Re: Szczakowianka - Odra Opole (sb. 08.09.2012)

29
Jaca pisze:
zebro pisze:Podobno posada Polaka wisi na włosku. Mam nadzieję, że nie będzie na razie żadnych gwałtownych ruchów - wolałbym ultimatum 9 pkt w najbliższych 3 meczach.
A ja wolałbym 15 pkt. po 6 meczach. Pozdrawiam!
a kto by nie wolał 15 pkt w 6 meczach :) mieliśmy grać o awans a nie o utrzymanie a w tej chwili bliżej nam do strefy spadkowej (3 pkt) niż miejsca promowanego awansem (7pkt)! Więc to chyba normalna kolej rzeczy, że pierwszy do odstrzału idzie trener bo 9 zawodników (po za Copą i Feciem) się nie wywali przecież :)

31
zielu pisze:Tyle tylko, że na tą chwilę nikogo lepszego się nie znajdzie. Jak nowy trener na nowo zacznie coś swojego wymyślać to idź pan w chuj.
Dokładnie tak! Wydaje mi się, że największym problemem było ułożenie tej drużyny i chyba w ostatnich dwóch meczach było widać progres (przynajmniej tak wynikało z relacji, że w Jaworznie nie byliśmy wyraźnie słabsi). Ale skoro Jaca woli 15 pkt. w 6 meczach, to liczę na to, że i zarząd tak woli:)

33
lepiej by zrobili gdyby poszukali klasowego napastnika bo w tym jest nasz największy problem, Wasyl - mysle że szkoda słów;Setla - dziękujemy za 1 runde kiedy przyszedł, teraz to co najwyżej napastnik na 4 lige , a po ostatnim meczu mam nadzieje już go nie zobaczyć w naszej drużynie; Filipowicz - cień zawodnika jaki grał u nas na zapleczu ekstraklasy.Wiec kim my mamy strzelać bramki?

35
Wkurzające jest 6 pkt po 6 kolejkach , lecz widać postęp w kolejnych meczach . W Jaworznie był wyrównany mecz i mógł zakończyć się innym , korzystniejszym wynikiem .Oczywiście że oglądania tej 3-4 ligowej padliny mamy dosyć . Jasnym jest że wielu zawodników nie spełniło i nie zanosi się że spełni nasze oczekiwania , lecz awans jest w dalszym ciągu w zasięgu i ta drużyna może tego dokonać .Copa ma jaja i zaraża walecznością , wiarą i ambicją kolejnych zawodników Te klocki zaczynaja się powoli zazębiać Najgorszym rozwiązaniem byłoby wprowadzanie dodatkowego zamętu w postaci zmiany trenera . POLAK POWINIEN ZOSTAĆ !!!

36
rob65 pisze:Wkurzające jest 6 pkt po 6 kolejkach , lecz widać postęp w kolejnych meczach . W Jaworznie był wyrównany mecz i mógł zakończyć się innym , korzystniejszym wynikiem .Oczywiście że oglądania tej 3-4 ligowej padliny mamy dosyć . Jasnym jest że wielu zawodników nie spełniło i nie zanosi się że spełni nasze oczekiwania , lecz awans jest w dalszym ciągu w zasięgu i ta drużyna może tego dokonać .Copa ma jaja i zaraża walecznością , wiarą i ambicją kolejnych zawodników Te klocki zaczynaja się powoli zazębiać Najgorszym rozwiązaniem byłoby wprowadzanie dodatkowego zamętu w postaci zmiany trenera . POLAK POWINIEN ZOSTAĆ !!!
Nic dodać, nic ująć. Dopiero najbliższe mecze pokażą nam czy stać nas na awans.