstwo, ale wrecz MURY, byl w klubie cholubiony ( nie wiadomo za co bo w Odrze zawodzil na potege ), obecnie trenuje inna druzyne opolska. Byl trenerem Odry dwukrotnie, wiec automatycznie, nalezy nu sie miejsce w poczecie trenerow naszego klubu. Kaniuka pozostanie juz w historii klubu jako jeden z trenerow Odry, obok takich slaw jak Piechniczek, Blaut, Zwierzyna, Tyc i wielu innych zasluzonych. I jemu jako kibicowi i bylemu trenerowi Odry zycze utrzymania. Facet nadaje sie jak nikt inny do prowadzenia wlasnie takich LZS-ow ( nie obrazajac tak uwazam )i robi to naprawde dobrze, a w troszke lepszym klubie o podobnej strukturze moze i uzyskalby awans.
Dalej zycze druzynie z Toru Dobrzen utrzymania rowniez, poniewaz ma w swoich szeregach bylych zasluzonych pilkarzy Odry, ktorzy grali na Oleskiej latami, do tego ten klub to nasi oddani koledzy i fani ODRY ! Bylem w Dobrzeniu na meczu, ludzie tam goscinni, dopinguja z serducha i Tor i Odre, dlatego zycze im rowniez utrzymania ! A nie jakims posranym Bogdanowicom
A calosc podsumuje tak :
Nie nam oczekiwac latami w 4 lidze !!!!! Az jakis Wodzislaw milosciwie reaktywuje sie,
Nie nam czekac w tej lidze, az jakas dawniej zasluzona druzyna typu Sosnowiec zbankrutuje i spadnie podnoszac zainteresowanie tymi gownianymi rozgrywkami ( na tym szczeblu )
Nie nam zywic sie ochlapami co spadna z pilkarskich stolow
TYLKO NAM trzeba awansowac do najlepszych, Nam trzeba bylo spierdzielac z tej klasy juz dwa lata temu !!!! I tam dopiero, po odniesionym sukcesie, ( nie kupionym, nie sprezentowanym ) oczekiwac nas beda setki renomowanych druzyn w Polsce, z ktorymi winnismy potykac sie i podniecac otoczka zmagan zarowno na boisku jak i na trybunach.
A takich przyszywanych w tej lidze jak Wodzislaw juz mielismy, np : Szczakowianka.
Chlopcy nasi organizowali, goscili, nosili im wode na sektor, mlyn ladnie sie pokazal, a oni co ? Zabronili nam tam pojechac na rewanz - To jest wlasnie ten SHIT kozi i barani w tej 4 lidze. Podobnie bedzie z jakimis sradzislawiami.
Poniewaz na 100% musi spasc Tor lub Victoria Ch lub co gorsza nawet poleca obie, niech wygra sportowa rywalzacja. Odra natomiast jak przystalo na sznujaca sie druzyne winna zagrac najlepiej jak potrafi wszystkie mecze i na koniec zajac chociaz to drugie miejsce, by poprawic nam humory o 10%. Tyle mojego zdania
293jakim Niemcom??? ani TOR ani Chróścice w Bundeslidze nie grają....a Opolskie jest nasze!!!master pisze:snajper, za chwilę posądzą Cię o to, że Niemcom kibicujesz....
A.. rozczarowanie i gorycz w wypowiedzi kolegi Snajpera podzielam w 100%...
Pozdrowienia za ocean.....
294kolego mastermaster pisze:snajper, za chwilę posądzą Cię o to, że Niemcom kibicujesz....
wiem ze zartujesz z tym wpisem. dobrze wiesz,ze wszyscy ( szczegolnie JO ) walczyli o jak najlepszy wizerunek Odry nie tylko w Opolu i goraco zachecali cale OPOLSKIE o wsparcie i polaczenie sil, o to rowniez, aby kibice z podopolskich wiosek i miasteczek zufali nam ( Odrze ) i zeby stala sie ona wspolna dla wszystkich kibicow w wojewodztwie. niestety druzyna sportowo zawiodla, co nieudanie przelozylo sie na zalozne plany, ogolny wizerunek i zainteresowanie. nie zwania to nas jednak od tego zeby w polowie drogi zrezygnowac z zalozonego celu jakim jest : " Odra # one w woj. "
dlatego po stokroc wole opolskie kluby w tej niziutkiej lidze niz jakis srodzislaw.Bo to jest ICH miejsce i liga a nie NASZA. Odra w tej lidze zeby nie powiedziec smiech powiem pomylka.
