Re: 30. k.: Odra Opole - Błękitni Stargard (sb. 13.05 g.16)

28
Zgadzam się , na łączy nas piłka myślę że ostatnia transmisja z naszą drużyną to mecz z Rakowem. Na więcej nie ma co liczyć.Choć widzę że Zambrowa jeszcze nie pokazywali na antenie to może pokażą Zambrów z Odrą kto wie nigdy nie wiadomo.TVP Opole nie jest aż takie głupie , wie że Odra za tydzień powinna wygrać i awans w kieszeni , ludzie zobaczą dobry mecz i się dowiedzą że Odra awansowała do 1 ligi. Fajnie będzie ten mecz sobie nagrać i mieć pamiątkę z tego wydarzenia.

29
Zadziwiają mnie te wasze wpisy o TVP3 ;)

Po pierwsze - oni muszą robić wyniki, co będą oglądać ludzie? Odra walcząca o pierwszy od 30 lat awans do 1 ligi na swoim stadionie czy "mecz o nic" z czerwoną latarnią ligi?
Po drugie - mają swoje dostępne terminy, nie są nimi na pewno środa 16:00, czyli godzina meczu.
Po trzecie - mile widziany jest inny lokalny oddział TVP3.

I pewnie jeszcze parę rzeczy o których nie wiem - np chęć wypróbowania nowych zabawek jak np dron.
Każde zwycięstwo jest tylko zapowiedzią następnego.

38
Swietna decyzja Tv. Oczywiscie transmisja z tego meczu, w ktorym Odra moze uzyskac awans ( prawdopodobnie ) jest zupelnie na miejscu. Stadion i tak bedzie pelny, a kibice , szczegolnie z wojewodztwa MUSZA ten mecz obejrzec w TV ( mam tu na mysli tych ktorzy nie przyjada do Opola ). I gdy zobacza ponownie dobra gre Odry, pelne trybuny, swietny doping sektoa A w polacznieu z Trybuna Glowna, zabawe i spiewy kibicow podczas i po meczu, fete po awansie - To bedzie to dla Nich swietna zacheta, zeby ponownie przebudzili sie i rozruszali nasze fan kluby z dlugiego letargu. Tak to widze i mam nadzieje, a wrecz jestem pewien, ze to wydarzenie przyciagnie Nam nowych kibicow-fanow !

44
Też uważam, że takie spotkanie powinno się pokazać w TV. Nie da się porównać atmosfery ze stadionu i TV, tak więc także spodziewam się bardzo dobrej frekwencji. A taka reklama (mecz o awans, pełne trybuny, lider, możliwa feta na koniec) to coś, co przyda się nam bardzo. Sponsorom i miastu też na rękę :)
Kto ma być to będzie a kto nie może, to przynajmniej obejrzy w TV.
ODRA OPOLE 1945

45
W drużynie Błękitnych zabraknie dwóch podstawowych zawodników - Wojtasiaka (pauza za kartki) i najlepszego zawodnika, Fadeckiego (kontuzja). U nas prawdopodobnie żadnego ubytku, także kolejny plus dla nas.

Wszystko wskazuje, że trener zagra podstawowym składem. Mam nadzieję, że chociaż na ławkę weźmie 3-4 wychowanków (którzy jeszcze nie zagrali w tym sezonie) i w razie korzystnego wyniku wprowadzi ich, dając możliwość załapania się do PJS. Taka opcja dla juniorów też jest dopuszczalna - ten i mecz z Rakowem lub Kotwicą (odbywa się w ten sam dzień co mecz z Kluczborkiem w OLJ; może ktoś w klubie pomyślałby o zawnioskowaniu do OZPN o przełożenie tego meczu, hę?) na minuty dla spełnienia wymogu 5 meczów, a pozostałe trzy z najsłabszymi drużynami w lidze w pierwszym składzie.