Re: Odra Opole - LKS Czaniec (sb. 6.10.2012)

26
Geordie's pisze:Wieści na gorąco, po spotkaniu.
cieszy tylko wynik. Gra była tragiczna. Odra grała taki piach, jak mało kiedy. Przy stanie 1:1 Czaniec miał okazje do podwyższenia, ale byli tak słabi, że ich strzały lądowały ... na aucie. Choć z drugiej strony, kiedy Odra wyprowadziła kontrę to zawodnik ... potknął się na piłce. Oby zapomnieć o tym meczu i zapisać 3 punkty.
Nic dodać nic ująć.. ale mamy trzy punkty!!!!
A w nosie mam piękne,,, przegrane mecze i remisy w "doskonałym" stylu......"bo wiecie rozumiecie jest OK tylko nam nie wyszło...."

27
zestan pisze:Po raz pierwszy nie miałem pretensji do tych co nie przyszli na Oleską. Nasza garstka fanów z obłędem w oczach patrzyła na "właśnie leci kabarecik". Połowa naszych grajków ma w dupie Opole i Odrę.
Troche mnie zastanawia fatalna frekwencja po trzech wygranych Odry. Przeciwnik Czaniec LZS nie zachecal, ale spodziewalem sie w sobote okol 500 ludzi.
Pilkarze maja Odre w... nosie, ale co myslec o kibicach
Oby tylko w gore.

29
pasibrzuch pisze:
Geordie's pisze:Wieści na gorąco, po spotkaniu.
cieszy tylko wynik. Gra była tragiczna. Odra grała taki piach, jak mało kiedy. Przy stanie 1:1 Czaniec miał okazje do podwyższenia, ale byli tak słabi, że ich strzały lądowały ... na aucie. Choć z drugiej strony, kiedy Odra wyprowadziła kontrę to zawodnik ... potknął się na piłce. Oby zapomnieć o tym meczu i zapisać 3 punkty.
Nic dodać nic ująć.. ale mamy trzy punkty!!!!
A w nosie mam piękne,,, przegrane mecze i remisy w "doskonałym" stylu......"bo wiecie rozumiecie jest OK tylko nam nie wyszło...."
Popieram w całej rozciągłości. Dość już pięknych katastrof i wspaniałych porażek. Grać "piach", a wygrać różnicą dwóch goli potrafi tylko drużyna z klasą i jest to zwycięstwo jak najbardziej zasłużone.

30
goryl pisze:Masz przyklad Poznania.Dobry przeciwnik kibicowski(POGON) i prawie 3 dychy na trybunach,wczoraj maja rewelacyjnego sportowo Piasta i polowa z tego co z Pogonia.
U nas to samo,moga wygrac 5 meczow z rzedu i 1000 osob to max,a moga wjebac 5 meczy z rzedu a przyszlo by sie mierzyc z dobra ekipa kibicowska i przyjdzie 2-3 tys.Nie ma klimatu w Opolu na Czance,Czarnowasy i inne wynalazki
To że ktoś wygra 5 meczy to nie znaczy że mają na stadion kibice walić oknami i drzwami.Gdyby Odra była liderem to i na Czaniec byłoby 1500 spokojnie.
A na Lech Pogoń to mecz w Poznaniu z górnej półki i to była mobilizacja jak przyprowadzisz osobę to ma bilet za symoliczną złotówkę.Studenci - 50 % itp.
TYLKO ODRA OKS !!!