Lata temu gdy Odra grala w wyzszej lidze i dochodzilo do pojedynkow z sradzislawiem ( ktorzy grali juz duzo lepiej od nas, do tego w wyzszych ligach niz Odra, ale tylko na boisku ) jechalismy tam na ich stadion z takim nastawieniem jak dzis jezdzimy na stadion boisko przykladowo do jakiegos Rogowa czy Lesnicy. Kibice Odry maja ogladac mecze z kibicami Widzewa Zawiszy Gdynii Wrocka Bytomia Chorzowa Katowic a nie wodzislaw, ktorym sie juz jaramy. Ta liga miala byc krociutkim epizodem i tylko przejsciowa. Kibic Odry musi miec swoj honor i byc dumny ze jest kibicem Odry Opole. Dotyczy to tak Opolan jak i kibicow z wojewodztwa. Gdy Odra bedzie grac tam gdzie jej miejsce kibice z Dobrzenia Chroscic nawet Kluczborka Kedzierzyna I Brzegu ponownie beda chcieli kupic bilet przy Oleskiej a nie przy Oporowskiej ( nie wiem na jakiej ulicy miesci sie nowy stadion Slaska )Dlatego nalezy dopingowac opolskie a na ciekawe potyczki i te lepsze paki kibicowskie przyjdzie jeszcze czas...DUFAm
295czerwca turniej oldbojówczwartek, 24, maj 2012 12:16 | Poprawiono: czwartek, 24, maj 2012 18:21 | Odsłony: 137
- Przy okazji turnieju Euro 2012, zawita do Polski wielu byłych piłkarzy i ludzi związanych z Odrą. Pomyśleliśmy, że to dobra okazja ku temu, by spotkać się na Oleskiej - mówi Zbigniew Janik, jeden z inicjatorów turnieju, jaki w Opolu zostanie rozegrany przy okazji Mistrzostw Europy w piłce nożnej. Turniej oldbojów imienia Zbigniewa Guta i Juliusza Steckiego, bo tak nazywać się będzie ta impreza odbędzie się 10 czerwca w godzinach od 11 do 15, a kibice będą mogli zobaczyć w akcji m.in. byłe gwiazdy niebiesko-czerwonych.
- Piłkarze Odry z czasów jej świetności będą mieli kolejną okazję, aby poczuć się jak przed laty, kiedy grali przy Oleskiej. Wielu z nich mieszka za granicą i pobyt w Opolu to dla nich zawsze wielkie przeżycie - dodają Dariusz Olszanowski i Marian Bąk, pomysłodawcy i organizatorzy turnieju. Wśród zaproszonych gości swoją obecność potwierdzili już: Roman Wójcicki, Bohdan Masztaler, Henryk Szczepański, Bogdan Harańczyk, Ireneusz Gano, Zbigniew Kwaśniewski, bracia Kot, Józef Żymańczyk, Wojciech Tyc, Marek Krupa, Dariusz Wolny, Ireneusz Haras czy Krzysztof Job. Zaproszenia do udziału w imprezie dostali także Józefa Zwierzyna, Konrad Kornatowicz, Wiesława Łucyszyn, najlepszy strzelec w historii Odry Engelbert Jarek, Józef Klose i inni.
Wstęp na imprezę będzie będzie bezpłatny i będzie ona miała charakter sportowo-rekreacyjnego pikniku. Fani OKS-u będą mieli możliwość spotkania się i porozmawiania z byłymi piłkarzami naszego klubu. Nie zabraknie także rywalizacji czysto sportowej. Udział w rozgrywkach zapowiedziało 8 drużyn: Odra Opole, Odra Stranieri, Chabry Opole, Kabaret, Media Opole, Capsel Opole, Skaut Opole oraz Burza Opole. Zapraszamy serdecznie!
I TO JEST WIZERUNEK MOJEJ ODRY ! TO JEST REKLAMA I ZACHETA DLA KIBICOW Z OPOLA I OPOLSKIEGO ! I ZA TAKIE AKCJE TRZEBA BIC BRAWO !
I JA TAM MUSZE BYC !!!
