Środkowego obrońcę!kornik pisze: sobota, 23 listopada 2019, 9:09 Mam wrażenie że od przyjścia Piecha coś ruszyło z ofensywą.W zimie priorytetem będzie ściągnięcie bramkarza,skrzydłowego oraz ofensywnego środkowego pomocnika.
Re: #19 - Puszcza Niepołomice - Odra Opole (pt. 22.11, g. 18)
27Rosa ma ten problem ze jest strasznie nie stabilny, jeden mecz zagra bardzo dobrze by kolejny zawalić pytanie się nasuwa dlaczego tak jest .
29Kuchta w rezerwach gnije , też był kozak w bramce
30Kilka kolejek temu spotkałem go pod stadionem i zadałem to pytanie. Powiedział, że 3-4 miesiące.
Mam nadzieję, że przepracuje okres przygotowawczy do drugiej rundy i pomoże w utrzymaniu.
31Ta gra bez bramkarza to naprawdę przekleństwo - i my tak mamy od roku! Nie wiem czy Tobi albo Kuchta zbawiliby Odrę - myślę że zbawiliby w ciągu ostatniego roku. Ale nie wiem jak to wygląda po tylu miesiącach bez grania.
No dobra, zostały dwa mecze jesieni. Jakikolwiek wywalczony w nich punkt biorę w ciemno, przy czym nie jesteśmy na straconej pozycji, bo:
- Odra u siebie gra lepiej
- Tychy na wyjazdach radzą sobie zdecydowanie gorzej niż u siebie (przegrali np. w Niecieczy, Nowym Sączu czy Niepołomicach)
- Miedź na wyjazdach radzi sobie tak samo jak Tychy, a dodatkowo zaliczyła właśnie u siebie mega wtopę z Sandecją.
Przy odrobinie szczęścia okaże się, że na koniec tej tragicznej jesieni wyjdziemy nad kreskę... Ale nie ma co się nakręcać, będzie ciężko o punkty w obu tych meczach.
No dobra, zostały dwa mecze jesieni. Jakikolwiek wywalczony w nich punkt biorę w ciemno, przy czym nie jesteśmy na straconej pozycji, bo:
- Odra u siebie gra lepiej
- Tychy na wyjazdach radzą sobie zdecydowanie gorzej niż u siebie (przegrali np. w Niecieczy, Nowym Sączu czy Niepołomicach)
- Miedź na wyjazdach radzi sobie tak samo jak Tychy, a dodatkowo zaliczyła właśnie u siebie mega wtopę z Sandecją.
Przy odrobinie szczęścia okaże się, że na koniec tej tragicznej jesieni wyjdziemy nad kreskę... Ale nie ma co się nakręcać, będzie ciężko o punkty w obu tych meczach.
32Ruiz, Bonecki, Niziołek. Po co nam następny? Aktualnych wystarczy doprowadzić do dobrej formy i większość ligi by nam zazdrościła.kornik pisze: sobota, 23 listopada 2019, 9:09 Mam wrażenie że od przyjścia Piecha coś ruszyło z ofensywą.W zimie priorytetem będzie ściągnięcie bramkarza,skrzydłowego oraz ofensywnego środkowego pomocnika.
Bramkarza i skrzydłowego jak najbardziej potrzebujemy :) Przydałby się teraz tutaj taki Janek Furlepa...
33Pytanie jak nowy trener wpłynie na grę drużyny. Żeby nie było kolejnej wtopy.