Re: Kto nowym trenerem Odry?
151Jak się news potwierdzi to gęba się uśmiechnie. Szkoda że nie jutro bo w poniedziałek to ją nie piję za dużo ;) Hej OKS!
Moderator: zielu
Z podanych zostawiłbym Trznadla (zazwyczaj wyróżniał się na plus na tle innych), Boneckiego (ponoć w klubie też będą starali się go zostawić), dałbym realną szansę Bryłce (wypożyczenie do 4 ligi nic mu nie da), Żagla i Nowaka. Resztę podobnie jak LooZ typuję do odstrzału, chyba że Rumak przestawi Marca na LO, co Smyła próbował w zimie, znak zapytania jeszcze przy Wepie jest (może sam chcieć odejść, jeśli Rumak da szansę Sypkowi i/lub Bryłce - szczególnie jeśli odejdą młodzieżowcy Kowalski, Maćczak, może Żagiel).LooZ^ pisze: piątek, 11 maja 2018, 23:54 Ja obstawiam duże odmłodzenie składu.
Spekulując znaki zapytania widzę przy:
- Kuchta (wiadomo);
- Cverna (moim zdaniem nie daje drużynie za dużo + ulubieniec Smyły);
- Kowalski (jest nim zainteresowanie różnych klubów);
- Trznadel (chyba się kontrakt kończy);
- Marzec (mieszane uczucia, zobaczymy co sądzić będzie nowy trener);
- Bonecki (wypożyczony, ale chciałbym żeby został);
- Bryłka (powinien gdzieś trafić na wypożyczenie i zacząć grać w seniorskiej piłce, chyba, że nowy trener zobacyz w nim potencjał);
- Zagiel (sam nie wiem, mieszane uczucia);
- Nowak (chyba kontrakt się kończy);
- Gancarczyk (bardzo go lubię jako człowieka, ale chyba już nie ten poziom);
- Ledecky (do odstrzału);
- Maćczak (raczej do odstrzału, nie przekonał mnie)
To aż 12 piłkarzy, ale zapewne część z nich zostanie.
:) :)smilee pisze: sobota, 12 maja 2018, 10:38 "Już w tym sezonie piłkarze Odry grają bardzo mocno powyżej oczekiwań, bo nikt nie spodziewał się, że odra do samego końca będzie zachowywała szanse awansu"
Ktoś kto pisał ten artykuł chyba zatrzymał się w czasie albo był pół roku w Korei Północnej. ;-)