Re: Odra Opole - Start Bogdanowice
27No i bardzo dobrze !!!
Powiewa flaga gdy wiatr się zerwie,
a na tej fladze jest biel i czerwień,
czerwień to krew , biel - serce czyste,
Piękne są nasze Barwy Ojczyste...
29Będą grali w taka pogodę bo nie wiem czy mam się ubierać ???!!!!
Powiewa flaga gdy wiatr się zerwie,
30grali grali :)
widok piłki zatrzymującej się w wodzie po strzale Tadzia i śmiech trybun - bezcenne :D
widok piłki zatrzymującej się w wodzie po strzale Tadzia i śmiech trybun - bezcenne :D
Odra jest najważniejsza !
31Ciekawe czy nasza kolezanka dotarla.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.
32Tu nie ma się z czego smiać. Tu trzeba płakać. Jakieś przepychanki między swoimi w meczu czy okrzyk " Komu piłkę !" obrońcy bezradnie rozglądającego sie za chowającymi sie za plecami przeciwnika kolegami. Jeszcze 10 minut i 3 pkt pojechałyby pewnie do Bogdanowic.zielu pisze:grali grali :)
33Znowu około 75 min. cofają się na swoją połowę i przyjmują ataki. Nie wiem czy to ich taktyka, czy brak siły?

34Ważne, że wygrali, a warunki do gry były dość trudne. Po każdej z bramek się mocno cieszyli, tak samo trener, więc widać że im zależy.
35Tak, zależy ale na zablokowanej kasie.cloner pisze:Ważne, że wygrali, a warunki do gry były dość trudne. Po każdej z bramek się mocno cieszyli, tak samo trener, więc widać że im zależy.
38Duze premie to maja w Legii ;)
39a w Opolu jak zwykle wszyscy grają za darmo ......LooZ^ pisze:Duze premie to maja w Legii ;)
40A ten post to po co? To grac mozna tylko albo za miliony, albo za darmo? Pilkarze nie maja wielkich pensji ani premii (nareszcie!), ale maja to co jest problemem w 90% klubow w ostatnich miesiacach - maja ta kase pewna i bez opoznien.
41Każdy kto podpisuje umowę o pracę ma wykonywać solidnie swoje obowiązki ( w przypadku piłkarzy grania w piłkę a nie grania w Ch....a) czego przykłady mieliśmy w kilku meczach i dlatego brakuje nam punktów do upragnionego awansu .....(a może to jakieś celowe działania , nie wiem)i nie mów mi że piłkarze w każdym meczu grali na maksa i na miarę swoich możliwości i umiejętności a jeżeli tak było to WÓDZ jest do dupy.....
42Znowu nadinterpretujesz moje posty :) Napisalem tylko, ze pilkarze nie maja "duzych premii", a "normalne".
43wiekszych płaczków niz te grajki z Bogdanowic to juz dawno nie widzialem
Cidry liżą rzyć Janoszki