- Przy okazji turnieju Euro 2012, zawita do Polski wielu byłych piłkarzy i ludzi związanych z Odrą. Pomyśleliśmy, że to dobra okazja ku temu, by spotkać się na Oleskiej - mówi Zbigniew Janik, jeden z inicjatorów turnieju, jaki w Opolu zostanie rozegrany przy okazji Mistrzostw Europy w piłce nożnej. Turniej oldbojów imienia Zbigniewa Guta i Juliusza Steckiego, bo tak nazywać się będzie ta impreza odbędzie się 10 czerwca w godzinach od 11 do 15, a kibice będą mogli zobaczyć w akcji m.in. byłe gwiazdy niebiesko-czerwonych.
- Piłkarze Odry z czasów jej świetności będą mieli kolejną okazję, aby poczuć się jak przed laty, kiedy grali przy Oleskiej. Wielu z nich mieszka za granicą i pobyt w Opolu to dla nich zawsze wielkie przeżycie - dodają Dariusz Olszanowski i Marian Bąk, pomysłodawcy i organizatorzy turnieju. Wśród zaproszonych gości swoją obecność potwierdzili już: Roman Wójcicki, Bohdan Masztaler, Henryk Szczepański, Bogdan Harańczyk, Ireneusz Gano, Zbigniew Kwaśniewski, bracia Kot, Józef Żymańczyk, Wojciech Tyc, Marek Krupa, Dariusz Wolny, Ireneusz Haras czy Krzysztof Job. Zaproszenia do udziału w imprezie dostali także Józefa Zwierzyna, Konrad Kornatowicz, Wiesława Łucyszyn, najlepszy strzelec w historii Odry Engelbert Jarek, Józef Klose i inni.
Wstęp na imprezę będzie będzie bezpłatny i będzie ona miała charakter sportowo-rekreacyjnego pikniku. Fani OKS-u będą mieli możliwość spotkania się i porozmawiania z byłymi piłkarzami naszego klubu. Nie zabraknie także rywalizacji czysto sportowej. Udział w rozgrywkach zapowiedziało 8 drużyn: Odra Opole, Odra Stranieri, Chabry Opole, Kabaret, Media Opole, Capsel Opole, Skaut Opole oraz Burza Opole. Zapraszamy serdecznie!
I TO JEST WIZERUNEK MOJEJ ODRY ! TO JEST REKLAMA I ZACHETA DLA KIBICOW Z OPOLA I OPOLSKIEGO ! I ZA TAKIE AKCJE TRZEBA BIC BRAWO !
I JA TAM MUSZE BYC !!!
296Kolejny dzien i znowu fajna info z oficjalnej ! Tylko przyklasnac na taka wspolprace z Lubinem. Szkoda, ze wszystko troszke spoznione o jakis roczek lub dwa. Ale do " trzech lat " proba
297Nie od razu Rzym zbudowano. Mam nadzieję, że będzie jeszcze lepiej ;)
298Miejmy nadzieję, że to będzie kolejny krok do awansu do II ligi w przyszłym sezonie. Współpraca z czołowym polskim klubem wyjdzie nam tylko na dobre. Może i lubinianie skorzystają na tym przy okazji.
ODRA OPOLE 1945
299tak jeszcze apropo's kary za flagę http://wiadomosci.onet.pl/kraj/mucha-ni ... omosc.html
300Ze Stalą za darmo.
Decyzją zarządu klubu ostatni mecz w bieżącym sezonie, jaki Odra zagra u siebie kibice naszego klubu będą mogli obejrzeć za darmo. Przypomnijmy, że spotkanie ze Stalą Bielsko-Biała odbędzie się w najbliższą środę, 6 czerwca o godzinie 18.00. Posiadaczy karnetów informujemy, że będą oni mogli liczyć na stosowny rabat przy zakupie podobnej wejściówki na sezon 2012/2013.
Decyzją zarządu klubu ostatni mecz w bieżącym sezonie, jaki Odra zagra u siebie kibice naszego klubu będą mogli obejrzeć za darmo. Przypomnijmy, że spotkanie ze Stalą Bielsko-Biała odbędzie się w najbliższą środę, 6 czerwca o godzinie 18.00. Posiadaczy karnetów informujemy, że będą oni mogli liczyć na stosowny rabat przy zakupie podobnej wejściówki na sezon 2012/2013.