Re: Marketing i PR Klubu
251Nie wiem, czy byłoby to możliwe do realizacji, ale myślę, że fajnym pomysłem byłoby zrobienie treningu otwartego i prezentacji drużyny przed nowym sezonem na Oleskiej. Pamiętam, że kiedyś takie coś miało miejsce.
Moderator: zielu
to byłoby piękneLooZ^ pisze:Jest spora szansa, że na jesień będziemy mieli obklejony autokar Odry.
to w sumie obserwacja zgodna z Twoim mottemSzyman pisze:a to ciekawe bo jakoś na przestrzeni lat (a nawet wieków) zawsze jakieś funkcjonowało i nie zawsze było powiązane z klubem (stroną klubową) a jednak funkcjonuje nadal
był nawet przypadek ze były dwa fora - to gdzie wypowiadali się wszyscy - prowadzone przez kibiców i to, do którego odsyłała strona klubowa a na którym udzielała się bardzo wąska grupa ludzi, aż do jego naturalnego końca
rob65 pisze:to w sumie obserwacja zgodna z Twoim mottemSzyman pisze:a to ciekawe bo jakoś na przestrzeni lat (a nawet wieków) zawsze jakieś funkcjonowało i nie zawsze było powiązane z klubem (stroną klubową) a jednak funkcjonuje nadal
był nawet przypadek ze były dwa fora - to gdzie wypowiadali się wszyscy - prowadzone przez kibiców i to, do którego odsyłała strona klubowa a na którym udzielała się bardzo wąska grupa ludzi, aż do jego naturalnego końca
bez przypominania o naszym istnieniu, forum będzie się marginalizować coraz bardziej
To także jest fakt, że portale społecznościowe wypierają dyskusje na forach, jednak te drugie nadal są "skarbnica wiedzy" w większości przypadków. Szukając odpowiedzi na zadawane pytania nawet google kieruje w pierwsze kolejności na fora dotyczące interesującego nas tematu. Co do "życia forum" to w przypadku Odry wydaje się, że są to czasy jakie w danych chwilach jesteśmy. Zauważ, że zanim 9 kwietnia 2017 roku było najwięcej użytkowników (83) to przed tym, w tej statystyce, był bodajże rok 2011 z ponad 70 użytkownikami onlinezielu pisze:Problem w tym, że teraz udziela się kilka osób na krzyż, a kiedyś forum jednak bardziej żyło. Niestety czasy fb i innych portali społecznościowych zrobiły swoje.